Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te tudod, de ennek semmi értelme...
Odavan írva hogy évente cseréld. Erről ennyit ..
Nem akarok beleszólni de 3000 km-erenként kell utánnatölteni és megnézni. (könyv írja) Amugymeg általába 6000km-erenként kell kb minden 4t motornál. A 4t motor nem eszi a motorolajat csak ha valami gáz van. Ebből adódoan egy zárt blokkba mozog a motorolaj, tehát nem kell 2000-3000 km-erenként cserélni. 6000 km-er az korrekt de akkor ha van benne olajszürő azt is cseréld....
15 uzemorankent
kb 1000 km
Egy 2t ben? 1000km enként... ez hülyeség...
z3 új telo
valóban az XT nek kicsit más, annak 6000 ként kell cserélni.
Maskulonben a konyvben is benne van: es ha nem úgy cserelítek ahogy előírják, akkor esetleges motorproblémáknál a gari reült :)
sok sikert mindenkinek!
ime a fénykép
xt 125 ben 6000ként kell:
nekem kb 1000 kmenkent kell cserelni, es akkor miven? :D
A cbr 125nek 4000.Km-enként van előírva és nincs szűrője. 1liter kell bele így nem nagy költség!
Z3 röviden és tömören, a Yamaha előirta a 3000 es olajcseréket , ha nem tartod be , a garid repül, a szervizesek mondtak.. innéntől kezdve vitatkozzon mindenki ahogy akar es amennyibe akar olajat cserélni.
Maradok tiszteletel.
Ok szíved joga
Harmatihoz fogom vinni:)Nagyon rendesek és segítőkészek.
pedig a smart megy hozzád.Olyan kandalló tervezős xboxozos munkaidőben autó
Nemtom mennyire illik vagy nem, de Yamaha World! Kapcsolatnál megtalálod az elérhetőségeket!
meg... Most kapott téligumikat. De tavasszal szeretnék venni egy saját verdát.
Yamaha citybe vittem eddig.de már nem fogom.
Hova jársz?
Az anyja szemit. Én ilyen csúfságot nem adnék ki a kezeim közül .
Na mentem tanulni, bye all.
Nekem azt mondták hogy ha nem viszem kakor ugrik a gari.És 15ezerért cserélik (anyag+munkadíj) hát a...de komolyan:)
A 3 ezrenkénti csere az csak ajánlás, mint az xt 125ben, YBR ben stb.
MI ajánlani szoktuk de nem kötelező!
Amúgy meg mindenki úgy cseréli az olajat ahogy akarja, nekem is 12ezrenként kéne , de 6000nél cserélem, mert nem olyan nagy összeg és szerintem megérdemli
egyik szalonba így a másikban úgy?
Nem hülyeség! Tényleg ezért ajálja a yamaha! Amúgy meg ezt nem hasraütés szerűen találják ki!A CBR-nél úgy tervezték meg és ennyi!