Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyaron sm szettel en is mek majd rabocsringre, majd utkozhetnenk :)
enyem 145-150 es szinten 10et fogyaszt es az rst is legyorsulja
en nyertem? :O
ezt te is jól tudod h faszság volt berakni...
jaj azt én is nagyon csippantom mikor huzza keresztbe össze meg vissza a seggét
Z3 igazad van..
mellekesen fekezeskor kulonosen elveztem visszavaltaskor hogy szinte blokkolta a kereket es ugrott keresztbe a motor.. élveztem. aki tud sielni az tudja miről beszélek.. aki nem annak lehet meglepi lenne egy kerestbeállás. amugy ha a feneke befikal az nem gond.. lehet kontrolalni

ha az első csúszik---- akkor mar mélyen nyulhatunk a zsbünkbe
köszi szépen! ááá nem, nyugi ha jön mögöttem valami gépállat mindig lehúzódok a bicajsávba is akár... had mennyen mint pl tegnap is hátranézek üres mögöttem az út egy pillanat múlva megint hátranézek hopp egy kék zzr1400 leis húzódtam azonnal
grat a passathoz.gyönyörű nem sok motorost gázolni vele!
Madi!jó az a gyári gumma ha a segge elmegy az nem gáz,ha az eleje megy el na az a szar érzés.(nekem már pattogott el kanyarban),az euroringen pedig eléggé döntöt állapotban (kergetett egy MT-01 haladni kellett . ) kicsusszant a feneke (az euroring eléggé csuszos de nem vészes) és simán fogható volt,szal ne parázz.
Bence!15sec alatt van százon ha nagyon vékony-könnyű és ügyes vagy talán egy 14et kilehet belőle hozni de francse tudja
de az enyém fullos fűti a seggem az ülés meg üvölt közben a hifi
na kis köcsög az enyém meg 6 körül fent vagyok am..
na kisköcsög... az én passatom meg 10 sec alatt egyébként gyere má fel egy kicsit msn re
szerintem több mint 14sec mert a cbr 125 20sec alatt éri el a 100-at
Szia Madi, nem döntöttem peremig, de lassan arra járok .. első gumin talán 2 mmeres a pánik csík.. hátsón félcentis ( talan mert vastagabb a gumi ) nem tudom miert , de indultam oylan 4 centiről.. lasan lassan döntögetem.. érzéssel.
igen gyárigumikkal.. gombákra nem gondoltam még.. de igazad van, minden esetre néztem videot is.. messze van az a csuszástol.. ameddig nem karistól a lábtartó.. na ott abbakell hagyni mert utana biztos fika kovetkezik.
Most voltam életembe először ringezni, de nagyon jó érzés.. más az aszfalt, jobban tapad.. merészebben lehet dönteni.
na hali..
es balesetmenteset mindenkinek
én meg megyek csajozni koccanhatunk majd
eleje előbb elmászik mint a hátulja
csáó. hm. nem rossz nem rossz jól döntöd nekem sajnos nem volt még lehetőségem kimenni pályára gyári gumikkal nyomod ? nem félsz attól h egyszer véletlen kimegy a segge és akkor firkálás lesz belőlle ? mert látom h bukógombád neked sincs.. én nekem még ezért nem volt lehetőségem elmenni pályázni... annélkül nem igazán merném döntögetni
több mint valószínű
vagy csak béna volt?
Oda járok suliba! Kedden is motorral megyek suliba
hülyéskedtem
újváros felé nem szoktál járni ?
Máriapócs Ring.. nagyon jó volt!
Képek is vannak.

8124 km erben vagyok Kereken :D
Fényképezni álltam meg... Nem arra mentem
na mi a téma tárcsázni voltál a földeken ?
Nah milyen? Erre jártam ma
Miért szünne meg?
Nekem ugyan nem szűnik meg