Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb
Ott a pont
van benne valami. az igazi kínzás lenne reggel 9 től este 8 ig mondjuk
Nem szeretnek motorozni. Ennyi.
nem érted a lényeget
Akkor menj 2 órára...nekem aztán mind1, de olyan nincs, hogy valaki egész nap tanul, ezt nekem ne mondja senki...még 1 csaj se
de 1óra?15perc amíg felöltözök,10amíg le,ne viccelj már
nyilván belecsuszott a F1,meg ebéd meg 9kor kelés...meg stb.De 1 órára elmenni motorozni?1óráért ki nem tolom a garázsból
Hogy lehet egész nap tanulni? Felkelsz mondjuk vasárnap 9kor...tanulsz 1ig, akkor ebéd, aztán 2től 11ig nincs megállás?Ne röhögtessetek már...olyan nap nincs, hogy ne tudnál időt szakítani 1 órácska motorozásra...max majd óra előtt csinálod a házit...
én május 1.-óta 2400km tudom nem sok, de allig értem rá nyáron is
én is egésznap tanulok
8100km sajnos most csak ennyire futja az időmből, hétköznap nemnagyon tudom használni... Hétvégén viszont nincs kegyelem!
igaz ha délibáb lett vna órdító R1 hangot hallottál volna
Én még csak 3500-at sajna. A pénz miatt nem tudok többet menni vele....meg idő. Ma is egész nap tanulok és most is megyek szóval háj evribádi.
Amúgy eroxxal 8000km nsr-rel 3500 szóval 12e körül járok. jha+ bicajjal 3E km. Ez számít? Két kereke van
(ne írjatok ma nem válasozlok már )
nem hinném, mert yamaha volt és semmi hangúk nem volt az én kis zümmögő gépemhez képest, egymást mellet mentek.
csak délibáb lehetett
Juteszembe!Nekem is megvan a 15000redik kmem TZR+R125
tegnap 35-ösön láttam 2 darab r(1)25-öst Hajdúböszörmény előtt délután, nem ismer magára vmelyik fórumozó, nagyon vagány a kis r
de amennyit teraktál bele
15800
7150körül
Ki hány km-nél jár?
Ja jóvan akkor. Az a lényeg neked tecceggggyen. Bögyörő
csáó. am ha annyira nem akarod reklámozni h hol vetted vagy mittomén ... akkor kiveszed abból a keretből és két csavarral felfogatod... ugy ahogy én...bár h nekem már nem az eredeti r.táblatartóm van... így ezen jol néz ki... a gyárin nem tom h mutatna...