Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

főleg hogy yzfről van szó nem cbrről :))
cbr125öt még nem vezettem, hiába könyörgök havernak hogy cseréljünk egy körre. Az idiótája meg nem megy bele hehe :D
Énis mentem Xt vel . Az télleg szebben húzott a kis cbr hez képest.
Mi ebben a vicces, hogy az enyémhez tudom hasonlítani? A sajátommal megyek a legtöbbet,ésszerű hogy ehhez tudom hasonlítani. Nem vártam tőle csodát, tudom milyen egy 4t 125. Haverom xt125jével mentem már többet, de nekem érzésre az jobban húzott (gondolom a rövidebb áttétel).
Nem kell az miatt aggódni h kevesebb ló, kevesebbet eszik, nektek így éri meg, én ezt tiszteletben tartom!
Igen, sokan elfeledkeznek arról hogy az RS keréken 25 ló. Régen az AF1nek mértek keréken valami 28at (ha jól emléxem).
Nem mi kezdtük el reklámozni hogy 25 lóerő az Rs hanem Z3
Semmi gondom sem . Én efogadom akkor hogy keréken 8 loerős az R 125 . Korrekt.
tudod ez úgy van h rs-t keréken nézik, r125öt meg főtengőn és akkro lehet kacarászni. meg kéne nézni az r125öt is keréken és akkor lenne csak igazán kacagás h 1 számjegyű az eredmény.
nem lenne kicsit kevés az a 8 LE ?
A faszért kell mindig a másikat baszogatni. Nem igaz bazze legyen egy RS 60 lovas az R125 meg 15 ,csak hagyjátok már egymást békén
legyen 8 hp
Az R 125 öt még nem mértétek keréken?
ha a benzint fizeted amúgy máshol nem lehet leméretni ?
mondm, nekem is csak 33-at mértek keréken. .de az ezresek is bő 150 lóerősek keréken.. mikor jártam motorszerelő suliba, ott mondták hogy majd lesz alkalom lemérni, de úgy hozza mindneki a motorját, hoyg csalódni fog.
Ez egy 2008as 33lóerősnek "mondott" rs125 volt.25paci és kész.Gyere fel a motorkiállításra jövőre,lemérjük,ha igazam van és 25körül van akkor kiírod az adatlapodra hogy az rs csak 25lóerős.na?
annal tuti tobb xD
én egy egészséges 30at mondok
csak megjegyeztem, hogy valaki mar mondott 44et is, meghozza itt van a forumon is regisztralva
annyi azért nincs de több mint 25
44 mi?
hülyeség sok mindentől függ
karbi, beállítások, áttétel meg még sorolhatnám fizetted rá rakom bejáratás után az enyémet a padra és 20ezerbe fogadok veled hogy 25 Le felett lesz
ilyen keped nincs exc 125osrol?
mert en se tudom hogy pontosan hany lovas, papiron 4 KW :D de amugy olyan 40 korul lehet de hallottam mar 44et is
Nah akkor most én vagyok a hülye vagy itt mindenki helikopter? Az a lényeg hogy 10Le-vel minimum több szóval azon az 5Le-őn már ne vitatkozzatok!
25
30le:)
Mi egyszer barátnőmmel 300km-ert utaztunk az R25-el és már allig vártam, hogy hazaérjünk! Nem élvezetes vele vinni valakit.... A legjobb egyedül:P
!Tyt! Azért annyit hozzátennék, hogy 15Le-ről beszélünk és nem 25-ről Unokatesóm is ment az R25-el és ő sem hasonlította az ő motorjához, hogy az övét nem kell annyira pörgetni, egy 1100XX-ről van szó Sőtt le volt nyűgözve, hogy 4T-ből milyen motort hozott ki a Yamaha 125ccm-ben! Szóval ez hogy a tiédhez tudod viszonyítani elég vicces És ezért különböznek a vélemények! Mert pl akiknek R25-jük van nem a csodát várják tőle hanem az együtt működést! Lásd az élettartamot....
Sztem utas nélkül dupla olyan jó mint utassal
Én ma fogyasztottam egy kis szeszt Ezért engem vitt Lola jól megy jól megy úgyis... de azért egyedül csak jobb