Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hülyeség...a CBRbe is ugyanennyi olaj megy ráadásul abba még szűrő sincs és 5000renként hordják...szal
láttam
Ki beszélt ilyen butaságokat? Az én szivem már elkelt
Nem azért kell lecserélni 3ezrenként mert lehúznak , hanem azért mert kis mennyiségű olajjal megy a gép! Az olaj pár feladata a kenésen kívül a szennyeződés összegyüjtése szállítása lebegtetése stb. és ezért jó a nagyobb mennyiségű olaj a blokkban! Ugyhogy ezért írja elő a gyár a 3ezrenkénti cserét!
pedig úgy hallottam át álltál a sötét oldalra
so-so
Bár tegnap majdnem védelmébe száltam de nem volt kedvem :)))
és megbékültél már az RSekkel ? CBRacing ? :D
Szerintem elég évente egyszer cserélned, tavasszal, szezonkezdet előtt. Bár ha nagyon sokat mész, akkor lehet picivel több. A többi felesleges. (megjegyzem, szerintem )

Amúgy jól tolod neki. 6500 km Én eddig az nsr-rel mentem 3200km-t, bár nekem kicsit nehezebb a fenntartás
bizony
Én holnap szervizelek rem nemfog esni
csak lehúzás
Hihetetlen hogy rajtam kívül 2ember gondolkodik a topicban csak az a szomorú hogy egyikse r125 tulaj
felesleges olyan sűrűn..
z3 szerintem olvasd el a konyvecsket.. 3000 kent olajcsere..
1000. 2000 bwn 3000.. 6000.. 9000...
hanem?
ez is igaz. de ne szintetikusat rakjál bele!
Na látod:)De R1 azé az más tészta főleg a tiéd
r1-be 10,000-ként kell, de ha csak utcán használom 5,000-ként cserélek, ha pályázok 3,000-ként - főleg a szintetikust.
mért szted is 3000renként kéne cserélni egy 125ös 4üteműbe?ne viccelj
há' nem azé' cserélünk olajat, me' olajszűrő van benne, vagy nincs...
nincs 9000res szervíz.Felhívtam Harmatiékat és azt mondták értelmetlen 3000ezrenként olajat cserélni mivel olajszűrős a gép.Ha nem lenne benne olajszűrő akkor kéne 3000renként.Nekik inkább hiszek
Z3 és 9 ezerbe? hová viszed?
balesetmenteset mindenkinek!
rejtőzködöm.pedig már 6500on túl vagyok de soha többé nem viszem a yamaha citybe szervízbe 12000nél irány a Harmati
Msn adatlapomon, vegyél fel nyugodtan(kiskunhalasi r125-ös srácnak szól)
Valahogy úgy
Amúgy hogy a francba csinálod hogy nem láttalak még az yzf-fel?
Se bp-n, se pomáziában