Madi, pont láttam a motorod a krúdy előtt vmelyik nap... Mentem befele busszal marstérre és akkor.
Amúgy srácok ha pár évvel idősebbek lennétek, délutánonként együtt spanolhatnánk a padon, ugyanis én is Deákos voltam :D meg lehet nézni a tablót 2002-2006 12e szpesöl ínglis klessz :D
csááóó am az Stylemartin de am az zura csizma... tnap mikor fenntvoltam kecsón... a parillába... nekem is mutatott egy Stylemartin-os csizmát a csajszika(mellesleg olyan jó gádzsi h hátrahívtam volna az öltözőbe aztán meghívtam volna egy túrós fagyira ) 1000ressel lett volna drágább az X8-nál... de csak az X8 mellett döntöttem, nem bántam meg
CSŐŐŐ
Én használtan vettem csimmát... 15 ért úgy használt h 2X volt a gyerek lábán... de ez télelg 2X volt rajta.. mert senki sem látta a gyerek lábán még
mert jól ismerem a sráácot nekem steel martyn (bocsi ha nem jól írtam)
nha csááóó... megvettem a csizmát Kecskeméten a Parillába... Askew X8-ast... szürke-feketébe... 28é... kurva jól néz ki, kényelmes nagyon, tartja a bokámat, eléggé jó csizma ennyi pízé...
csááóóka... segítségeteket szeretném kérni...kinéztem magamnak a motoros felszereléseket... és annyi lenne hogy.. nem e tudna valaki bolti ár alatt(először árat szeretnék tudni )ezeket/ezekből amiket most mutatok... a ruha lehet használt(de leginkább alig használt ha lehet)...
Motoros Ruha:
Bőrruha: Spool Alberto ezüst-fekete 52-54-es méretben Spool 2 részes bőrruha
Sisak: Icon Maniac v. Icon Legion Silver Icon Maniac Icon Legion Silver
Amúgy srácok ha pár évvel idősebbek lennétek, délutánonként együtt spanolhatnánk a padon, ugyanis én is Deákos voltam :D meg lehet nézni a tablót 2002-2006 12e szpesöl ínglis klessz :D
KATT
Én használtan vettem csimmát... 15 ért úgy használt h 2X volt a gyerek lábán... de ez télelg 2X volt rajta.. mert senki sem látta a gyerek lábán még
mert jól ismerem a sráácot nekem steel martyn (bocsi ha nem jól írtam)
Motoros Ruha:
Bőrruha: Spool Alberto ezüst-fekete 52-54-es méretben
Spool 2 részes bőrruha
Sisak: Icon Maniac v. Icon Legion Silver
Icon Maniac
Icon Legion Silver
Csizma: Askew X8 gyorsasági csizma 43-44es méretben (ezüst-fekete)
Askew X8 csizma
Segítségeteket előre is köszönöm !
Üdv.: Madi008 !
Am ma viszont felénk egész "jó" idő volt
nahh majd kiderül mi lesz