Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is a Cbr 125 és a Yamaha között vacilálok! Szerintem jó mind a kettő de a honda nekem kicsinek tünik! érted egy tzr50 sem sokkal kisebb nálla nemde?
Amúgy meg ha nagymotorba Yamaha(mivel én inkább túrázós vagyok) akkor egy fekete 2008-as Fz-1n kielégítene
Kari minek neked 125-ös Rs? Minden nap úgy akarsz kinézni mint a nivopálca? Akkormár miért nem vmi okosabb motor? Ezt nemértem... NA mind1.. Rs-esek béke veletek nemám itt jön a fél Rs-es fórum Kirit osztani
Csak hogy a lássástok milyen rendes vagyok meg szeretem a Yamahát a köv 125 ösöm RS lesz a a 600as vagy 1000 es pedig SV .
Suzuki KIRÁLY
Tuning gondolat menete: mentem esvével 80paci...r125...15paci...=-yamaha szar.Suzuki király
az otthoni kis benzines yamaha fünyíród hasonlítod egy SV650hez?normális vagy?Én nem egy embertől hallottam hogy az sv650 futóműve szar.te meg imádod.Nyilván mindent a maga kategoriájában kell összehasonlítani.Igen motoroztam hondával,nem is keveset de a yamaha akkor is valahogy sznob vagyok na
köszi-köszi, azért kiváncsi leszek rá!
Én annyit tudok róla amit már egyszer azthiszem írtam is, hogy: A Suzuki vezetősége azt nyilatkozta, nem tudtak nagyobb teljesítményt kihozni a motorból és ezért árban fognak alálicitálni a Yamahának! De a Suzuki megteheti...
Tuning amúgy szerintem egy SV650 nem nagy durranás Bárki eltud vele menni, mert kezes kis szerkezet! Csak sok van belőle pont ezért... Ne értsd félre jó gép csak nem nagy szám... Gsx-R Minden második motor gixer... Nemszeressük őket Én Z750-el mentem meg xx-el ezek nagyon szarnak számítanaki itt?
Én nem igazán.... de megmondom őszintén h nem is érdekel
Számomra nincs jelentősége... és sztem számodra se legyen.. jó az a kis R-125
Ennyi :D:D
A 125ccm-es motorok közül ez a kis yamaha úgy nézz ki verhetetlen! Bár azt csiripelik hogy jön a suzuki gsx 125r, igazából nem tudom hogy milyen lesz... tudtok némi infót róla?(pl.: ár?)
azt hiszem még nem vagyok akkora yamaha fan, de ha egyszer ráülök az yzf r125-re-- onnantől kezdve nincs megállás
"Yamahát bizalomból vesz az ember...olasz motort szerelemből.De egyiket se probálgatjuk.A hondát meg a suzukit azt igen...de egy yamahát.." ültél te már valaha egy hondán vagy egy suzukin ? nem úgy hogy rá rakom a picsám ha nem motorozásra gondolok. azért a yamahát annyira nem kéne isteníteni :D menj egy sv650el vagy egy gsxrrel aztán fordul a kocka ;) mondjuk nálad nem mert te megrögzött yamahás vagy ...
a tescos, auschanos, plázás gyerek részéről oké
csatlakozok az előttem szólóhoz. ezzel teljes mértékben én is így vagyok. csak rá kellett ülnöm és nekem annyi bőven elég volt a mámorig
te egy hős vagy. én meg bambusszal mentem
én meg ma lábbusszal mentem bibibibííí
bibibi mentem zx9r-el meg cb1000-el az előbb, és most mindenkinek elújságolom :D
ne!felesleges ülj rá az is elég
Szval azt mondod ne próbáljam ki? Én teljesen megbizok a yamahában, főleg amiket irtatok az R125ről, megbizható kis gép, mindenki megvan elégedve vele! Előszőr cbr 125ön gondolkodtam, de megláttam ezt és paff ...győzött a yamaha
elvetemült yamaha fanok jelentkezzetek alapítsunk klubot
Én egyszer ültem rajta mielött megrendeltük azt is a motorkiállításon.Első szállítmányos...Yamahát bizalomból vesz az ember...olasz motort szerelemből.De egyiket se probálgatjuk.A hondát meg a suzukit azt igen...de egy yamahát...
Szfehérvár mellett! Harmatinál van tesztmotor? Mielött megvesszük ki kellene próbálni Bár csak tavasszal kerűl erre sor, de készülök már rá! A1 jogsi hamarosan meglessz ha az idő is engedi!
HARMATI!CSAKIS ŐK!
Merre laksz Nix? Én a Harmati-hoz járok szeretem őket Húz hozzájuk a szívem Van ott egy szőke bula jófej nagyon De segítőkészek órákat lehet velük is beszélgetni! Ők Budapest Budaörsi úton tartózkodnak...