jaaah h a nyomatékrugalmasság meg fogyasztásról beszéltek h az nyert. azt látom. de ez is akkor lenne tiszta ha ugyanolyan súlyú pilóta lenne mindegyik motoron, rsen pl elég nagy kanegér ül.
naná,sztem te emléxel rosszul:)igen az rs vitte a szépségdíjat ár azzal se értek egyet de ha egyetértenék rsem lenne gondolom ez egyértelmű meg ugye az szubijektííívvv.Elkéne fogadnotok hogy az R125nem ugyanaz mint a cbr125 csak felfújva.másdimenzió
a szeptemberi motorrevu tesztrol beszelsz te is? itt a kezembe az ujság, most h mondod végeredményt nem is találtam h melyik lett a legjobb. csak annyit h a szépségversenyt az rs nyerte.
Csak hohy kötekedjek az R125 nyert mindenben. És szerintem mindenki a motorrevüről beszél.
Amiben amúgy R125 , RS125 , MITO , CBR125 , Kymco Quannon 125 öt hasonlították :
hali, nektek mennyit megy a vas?
olvastam egy ujsagba, hogy rs 125 vs r125 vs mito vs valami kis szar
r125 lett a nyero, az rs 125 vege is ott korul volt mint az r125, asszem 130 nemtudom jol emlexem?
amúgy javaslom elöl (hidegen mérve!)a 1,7baros nyomást sztem sokkal jobban kezelhető így a gép,nem pattog el az eleje kanyarban annyira (úthibákon,pl lepence visegrádfelé első visszafordító...) és úgy összességében sztem jobb
Amiben amúgy R125 , RS125 , MITO , CBR125 , Kymco Quannon 125 öt hasonlították :
r125 meg 130+ jutubon láttam 137-et is
olvastam egy ujsagba, hogy rs 125 vs r125 vs mito vs valami kis szar
r125 lett a nyero, az rs 125 vege is ott korul volt mint az r125, asszem 130 nemtudom jol emlexem?
kurva jó fejek voltak röhögtem rajtuk mint atom
olyan szöveget levágtak közben