Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg Kaszaperről mentem Orosháza--Szentes -- Csongrád
vagyis Csongrádon nem voltam... mert csak a nyaralónkba mentem ami Csongrádtól kb 3-4km :)
Apáék kint voltak horgásztak.. őket látogattam meg

Jobbulást a járgányodnak
Ohh Viktor köszönöm az infót Akkor majd őt keresem!
Persze! nagyon jófej értékesítők vannak+ segítőkészek!
(De a legjobb arcok a szerelők , főleg amelyiket Viktornak hívják! )
Köszönöm! Megnézem és kipróbálom, annak örülök hogy van náluk tesztmotor! Amúgy segitőkészek, korrektek?
Én Kecskemétről mentem Békéscsaba felé, de sajnos autóval... A drágaságom még mindig törött :(
Yamaha World! Soroksári Út
Szalonban van kiállított darab is + tesztmotor!
Harmati.
Sziasztok! Melyik yamaha kereskedést ajánljátok pesten, hol érdemes érdeklődni és megtekinteni a yzf 125öst? köszy
Engem

tegnap megjártam Csongrádot
olyan délelőtt oda.. és fél2fele vissza
te merre voltál?
hali!

kit láttam ma kék r125el, meg kék sisakkal? mélyen a plexi mögé volt bújva, vhol csongrád környékén asszem (+/-100km)
Bontottan szerintem kizárt, hogy legyen hozzá... Yamaha kereskedés! Ott biztos van
Valaki nem tud visszapillantót YZF-R125re? Vagy hol lehet találni neten alkatrészeket esetleg? Kösz!
Vagy motorostalin telefonttölteni, vagy motorostalin ugye délelött nincsenek programok bedugom a kistévét Aztán hazafele visszatölti
GPS-t tudod menetközbe tölteni, ami létszükséglet ha használod mivel háromnegyed óránál nem tud többet navigálni a legtöbb
ÉS ez most mért jó?
oksa köszi
Bekötve közvetlen az aksira, raktam rá egy biztosítékot meg egy kapcsolót, azok az ülés alatt vannak, hogy illetéktelen ne piszkáljon bele
Gps rögzízéséről nem tudok most képet csinálni mert fater kamionjában maradt a tartó konzol az meg a telephelyen van... Amúgy előre a lámpa fölé nyomom fel a tapadókorongot és behajlítom a tükör alá, majd vmelyik hétvégén csinálok róla képet.
fasza, hogy van bekötve?
szépen megvan csinálva hogy rakod fel a GPS-t?Telefont?vagy akármit?arról is tudsz képet berakni?
Tessék Madi, képek a szivargyujtómról!
oks, meglesz
ha beszélsz vele mond meg neki hogy üdvözli a "nyúl".Tudni fogja kiről van szó:)
na akkor majd vmikor felkeresem
Persze Én rühellek mással motorozni a tavalyi balesetem óta amikor is haver hátulról nekem jött...lábtartó,kipuff bánta meg kishijján a bokám.De waroval szeretek,nem mászik a nyakamra,nem marad le és nem lesz ideges ha közlöm vele az autópályán hogy "10kmmel ezelött kellett volna lemennünk" vagy hogy "fogalmam sincs hol vagyunk"