Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jön a hideg a kisR már 290Km/h-nál ledadog! Vissza kell fogjam magam...

Idén még megy valaki valamerre meszebbre? Én még egy Visegrádod szeretnék okozni magamnak!
Akkor csak max 9000 az akkori árakkal
mátrázás volt, akkor 5 lityos átlagom volt
waroval lehet normálisan motorozni? nem ismerem csak itt lakik tőlem 5 utcára, nyár elején beszéltem vele MSNen hogy majd vmikor elmegyünk motorozni de azóta sem beszéltem vele
az 13.0000Ft jó sok pénzed van
na majd nyáron . .
590
lehet velünk van a baj madi amúgy ne vedd bántásnak csak furcsállunk
én ma ien 100-120as tempóba etettem vele 4-5 liter körül
én 300-at mentem de nekem se jutott eszembe tescoba menni, plázába meg főleg nem
mindig a pénz pénz pénz...nekem 2,8/100as átlaggal sikerült:)És 100felett volt a tempó az M5ösön (egyértelmű...) és a 44esen is:)
én is benzinkuton szoktam innivalót venni általában és kétrészesbe! amúgy marha egyszerű okból lett nekem kétrészes: nyáron farmerral hordom a kabátot:)amúgy egyértelmű hogy az egyrészes jobban véd:)
rs-el nagyon sokba lenne egy olyan túra ...
540km/nap a rekordom:)Stoppie látogatás waroval aztán sütögetés barátnőméknél.Eszembe nem volt tescoba menni
hja amugy felkerült a kipuffról a vidi meg még egy kis menet is mellé
az igaz h letod lógatni a tetejét... én szeretek tróger lenni de azért az már tulzás amit az a ruha produkál olyankor
Tegnap elmentem túrázni a robogóval!
ennyi!
am meg én 1szer tanoltam a kis rs-el a kúton másnap karbitakarítás..
ott a pont
Srácok! Nemértitek a lényeget! Madi gazdaságos, a Tesco-ban sokkal olcsóbban megkapja a doboc Tic-Tacok mint a benzinkúton! Sőtt lehet, hogy a Tesco benzinkúton is tankol egy kis 95-ös szénsavmentes ásványvizet a motorba! És már meg is spórolt 300Ft-ot még te a bezinkúton szenvedsz az egyberészes ruhádba ő feldobja a vállára a kabátot és vígan fütyörészik és nézegeti a Tesco-ban az akciós Pc-s játékokat! Amúúgy az egyberészes ruhának a felsőrészét le tudod lógatni a plázában

Marcs, te soha nem adod fel?
ezen szakadtam
és ez h jön ide?
am meg azért van a benzin kút stb ahol van klíma
ne magyarázd már meg
inkább mond azt h neked a 2részes ruha tetszik ennyi..
csááóó... mint már régebben mondtam.. volt már olyan is hogy csak ugy fogtam magam, és lementem Orfűre... 210 km... csak oda..megállás nélkül... felmentem. elmotorozgattam ott a hegyekbe... meg minden... kb. 100km-t.. aztán jöttem haza...bajánál meg megálltam.. az még 100km kb.. szall 400km egyfolytába motorozás után nem hinném h te pihenésképp pl ha más helyet nem találsz(esetleg kajáé, üccsié) ne mennél be a tecsóba