Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

*probáld ki
egyszer probáld hogy vakmerő leszel és áthajtasz a SZEGED vége táblán.Mondjuk kakucsringig el...
erről van szó elmegy túrázni a tescoba...bazzeg Madi ekkora paraszt nem lehetsz
vagy egy ilyet 40-ért
nem is puffogtam Te maki majd most...
A rendszámmal kapcsolatban annyit mondanék, hogy ha látható akkor nincs probléma, az enyémen még rendszám világítás sincs, voltam már sokfele, sokfele állítottak meg, de még soha nem volt semilyen ellenvetés... Viszont arra felhívnám mindenki figyelmét, hogy idén Október 1. óta ha nem látható a rendszám valamilyen okból akkor nem szabálysértési eljárást indítanak ellene, hanem bűncselekmény ként minősítik a rendőr félrevezetése miatt. Ami elég durva következményeket von maga után szóval vigyázzatok!

Marcs te meg ne puffogj nem áll jól!
akkor otthonkád van?
haha ezt most benézted me köntösöm nincs és nem is volt és nem is kell mert nincs rá szükségem
15e ft bp
Fekete alapon rózsaszín virágok
köntösöd már ezek után elképzelni se merem
jówanna igazából az enyém jó az itthon a kertbe bohóckodni vele...motorsmosás, meg minden... nem kell cipőt felhúzi... ebbe még szellőzik is a lábam
Yamaha trz 50-re (2006os) keresek visszapillantót 6os menenttel ha vki tud szoljon köszi:4
felénk makkos kerolónak hívják
azt erre rögtön a nagymama papucsát kell lenyúlni? :D
hja köszike hirtelen izgalmak közepette mikor bátyám meghozta a motort..arra se volt időm h felöltözzek normálisan
makkoscipő
hallod am beszarás az a papucs v mi rajtad
itt nekem sem szóltak...elmentem egyszer tiszafüredre mellem jottek tiszaigar utan,mert 90el mentunk mert volt jaratos motor,ablakon kiszolt h hajtsam vissza,bolintottam elmentek...mondom ugyse találkozok már ezekkel,erre füreden a gáton szirenaznak,mondom lehuzodok mar elengedem erre megall mögöttem ,azt mondja nem hajtom vissza elveszi,na akk összeveszteunk,h en ne durrogjak merth ő rendőr...és a végén visszahajtottam,en csak ezert szoltam,nekem is így kb ugyanihy volt azert mondom
csááóó.. háttő tapasztalataim szerint... a szegedi rendőrök hozzáállása apszolúte korrekt... rengetegszer állítottak már meg közúti ellenőrzés céljából...volt mikor 2 személlyel(eléggé sűrűn de nem szoltak semmitse) körbenézték elől-hátul a mocit.. eddig kb. a 20 rendőrből egysem tett egy rossz szót se arra h: szerintem ennek a r.táblának nem így kéne állni vagy. szerintem ez már nem a gyári r.táblatartó...vagy ehhez hasonló. szall. velem nem kötekedtek még hál istennek le is kopogom
a motoros túrák célja nem a tesco vagy a pláza de ha be kell menni én vállalom h motoros vagyok és bemegyek full szerkóba és nem fogok leizzadni mert a 21. századba minden ilyen szarba van klíma.Ezt a ruhát fél sec alatt ledobom magamról..
én nem akarok okoskodni de majd az "atomzúzós" rdszámtáblatartódat nem fogjak szeretni a yardok:D
csááóó... sohaaaa ! büdös életbe nem vennék 1 részest...inkább fizetnék többet érte de akkor legyen 2 részes... gondolj bele... ha pl.. felveszel egy egyrészes ruhát... elmentek túrázni és pl pihenés képpen elmentek valamelyik tecsóba, plázába elfurikázni erre arra... fél órát... addig tetőtöl talpig belerohacc a ruhába... 2 részesnél leveszed a felsőt és azért kényelmesebb is... ha netalán véletlen rádjönne a pisilés...akár utközbe..akárhol... 1 részes ruhával mire te elbíbelőcc lehet be is pislantasz.
szürke ruhát kell venni mert azon nem látszik a horzsolódás
Nyilván nem ér meg 270et de még csak 150et is alig...viszont olyan irdatlan mocsok jól néz ki hogy áááá de ha esel benne akkor annyi.oda a varázsa.Egy berik és társai egy esés után is ugyanolyan vagyányok mikor megvetted