Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna ez mindig igy fog menni . Na jó mindig nem mert megszűnik a 2 t .
De mikor már a nagygépünkön ülünk X év mulva akkor már röhögünk a sok pöcsön :D
De az ilyen 200 hozzászólásos videokon télleg lehet már nevetni :D Remélem itt nem fog betelni a hozzászólásomtól a fórum
Hülye hippi... (csak vicceltem ám ) Hát jólenne ha már egy kicsit béke honolna mi kis szerény társaságunkba!
Peace TESÓK .
Aha
Neked is Simsonod van?
Enyém csak 120at megy és 10liter fogyaszt, akkor Én nyertem?
HAGGYÁTOK MÁR ABBBBAAAAAAAAAA! RS-esek ha nem tetszik az R125 akkor kocc az Rs fórumra
ha meg nincs bajotok vele akkor meg ne vitatkozzatok már... Gyere bazdmeg az Rs-el az XX-ellen aztán röhögök énis hogy mekkora szar a motorod.....ENNYI

Bocs, de kurva idegesítő, hogy csak egymást szídjuk... Ti röhögtök a teljesítményen, mi meg röhögünk az 5littyós fogyasztáson... Mindegyiknek megvan az előnye és a hátráánya
Mellesleg az Xt gyerek . ( akosretro )
Fent is van sportmotoron .
- nagyon jó barátom ezért nem akarom őt ijesmivel szopatni
Én Z3 irományán nevettem, de szerintem power alatt ment az rses
Bocs én nem viccnek szántem de ezek szerint akor az
Na szóval az R 125 13-14 msp alatt van 100 on . De legyen 12 :)
Az Rs 6-7 alatt. Mi az hogy 80 nál lépett le ? Mikor te 80 al utolérted akkor indult el vagy mi ?
Én gyorsultam Xt vel . 1 es powernyitásig volt melletem . Utánna mikor 3 asba voltam meg is ált mert haverok ott áltak . Video is van róla. Csak nem akarok ijesmit felrakni .
De most légyszi ne harapjátok le a fejem
Ma láttam egy kék R125-öt Biatorbágyon egy rendőrautótól pár lépés re állt... Közületek volt valaki? Ha igen akkor remélem csak igazoltatott a rendőr és nem a csekket írta
A kiskunhalasi R125ös srác nagyon nézett ki a fejéből...én csak integettem neki, de ő csak néz és néz, és még mindig csak néz Amúgy a Honda előtt voltam...vártam épp a többiekre
Bazeg ezt nem hiszem el! Itt vitatkoztok, hogy melyik az erősebb... Egyértelmű, hogy az Rs sokkal erősebb... Nem vita tárgya Teljesen más kategória a két motor! Csak köbcenti ugyan az...
TYT nem sértésből mondtam hogy vicces! Arra céloztam, hogy egy 4T-hez kéne hasonlítani erre gyönyörű példa volt az XT! Szóval így már jobban tetszik mint az hogy nem ment úgy mint az RS
50 es ugye ?
Hello mindenki!
Az egyik legjobb barátomnak is R-125-e van.
A srác kb 10 kg-al nehezebb nálam meg a motor is 10el-kb és 1-2 km/h van a két motor között.
Persze mikor én mentem az övével éreztem a különbséget és tudtam h ha nem lenne 10 kgval nehezebb nálam akkor elkalapálna.
De nem csak a +lóerő miatt hanem az áttétel teljesen más.
Ő még nem ment többet 131km/h nál (letitott a 6.) én meg már lejtőn szélárnyékba 140et(nem muszály elhinni ha valaki kötekedne ) és még volt 1000fordulatom.Tehát lejtől SZREINTEM jobb a Cbr.De sík úton az R a jobb mert jobban kihasználja a fordulatot az enyémen meg nem érdemes 6.ba váltani(max lejtőn).
De ha 1 évvel elöbb adták volna ki az R-125öt akkor énis olyanon ülnék az tuti.
Ennyit tudtam a témához szólni
Jah itt van két kép h nehogy azt higgyétek h kitalálom
nem mentem,gyorsultunk.Azért az RS is csak 80körül lépett le...szal
Pártatlan vélemény kéne, én szivesen kipróbálnám mindkettőt, és pártatlan véleményt kapnánk persze teljesen önzetlenül tenném ezt
Ahhoz hogy ezt kijelentsd azért több ember tapasztalata is kéne, most te mentél mindkettővel, az egy dolog, de ebben azért bőven benne van az hogy mindenki a maga lovát dicséri
a tapasztalat nem ezt mutatja
enyem meg konnyebb es erosebb is
csak vicc tudom h nem egy kategoria a ketto :D
De szerintem még ígyis jól jár a könnyeb motor .
Igen . De az R 125 nek van ajándékba egy lova és egy Nm :)
csak azt nézd meg mennyivel nehezebb az yzf. A súly lóerő arányban igencsak előnyére válik a kis cirbinek a bicikli stílus! Hiába basztatom a cbr125ös haveromat hogy így bicikli, úgy bicikli, ez által legalább 20kilóval könnyebb a kóceráj mint az yzf, viszont lóerőre meg ugyanannyi.
Szerintem nem olyan oriási a különbség . vagyis a motor karakterisztikája szerintem közel ugyanolyan .