Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az hogy nem egy suliba jartok?
h-h pár évvel idősebbek lennénk akkor spanolhatnánk... mert most mi a baj az életkorunkkal ?
Madi, pont láttam a motorod a krúdy előtt vmelyik nap... Mentem befele busszal marstérre és akkor.
Amúgy srácok ha pár évvel idősebbek lennétek, délutánonként együtt spanolhatnánk a padon, ugyanis én is Deákos voltam :D meg lehet nézni a tablót 2002-2006 12e szpesöl ínglis klessz :D
csááóó... ja értelek :)
Nem hinném. Én a Deákba járok, meg a Krúdyban szoktak lenni a számítógépes vizsgáim. És ismerős vlt a moci!
Felpakoltam egy R125-ös vidit!
KATT
alapba azzal töltik fel
Van fagyálló.
üdv....nemtudjátok véletlen hogy az R125-ben gyárilag van-e fagyálló?
csááóó... deee-deee véletlen ismerjük is egymást személyesen is ?
Madi008, te nem a Krúdyba jársz? Suli előtt szoktam látni a moccod.
csááóó... hát nemtudom... nekem az X9 egyáltalán nem teccik... motorhoz sem passzol sztem...
csááóó am az Stylemartin de am az zura csizma... tnap mikor fenntvoltam kecsón... a parillába... nekem is mutatott egy Stylemartin-os csizmát a csajszika(mellesleg olyan jó gádzsi h hátrahívtam volna az öltözőbe aztán meghívtam volna egy túrós fagyira ) 1000ressel lett volna drágább az X8-nál... de csak az X8 mellett döntöttem, nem bántam meg
nagyvasról kellett vna x9-et venned 32-ért
CSŐŐŐ
Én használtan vettem csimmát... 15 ért úgy használt h 2X volt a gyerek lábán... de ez télelg 2X volt rajta.. mert senki sem látta a gyerek lábán még
mert jól ismerem a sráácot nekem steel martyn (bocsi ha nem jól írtam)
nha csááóó... megvettem a csizmát Kecskeméten a Parillába... Askew X8-ast... szürke-feketébe... 28é... kurva jól néz ki, kényelmes nagyon, tartja a bokámat, eléggé jó csizma ennyi pízé...
ruha csizma sisak fórumba írjál
csááóóka... segítségeteket szeretném kérni...kinéztem magamnak a motoros felszereléseket... és annyi lenne hogy.. nem e tudna valaki bolti ár alatt(először árat szeretnék tudni )ezeket/ezekből amiket most mutatok... a ruha lehet használt(de leginkább alig használt ha lehet)...
Motoros Ruha:
Bőrruha: Spool Alberto ezüst-fekete 52-54-es méretben
Spool 2 részes bőrruha
Sisak: Icon Maniac v. Icon Legion Silver
Icon Maniac
Icon Legion Silver

Csizma: Askew X8 gyorsasági csizma 43-44es méretben (ezüst-fekete)
Askew X8 csizma

Segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv.: Madi008 !
ezek szerint mégsem én vok a hülye

Am ma viszont felénk egész "jó" idő volt

nahh majd kiderül mi lesz
kösz de amugy irtam is h szerintem, nem tudhtattam pontosan :) de igy teljesen ok
Hali bocs h közbeszólok de az nem az iváncsa volt hanem más valaki Kajári Balázs xD
az biztos
de téged fűt az "izom":D
én mindig pólóba vagyok még ha 5fok van akkor is
pf, én egész nap vacogtam:D