csááóó... igen volt rólla szó, ezt a 115ös árát nagyon megéri, mert 350-400ba van ujonnan de viszont csak ezüstbe érdekelne, mert a piros ruha nem nagyon megy a fekete mocchoz... de azért köszike
1. sajnos már most is. (köszönhetően hogy a simsonos időszakban még nem volt öltözék)
2. most legalább felöltözök rendesen :)
Amúgy a múltkor találkoztam egy kisebb viharral. Békés megyéből hazafelé tartottam (írtó szar utak, nyomvájú, fos minőség, embernyi kátyúk) estefele, amikor elkezdett szakadni az eső. Hát egy kis eső nem rémít meg, nem cukorból vagyok, és a motor sem. A gond inkább az volt, hogy szélvihar kerekedett, és amíg a 80kmh feletti szél poénos volt száraz úton, annál rosszabb volt a vizes nyomvájús úton, ráadásul hátul a profilmélységem kb. 0,1mm :) Odafele menet eső nélkül a szél, csak simán arrébb rakott jobbra-balra pár métert 90kmh-nál. Visszafele ugyanez a borzalom, csak úgy hogy egyik nyomvájúból csúsztam keresztbe a másikba. Viccen kívül, 40-50el jöttem hazáig :) De élveztem, és a hidegben motorozást is ugyanígy :)
Bár van valami perverz és félelmetes szépség abban, hogy mész motorral egy isten háta mögötti elhagyatott fos úton, esik az eső, szélvihar van, autók jóesetben 10percenként, legközelebbi város fél órára, és mindeközben oltári villámok mindenhol körülötted a pusztában.. Volt olyan hogy másodpercenként 10-15 villám csapott le a 47es út közelében (ez egy másik vihar :) ), pedig az már frankó 4sávos. Ott meg az volt a félelmetes, hogy szeged felé tartva full üres volt a 47es (naponta járok ott lassan 10 éve, de ilyet még nem láttam). Félelmeimet leküzdve magányosan és villámlások közepette szegedre értem, amikor szeged teljes területén elment az áram, a közvilágítás... Jobbnak láttam hazafelejönni, visszafele meg a centis jégdarabok kopogtak a ruhán és a motoron :)
Imádom szélsőséges viszonyokat, izgalmas olyankor mocizni :) Autóban ülve gyávaság...
vegyél fel bőrruhát meg öltözz alá aztán kész. én veszek alá ruhát és mikor haza jövök sehol se fázom mert nem fújja át a szél :) annyira rossz idő még nincs a hónaphoz képest. ma este 20 óra felé 13,5 fok volt ... ami sztem még nem gáz
szó szerint lassan pakold el, mert ma még pólóban flangáltam délután. isteni motorozós idő van, aki már elrakta a gépet az nagyon bánhatja :)
Én ezért nem rakom el télire, bármikor elővehetem :)
Az faja én tartok 2210 km nél
De most már lassan pakolom el a gépet, és amíg nem jön az újabb motoros időjárkálás... addig ótókázok
arra is megvan már a jogsi
Na a vetérmüláncos dolog az 4T cak mielőtt valaki belekötne! Meg én a kis köbcentiben gondoltam a 2T et
Mega 4T -t:D Nagymontornál már nem vagyok a magam ellensége hogy fél óránkét tankolja:D 400-tól felfele 4Tok de alatta 2T ,
bocs ez egy kicsit aggresszív volt: szóval nézd meg a kommentem tele volt -jellel.Mellesleg 2hete várok féktárcsára ha nem lennék ekkora fan már ment voln a gép a hasznaltauto.hu-ra
inkább a yamaha ég és föld a két motor. ha veszek kétkerekűt akkor azt nem egy szezonra szeretném használni... és ha cbr mellett döntenék lehet 2 év múlva kiröhögnének. Sztem ezzel a gondolattal nem csak én vagyok egyedül, aki motort tervez tavaszra...és háát sok választásunk nincs ebben a kategóriában
2. most legalább felöltözök rendesen :)
Amúgy a múltkor találkoztam egy kisebb viharral. Békés megyéből hazafelé tartottam (írtó szar utak, nyomvájú, fos minőség, embernyi kátyúk) estefele, amikor elkezdett szakadni az eső. Hát egy kis eső nem rémít meg, nem cukorból vagyok, és a motor sem. A gond inkább az volt, hogy szélvihar kerekedett, és amíg a 80kmh feletti szél poénos volt száraz úton, annál rosszabb volt a vizes nyomvájús úton, ráadásul hátul a profilmélységem kb. 0,1mm :) Odafele menet eső nélkül a szél, csak simán arrébb rakott jobbra-balra pár métert 90kmh-nál. Visszafele ugyanez a borzalom, csak úgy hogy egyik nyomvájúból csúsztam keresztbe a másikba. Viccen kívül, 40-50el jöttem hazáig :) De élveztem, és a hidegben motorozást is ugyanígy :)
Bár van valami perverz és félelmetes szépség abban, hogy mész motorral egy isten háta mögötti elhagyatott fos úton, esik az eső, szélvihar van, autók jóesetben 10percenként, legközelebbi város fél órára, és mindeközben oltári villámok mindenhol körülötted a pusztában.. Volt olyan hogy másodpercenként 10-15 villám csapott le a 47es út közelében (ez egy másik vihar :) ), pedig az már frankó 4sávos. Ott meg az volt a félelmetes, hogy szeged felé tartva full üres volt a 47es (naponta járok ott lassan 10 éve, de ilyet még nem láttam). Félelmeimet leküzdve magányosan és villámlások közepette szegedre értem, amikor szeged teljes területén elment az áram, a közvilágítás... Jobbnak láttam hazafelejönni, visszafele meg a centis jégdarabok kopogtak a ruhán és a motoron :)
Imádom szélsőséges viszonyokat, izgalmas olyankor mocizni :) Autóban ülve gyávaság...
Én ezért nem rakom el télire, bármikor elővehetem :)
http://kepesmotor.hu/motoros_r...
Multkor volt róla szó ha jól emléxem...
De most már lassan pakolom el a gépet, és amíg nem jön az újabb motoros időjárkálás... addig ótókázok
arra is megvan már a jogsi
Mega 4T -t:D Nagymontornál már nem vagyok a magam ellensége hogy fél óránkét tankolja:D 400-tól felfele 4Tok de alatta 2T ,
ő debreceni.
Remélem nagymotorban sem fogsz ocsmány 4T-t venni !
2T-t abból is!
Minap észleltem, hogy 267Ft a benzin holnap teletankolok...
Ki mennyit megy egy tankal? Én 450km-er körül megyek el mindig... 13,8Literes