Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elhiheted hogy sokkal többre tartom az r125öt mint a "cbr"-t.
Nem... ki mondta h itt a szépségről van szó? Szó nem volt a szépségről. Azt látom ,mert olvasni még tudok hogy az RS a legszebb
jaaah h a nyomatékrugalmasság meg fogyasztásról beszéltek h az nyert. azt látom. de ez is akkor lenne tiszta ha ugyanolyan súlyú pilóta lenne mindegyik motoron, rsen pl elég nagy kanegér ül.
naná,sztem te emléxel rosszul:)igen az rs vitte a szépségdíjat ár azzal se értek egyet de ha egyetértenék rsem lenne gondolom ez egyértelmű meg ugye az szubijektííívvv.Elkéne fogadnotok hogy az R125nem ugyanaz mint a cbr125 csak felfújva.másdimenzió
Jah de a Kymco kapja az ívet rendesen Nekem is ittvan az újság :) Írják is h van még hová fejlődni
a szeptemberi motorrevu tesztrol beszelsz te is? itt a kezembe az ujság, most h mondod végeredményt nem is találtam h melyik lett a legjobb. csak annyit h a szépségversenyt az rs nyerte.
Gondolom mindjárt kapom az ívet ,mert ez a folytott RS de tudom én is
Csak hohy kötekedjek az R125 nyert mindenben. És szerintem mindenki a motorrevüről beszél.
Amiben amúgy R125 , RS125 , MITO , CBR125 , Kymco Quannon 125 öt hasonlították :
az r125 nyert de mind1
jah fojtott 15 lovas mitoval meg fojtott szinten 15 lovas rsel hasonlitottak ossze oket. de rs 125 nyert mindenbe.
az fojtott rs125 volt. 11kw-os. a 21kw-os 165körül megy
r125 meg 130+ jutubon láttam 137-et is
ezt nem tanították
hali, nektek mennyit megy a vas?
olvastam egy ujsagba, hogy rs 125 vs r125 vs mito vs valami kis szar
r125 lett a nyero, az rs 125 vege is ott korul volt mint az r125, asszem 130 nemtudom jol emlexem?
Azt ora elott kell masolni nem tnultad?
Most vasárnap Izsákon motorostalálkozó! Gyertek sokan! Akarok látni rajtam kívül sok R125-öt!
az még sok
már csak 2év
átérzem
én spec házit írok
Nah mivan? Mindenki guminyomást mér? Vagy mi ez a nagy csönd?
1,9
2bár a gyári? 850 km!
amúgy javaslom elöl (hidegen mérve!)a 1,7baros nyomást sztem sokkal jobban kezelhető így a gép,nem pattog el az eleje kanyarban annyira (úthibákon,pl lepence visegrádfelé első visszafordító...) és úgy összességében sztem jobb
Nagy mák volt az bittos
kurva jó fejek voltak röhögtem rajtuk mint atom
olyan szöveget levágtak közben
Máákos vagy Én Pénteken voltam az őrsön. Rám van szállva és fellebbeztünk.