Sziasztok! Nem érdekelne vkit egy Valtemoto rendszámtáblatartó és 2 pár besülyeztett index? R1-ről lett levéve, de gondolom jó lehet az R125-re is. Külön-külön is eladók!
nincs mit... utánna kell érdeklődni mivel biztos van v. tudnak csinálni... a bikepics-es kép alapjául véve.. tényleg van...és ha van... akkor tényleg sokkal olcsóbb mint amit a yamahánál lehet rendelni... és amit ott lehet én ugy tudom h abból csak az az egy színű fehér v. füstszínű volt... az árat meg... csak ugy találomra írtam... vagyis... bátyám azt mondta h amit a yamahánál lehet rendelni, az qrva drága mert neki 17 volt az R1-esére.. szall a yamahásnál tuti h olcsóbb az Ermax ! és kurva jól is néz ki
hja az volt az 1. motorom háttő még nem beszéltem azzal akitől lehet rendelni...
de bikepics-en van fennt kép... már rajta egy piros fehér Rzsikén. és Ermax.... nagyon zura Ermax plexi
de őő...a honlapon nem láttam fennt.. utánna kell/kéne érdeklődni... biztos h van, vagy tudnak gyártani...
itt nézegettem az Ermax cuccokat: Ermax honlap
csáó nekem akkor a megtett km-em volt a Rieju RS1-em amivel kb. 6500km-t mentem, a tzr amivel 14.000ret, és a kicsi R amivel most tartok 7302nél... szal...27.802 km kb. 2 év alatt ... ebbe benne volt 2 komoly bukás ami miatt 2x2 hónapot ki kellett hagynom...
Ja könnyű azt mondani.....csak ha az ofőd pont magyar szakos és méghozzá debilidiótakreténállat is, akkor nem úgy van az. Ezt sajnos nem is tudom kifejteni bővebben, talán még az oldal kapacitása is kevés lenne, meg hát még aludnom is kell. Annyit mondok, hogy tavaly egész évben nem kellett annyit tanulnom, mint most, a héten kellene
Ez a szopás, nem az orális sex...
Kötelező...ez jó Pál utcai fiúk volt az utolsó amit elolvastam, még is ötöst, rossz esetben négyest kapok tartalmi elemző kérdésekre...nagyon pöpec rövidítettek vannak neten, könyvesboltban...de a Te dolgod, hogy elolvasod-e vagy nem...Én az utóbbira szavazok
Ebbe igazad van, aláírom. Nem is 9től kezdtem a tanulást, ugyanis 1ig betonoztam. Ebéd...1:40től 8ig olvastam az ember tragédiája kötelezőt. Ezt tényleg nyáron kellett volna.....de mivel nem olyan hosszú, inkább most olvastam. Hát bizony ez annyira szar, hogy nem folyamatosan olvastam, ez tény. Közbeékelődött evés, kis ivás, kaki, pár öngyilkossági kísérlet, aztán folytattam.
ÉS most, megyek egy órát aludni, aztán megint tanulhatok egész nap De tele van már a tököm így év elején
(Bocs, hogy ideírom a kis személyes ügyeim, de ez is a motorozáshoz tartozik. Konkrétan az ok, hogy mért nem motorozok ilyen szép időben )
Egy szintre helyezve a nőket meg a motort?
Na rontom tovább itten a levegőt
de bikepics-en van fennt kép... már rajta egy piros fehér Rzsikén. és Ermax.... nagyon zura
Ermax plexi
de őő...a honlapon nem láttam fennt.. utánna kell/kéne érdeklődni... biztos h van, vagy tudnak gyártani...
itt nézegettem az Ermax cuccokat:
Ermax honlap
Ez a szopás, nem az orális sex...
ÉS most, megyek egy órát aludni, aztán megint tanulhatok egész nap De tele van már a tököm így év elején
(Bocs, hogy ideírom a kis személyes ügyeim, de ez is a motorozáshoz tartozik. Konkrétan az ok, hogy mért nem motorozok ilyen szép időben )
Előző héten Maglódon láttam egy sárga R-125-t. Nem valamelyikőtök volt?