Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt ma sütött a nap kabát nélkül jöttem haza a suliból nem tudom miről beszélsz
Srácok sztem kimondta az áment az időjárkálás
bár még majd kiderül
okés, köszi a segitséget!
a motor vételára 998ezer ehhez jön hozzá a 3x.000ft-s forgalomba helyezési díj.
Szia! nézegettem a yamaha kereskedéseket ott mindenhol a reg. adó 98ezer ft körűl van! igy a teljes vételár 998e ft! A reg. adó nem minden esetben ugyanannyi vagy, hogy van ez?
Szia!Nincs semmi ilyesmi!Forgalomba helyezési díj van ha új motort veszel.ez az R125nél 30-35ezer ft közt van szalonfüggő.Ha ügyes vagy milka alatt elhozod a gépet
köszi majd ügyeskedek..
a regisztrációs adónak nincs köze a névreíráshoz. De ha ügyes vagy, a vételárba belealkudod a névreírást meg jó esetben a regadót.
Sziasztok! olyan kérdésem lenne, (lehet hülye kérdés, de nem tudom), hogy új motor vásárlásánál a regisztrációs dijban benne van a névreiratás is?
engem az baszott fel h megkérdi h biztos 50es ez? nem akartam mondani h szerinted egy 50es igy szol te idiota XD
de addig jo amig ilyen iq bajnokok állitanak meg, legalább nem tudnak mibe belekötni csak balfaszkodnak
amugy sztem láttam már a motorodat Iváncsán, a Mad Bikers (azt hiszem) cross pályán, kisértem egyik haveromat a bulira :)
nem meg mondtam hogy jogot kell venni
A két Yamaha
Indexeket vettem hátulra, meg egyik barátomhoz benéztem. Sparnál azért voltam mert pénzt vettem le az otp-nél... Minden rendőr megkérdezi, hogy: Ez 125-ös? Kicsit idegesítő csak, hogy ilyennel fárasztanak... Multkor is: Ez biztos, hogy 125-ös? Nagyon duruzsolt amikor leállítottad! Na most az ilyen az normális? Nemértem...
paksiak lehettek, passattal, elösör nem vettem észre a kocsit és messziröl elkezdett integetni, mondom megint vlaami paraszt akinek nem tetszi ka motorhang XD majd megkérdeeztem h "miafaszvan" amikor észrevettem h policáj... kérdi van e jogsim, mondom hogyne lenne, aztán ránéz a motorra: "50-es ez?!" XD mondtam neki h NEM, aztán rácsasptam a rendszámtáblára:D mondja ja rendszámos kakor kérnék egy forgalmi engedélyt... aztán megnézett mindent, mondta h menjek, közben mellettem pont valakit szopattak egy robogoval :D
töled sztem megkérdezék volna h biztosan 125ös? :D
amugy mit csináltál földváron? csask mentél egyet?
Nem találkoztam velük...
Boldog Névnapot Zsombor!
én voltam a DT-s akinek köszöntél :) nem futottál bele a zsarukba? engem megállitottak a Malom környékén, ott ahol te befordultál a Sparhoz, csak kicsivel elörébb
én voltam Dunaföldváron kék R125-el
270 gyerek 270
Van fönt egy drága xx a hirdetések között szép mi ,ennyit meg ér !
tegnap voltál a Sparnál Dunaföldváron? vagy nem votl valaki innen? mintha R125 lett vonla, emg is fordultam, és elmentem arra, hogy megnézzem, sztem nem csalt a szemem :) kék DT-vel voltam, meg is nézett a másik kék gazdája :D
FORD FOCUS 1.8 TDCI

ittt a kép