Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezeket találtam a kis R-ről
A yamaha cityben nekem 45percet volt a motor és elkértek 12000ezre munkadíjat.Ott basznak át ott ahol tudnak a szervízben.A szalonvezető nagyon korrekt,de a szerelő banda kritikán aluli
Teljes mértékben igaz amit irtak
1890ft volt a kettő:)de ne vegyél.nem látsz vele.
makiskodom :D
na ez már valami
Z3 amúgy én Harmatis vagyok és tényleg nagyon jó szervíz egy gond van csak hogy nagyon lassan csinálják... Szerintem, másik szervízből még nincs tapasztalatom... Nekem kb másfél óra mire megcsinálják
Madi! Nekem a helyzetjelzőnél csúszófoglalatos kék led van! A tompítottban H7-es 55W-os Jégfehér izzó van, amitől sokkal jobbak lesznek a látási viszonyok és nem vakít senkit, ez az izzó a Tesco nevezetű kék áruházban 1000Ft volt és nagyon jó! A távolságiban még nem cseréltem ki, de oda is ugyan ezt veszem csak 80W-osba!(ajánlom mindenkinek)
tapasztalatom nincs, de aztat olvastam egy xenonnal foglalkozó cikkben, hogy az ilyen parasztvakító xenon utánzat izzók (tehát nem xenon rendszerű külön trafós), hanem szimpla xenon hatású izzók nem érnek semmit. Sokkal rosszabb fényerőről számoltak be az ilyennél, mint a gyári izzóval. Én így gondolkodnék el az ilyen olcsó xenon utánzatokon!
csááóó...én is tervezem h veszek a motorba ien "xenon" féleségű/hatású izzót.... csak nemtom h pontosan mien való bele... csúszófoglalatos ? én ugy hallottam valakitől... voltam szegeden egy fénytechnikus boltban .... ott az 1 pár H7-esre 2000valamennyit mondtak... Z3 meg valami 1000valamennyit mondott... szall akkor ezt most nem értem...
Segítségeteket előre is köszönöm !
Benzinben gazdag motort, erős hászelet, tapadó gumikat, széles utat és nagy sebesség(mámort ) kívánok mindenkinek
tegyél már fel róla képet hoki ...
gyári az kadmium sárga te észlény teeeee...láttál már motorba gyárilag jégfehér izzót? (kívéve xenon ugye...)
Faja
magyarul gyári :D
nekem jégfehér van de ez is nagyon odavág
Orvos létedre kicsit gáz hogy nem tudod értelmezni mi van a könyvbe leírva
A HARMATIBA mondták hogy marad a gari:)mond neked az a név valamit hogy HARMATI?Látszik nem nagyon
Nahh túl vok az 1000es szervizen
faja minden most már csak jó idő kell
főleg, hogy ő nem versenykörülmények között használja.
Tisztában vagyok vele, de a váltóban az olaj tuti bírná még az száz hogy többet bír mint egy dugó a gépben
Crossmotoroknál üzemóra van.... 15-20 óra és teljes blokkfelujitás...