Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De, van. Shoei X-Spirit.
akkor elmegyek majd aztán felprobálom a kobakomra vmi mocisboltba azt ha jó akkor az szupi
ennél jobb buko nincsen
rendes vagy ,nagyon köszi de sajna még nem volt a buksimon ilyen.Majd elmegyek télen probálni azt megkérem vagy pohit vagy AlexCBRt mondjanak valami jóárat rá.de amíg nem tudok méretet lehet ebből az XSes kicsi lenne.de lehet hogy túl nagy szal de köszi
hnap megmérem ok?Már nincs kedvem letántorogni a garázsba.Meg biosz dogára még semmit nem tanultam csak a kémia TZre jó kis nap lesz hnap
dííííííík deeehogyis... báttyám mondta h szóljak már neked h segítsél már nekem ebben léccike... mert ő az egyik esztergályos ismerősével meg tudja csináltatni nekem pici pééézé
Remélem is
Majd teszek fel képet neked ivancsaghost.
Minek az neked?csak ne mcsak úgy fölvan baszva a csavar helyére
ennyire nem lehetsz hülye
Halihó srácok! Én már, ha minden igaz akkor sportkipuval gurulok ki kövi szezonra... Csak én nóném kiput csináltatok rá, viszont láttam a srác munkáit és nagyon faja! 25-be fog fájni aztmondta... Semmi extra nem lesz, csak vmi mutatós ovál dob, ja és a hang!
Zsombor, ha szépen megkérlek tudsz mutatni képet, hogy hogyan is néz ki ez a xenon cucc a mocidba? Érdekelne a látvány, de nem venném meg... Nem megyek 200-al, hogy kitűnőek legyenek a látási viszonyok, a jégfehér teljesen kielégítette a vágyaim!
hja ez lemaradt: sztem te sem fogod majd megbánni ha ilyet veszel rá
höhö az egy érdekess dolog lesz de sok sikert hozzá hidd el annyi pénzért nagyon megéri az én elvárásaimnak tökéletesen megfelel(t)
Nekem érkezik rá a Raptor rendszer jövő szezon eleje fele
De még nem tudom h pontosan milyet akarok... de Raptort az bittos
Csak még tudatni kell a szülőkkel
csáó Z3... nem értelek... hogy akarsz egy Xenon árából egy kipuff rendszert venni ?
hja am... őő.. arra szeretnélek megkérni hogy...ha van/lesz majd időd... akkor méretezd már le nekem a bukógombádat... csak ez a 3 adat kéne h : hánycenti magas-széles, a közepében az a mélyedés milyen mély, és hanyas csavar kell bele.. segítségedet előre is köszönöm !
csááóó
te marhára antiszoc lettél mióta leoltottunk hogy nem tudod értelmezni azt a kis táblázatot
Hogy ki mit vesz rá, kurvára nem érdekes.
Van rá ez is, az is.
Ennyi volt a kérdés: van e valakinek xenonja a R be.
Annyira nekem nem egetrengetően fontos,egész jól látok a gyárival szal abból a pénzből inkább veszek rá rendszert
Nekem van Xenon om mind 2 Xenon ( a távolsági relativ konnyen ment, a tompított nál kissé több időbe telt a beszerelés, de durván 30-45 perc alatt megvolt az egész )

http://www.martincaraudio.hu/e...

5000K-es.

p
eace.
én is gondolkoztam xenon szetten az enyémbe valami siemens HID-es izét ajánlottak (H7es) csak hát a trafót hova rakjam?Meg beázik nekem tuti beázna
szeva z3

jah xenon szeretnék rakni kis cbr be de nekem még a régi karbis 2004 elsőszériás van.
aminek 35-35 w os simo égővel van éspersze bajonetzáras megoldás. netom mien xenon szet mene bele edig egyik sem akart. tehát marad a faragás . a h4 es bixenon az a leideálisab bele csak a z égő foglalatainak lábai nem paszolnak. igy netom beleteni a égőt a lápaburába me beleakad a kurva lábai. de pici faragás azt bent van .
csak a atrafok marha nagyok azokal is gondba vagyok . de jó sok madzagot adtak hozzá lehet a dobozban tartom majd hátul a trafokat+ egy aksi
na csá
szevasz gyöki.Araboknál már kapni.Igen szerelt.Mért, akarsz a ciberbe?
Párx már belinkelték, de megbeszélték itt a hozzátartozók h legyen 125-ös 15 lovacskával, de nézzen ki vhogy.
mizus gyökik

lesz a yamahának is 150 cm változata. japoknál már létezik.
klik ide : http://images.google.hu/imgres...

ez a link.vannak képek is azt is küldök. szerintem nem rosz föleg 4 szelepel .álitólag 20-30% több a teljesitmény minta a 125 r nek . papiiron 15 ló 125r nek ez kb 17-18 ló lehet kb.
jó csemegézést.
szerelt már be valaki ksi 125 r yamahába xenon kittet. rendes xenont? nem szines égőt meg kamugázal töltöt 100w égőt. rendes xenont trafoval meg minden?
na csá