waroval lehet normálisan motorozni? nem ismerem csak itt lakik tőlem 5 utcára, nyár elején beszéltem vele MSNen hogy majd vmikor elmegyünk motorozni de azóta sem beszéltem vele
én is benzinkuton szoktam innivalót venni általában és kétrészesbe! amúgy marha egyszerű okból lett nekem kétrészes: nyáron farmerral hordom a kabátot:)amúgy egyértelmű hogy az egyrészes jobban véd:)
Srácok! Nemértitek a lényeget! Madi gazdaságos, a Tesco-ban sokkal olcsóbban megkapja a doboc Tic-Tacok mint a benzinkúton! Sőtt lehet, hogy a Tesco benzinkúton is tankol egy kis 95-ös szénsavmentes ásványvizet a motorba! És már meg is spórolt 300Ft-ot még te a bezinkúton szenvedsz az egyberészes ruhádba ő feldobja a vállára a kabátot és vígan fütyörészik és nézegeti a Tesco-ban az akciós Pc-s játékokat! Amúúgy az egyberészes ruhának a felsőrészét le tudod lógatni a plázában
csááóó... mint már régebben mondtam.. volt már olyan is hogy csak ugy fogtam magam, és lementem Orfűre... 210 km... csak oda..megállás nélkül... felmentem. elmotorozgattam ott a hegyekbe... meg minden... kb. 100km-t.. aztán jöttem haza...bajánál meg megálltam.. az még 100km kb.. szall 400km egyfolytába motorozás után nem hinném h te pihenésképp pl ha más helyet nem találsz(esetleg kajáé, üccsié) ne mennél be a tecsóba
Idén még megy valaki valamerre meszebbre? Én még egy Visegrádod szeretnék okozni magamnak!