vettem 2 ropiért xenon hatású égőt ... most dobtam ki a picsába szart se ér
esőbe jöttem haza éjszaka és nem láttam semmit amikor fényszóróról vissza kapcsoltam ... csak hogy vmi halványan kékest világít ... tehát vissza raktam ami benne volt a sima fehéret mert az legalább fasza
tanuló pénz megvolt
sziasztok! 300km körül vagyok az r125-el...szerintettek attól nemlesz baja ha néha elnyujtom 100-110ig? de csak rövid időre.....mert ma meghuztam kicsit ...
Csabán rendes tagok a szerelők
fél órát számolt fel.. de kb 1 óra volt vagy több egy kicsit....
+olajszűrő, olaj
olaj 1 liter 1 dl ment bele... 1 liternek számolta...
meg ilyenek
hallottam már jót erről az izzóról. de azért 6rugó*2=12e lenne nekem is. Annyit nekem nem ér meg, mivel elég jó a pilács az RSen. De amikor mentem az yzf-el, annak is elég jónak tűnt a gyári világítása.
tényleg ótvar szar.Most visszaraktam a gyárit,és a refi kb annyira világít mint a tompított.Szal azt is visszafogom rakni.Nagyon hajlok a PHILIPS BLUE VISION nevezetű izzójára...de 6000ft/darab
1000es szervizben megnézték a guminyomást... elöl 1,7 volt.. felfújta 2 bárra....
Most jövök ki a körforgalomból nálunk... csutkán végig 90-100 km/h nál jön szembe a kamion.. és beszitált a kormány.... majdnem bebicskáztam alá
leszálltam a gázról, hááácccccsófék és lelassultam kb 80-85 re és megszünt a szitálás....
Úgyhogy majdnem besz*ptam
esőbe jöttem haza éjszaka és nem láttam semmit amikor fényszóróról vissza kapcsoltam ... csak hogy vmi halványan kékest világít ... tehát vissza raktam ami benne volt a sima fehéret mert az legalább fasza
tanuló pénz megvolt
öntapadós
4db 10ezer
fél órát számolt fel.. de kb 1 óra volt vagy több egy kicsit....
+olajszűrő, olaj
olaj 1 liter 1 dl ment bele... 1 liternek számolta...
meg ilyenek