Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem szopas, csak szervizigenyes :)
15 uzemorankent :)
"Hát ez szopás.Hát ez kurva nagy szopás.Hallod?ez kurva nagy szopás" Tyson-Szőke kóla
ne nekem mondd,
mert nekem 1000-1200 kmenkent kell szervizelni :D
1000-3000nél majd leakarnak huzni hogy olajcsere,de ints be nekik.6000-12000-18000-24000
gyengébb futómű,vékonyabb kerekek,gyengusabb fékek,elavult műszerfal,bicikli dizájn.jó kis motor az, nem arról van szó
Szégyen!A CBR kupa ezer éve fut a yamaha meg olyan töketlen hogy nem tudja megoldani az r125 kupát
Hát..... igazából nem tudom Kérdezd meg Kedves Z3-at vagya többieket akik már túl vannak rajta
Szerintem a Cbr125 ugyan azt tudja mint az R125 csak gyengébb ruhában
CBR sokkal régebbi konstrukció. és olcsóbb is mint a R125. igaz nem olyan konfort. de amit tud arra elég. nézd csak a CBR125 kupát ! de nem akarok erről vitázni
hiheto :D

amugy neked most a szervizbe vesznek ki valami fojtast?
6000 lesz utanna a kovetkezo szerviz?
gixer 125-ről aztmondta a suzuki, hogy még idén be fogják mutatni a nagyvilágnak már a fényezésén dolgoznak! Aztmondta még a suzuki, hogy teljesítményben nem tudott jobbat kihozni az r125-nél ezért árban próbálnak meg aratni! A 280 végsebesség elég vicces lenne mert a 600-as gixer megy annyit!
nem mert mindig veszekedés van
gyári tuning a suzunál mi? persze a gixi olcsobb lesz mint az r125,drágább mint a cbr...sztem egy cbr lesz emberi külsővel
mit tudtok a GSX-R 125ről?
azt mondta ma egy motoros csávó akivel találkoztam a benzinkútnál (750es Gixi)
h a kis gixi 1,3 milka lesz.. és gyári tuninggal jön ki... és 280 a vége
nem tudom mennyi az igaz belőle.. de a 280 tuti nem az
125ccm és 50000 lóerős hoooooooogyne mááár

valamikor szerviz :D 900km :) de holnap +80 szóval utána muszály lesz
nem érzed magad itt otthon?mi van nem elég otthonos a topic?
szó sincs 2t vs 4t vitáról. és senki se mondott egy rossz szót se az r125ről, legalábbis én nem látom...

csak megjegyzésképp, lelehet vinni egy gyári rs fogyasztását 3,5 ig!
inkább vegyél fel msn-re mert nem akarok offolni idegen földön
Igaza van IVANCSAGHOST-nak !
bence latom a kepeid kozul h gyursz
miota nyomod a vasakat? :D
Nah kezdődik a 2T vs. 4T.... Nem akarok kötekedni mert mindenki azt vesz ami neki megfelel, de a 2T-seknek szól! A Yamaha és a Honda megteheti azt, hogy ő aztmondja, hogy ő nemgyárt 2T-t mert nem fogja szennyezni a környezetet a 2T-vel amit a sok olasz tahó leszar! A Yamaha aztmondja ami jogos! Aki erősebb motort akar vegyen nagyobb motort! És szerintem ha egy etiópot ültetünk az Rs-re annak a fogyasztása akkor se megy 5 liter alá! Az Rs gyártása csak azért nem állt még le mert megtudták oldani katalizátorral a dolgot... Lehet ugatni lehet baszogatni, de ez a véleményem!
ma mentem egy exc-vel jó kis gép mikor nyit a power majd hanyattvág
az exc meg veri az rs-t ... es?
nem egy mufaj a ketto, ugy mint az rs vs r125 se
az rs annyi idő alatt megy 0-100-ra
basszsus 80-100 ra 6,8 mp? :O
Én is pont azt nézem ,hogy az RS en nem egy cingár emberke ül