Hát barátom annyi eszed lehetett volna, hogy benzinnel leszeded a feliratot. Lehet furán hangzik, de én se vagyok a reklámozás híve. (mondom én akinek tiszta matrica a motorja- a replicán kivül egy matrica nincs rajta...)
A keretet én csinin megcisnáltam.
pl.:
A helyi honda szalon vezetője nem igazán ért ezexerint a motorokhoz :D
Az én Futurámat a REPSOL HRC fényezés miatt minden amatőr balfasz NSR-nek nézte, pedig formailag köze nem volt hozzá :D
Nekem már az is elég kifizetődő, mikor a helyi Honda szalon tulajának bamba pofáját látom, mert nem tudja milyen motort lát 600 RR 2T? NSR limitált? Mijafaszomez?
Áhám! Hát köszönöm szépen a kielégítő válaszokat! Akkor én nyomatok magenta színű té gombos mocit! Ez hasonlít a t-gombbra nem?---- Nah jóéjt mindenkinek pacsi!
A telefonica movistar egy külföldi mobilszolgáltató, ami a suzuki versenymotorokat (nem csak azokat) szponzorálta. Ez olyan mint a REPSOL honda. Csak a repsol olajat gyárt főleg ;)
Ezért csináltak telefonica movistar replica gépeket, gsxr600 ill 600rr képében.
Halihó! CBRacing lenne egy kérdésem (persze ha más is aki tudja rá a választ akkor örömmel várnám) méghozzá az, hogy: Mi az a "telefonica movistar" (remélem jólírtam) fényezés motorokon? Légyszi világosítsátok már fel sötét és elborult elmémemet mert akárkit kérdezek nemtudja! És ez engem most valamiért zavar, hogy ezt nemtudom! Köszi
csináljunk iwiw klubot
/csak vicc, de ötletnek jó/
A keretet én csinin megcisnáltam.
pl.:
Az én Futurámat a REPSOL HRC fényezés miatt minden amatőr balfasz NSR-nek nézte, pedig formailag köze nem volt hozzá :D
Ezért csináltak telefonica movistar replica gépeket, gsxr600 ill 600rr képében.