Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mondtam hogy 1,7tel járjatok elöl...
Nahh ma kicsit bekakkantottam

1000es szervizben megnézték a guminyomást... elöl 1,7 volt.. felfújta 2 bárra....

Most jövök ki a körforgalomból nálunk... csutkán végig 90-100 km/h nál jön szembe a kamion.. és beszitált a kormány.... majdnem bebicskáztam alá

leszálltam a gázról, hááácccccsófék és lelassultam kb 80-85 re és megszünt a szitálás....

Úgyhogy majdnem besz*ptam
de legalább megmondtuk előre h szar lesz :) Aki hülye, .......... nem folytatom :)))
ivancsaghost írj már rám MSNen
Nem akarom mondani, de én megmondtam, hogy jégfehéret vegyetek az ottvan a szeren! Jobban világít a jégfehér tompítottam mint a gyári refi...
vettem 2 ropiért xenon hatású égőt ... most dobtam ki a picsába szart se ér
esőbe jöttem haza éjszaka és nem láttam semmit amikor fényszóróról vissza kapcsoltam ... csak hogy vmi halványan kékest világít ... tehát vissza raktam ami benne volt a sima fehéret mert az legalább fasza
tanuló pénz megvolt
Visszhang-hang-hang-hang........ Tényleg nagyon megüresedett a fórum
De nagy a csend
Köszi
*4db vadi új mini index eladó*
nekem van 4db vadi új mini indexem.
öntapadós
4db 10ezer
Amikor beintesz xd ! Az odabasz
Melyikre gondolsz? Van egy pár!
ivancsaghost láttam a képedet a bikepics.com-on ! nagyon üt Xd !
Hát, ha nekem attól nem lett baja, hogy mióta megvan 110-es utazóval járok vele akkor azért mert egyszer meghúztad neki nemvalószínű...
ha tényleg csak egyszer kétszer és csak 6.ban kezded el 6fölé forgatni akkor nem.amúgyse lesz belőle tragédia.
sziasztok! 300km körül vagyok az r125-el...szerintettek attól nemlesz baja ha néha elnyujtom 100-110ig? de csak rövid időre.....mert ma meghuztam kicsit ...
A cityben nem.1,1nek számolják.Annak elenére hogy feldöntötték a motorom,először odahívtak szervízbe azt nem volt alkatrész.szal bekaphatják.
jó az jó az de ismersz
Csabán rendes tagok a szerelők
fél órát számolt fel.. de kb 1 óra volt vagy több egy kicsit....
+olajszűrő, olaj
olaj 1 liter 1 dl ment bele... 1 liternek számolta...
meg ilyenek
hallottam már jót erről az izzóról. de azért 6rugó*2=12e lenne nekem is. Annyit nekem nem ér meg, mivel elég jó a pilács az RSen. De amikor mentem az yzf-el, annak is elég jónak tűnt a gyári világítása.
tényleg ótvar szar.Most visszaraktam a gyárit,és a refi kb annyira világít mint a tompított.Szal azt is visszafogom rakni.Nagyon hajlok a PHILIPS BLUE VISION nevezetű izzójára...de 6000ft/darab
komolyan? tényleg ennyire nem lehet vele látni? vagy csak azért helyeselsz, nehogy belédkössek?
Ez sem rossz kis R ! Bár már 1x fellöktem !
a kéken az a plexi