Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"hehe megvan a vízszint?BAzzeg zsarukkkkk fééék"
tök rendesek voltak
* Először azt hittem h földmérők
nah 720 km :D
+ bemértek városban... 75ről hírtelen satu...
és azt mondták h 61el lőttek le.. de tudják h mennyi az igazából...
azt mondták h 3 ezerrel megúszom....
utána dumálgattam velük... szopatták a románokat ottovltma vagy 30 percet utána kedvesek voltak nagyon és elengedtek figyelmeztetéssel
de azért bent vigyázzatok nem mind ilyen rendes
gratula mester
csáó... nemtudom olvastad e... adok hozzá még +ba 2 gb-os memkarit... 50ért csak hirdetem. az ár nem fix. de 40 alatt nem válok meg tőlle senki kedvéért
felvettelek
De meg már sose jársz msnre? Vagy új a címed
Na mind1, kívánom neki, hogy 50ért el tudja adni
ja én is néztem,már csak 40a sima slim...durva
Ncoreról leszeded a 130gigás packot hozzá Meg neten is kering csomó játék hozzá...nem sok szart kavar 109 játék, ha eredeti lenne azt mondanám, hogy úgy már megéri, de így...Slim PSP downgradelve 4gigás kártyával 1év garanciával 47ezer...akkor nehogymár 50ért adja az egy éves dagi PSP-t
Áj egy DS3 nagyon kéne...na de 14ért?
és a 109 játék?
Ha érdekel valakit, akkor INNEN rendeltem, nagyon korrektek, megbízhatóak...és downgradelés után is vállalják a garanciát, ami nagyon nagy szó. Nem reklámozni akarom őket, csak megosztottam veletek a tapasztalataimat
Én tavaly nyáron vettem downgradelve, 1év garanciával, 4gigás kártyával, tokkal(kemény), fülhallgatóval, töltővel, törlőkendővel 55ezerért.
én sajna egész nyáron 1x voltam csak, ha készlesz a motor még lehet ilyen hidegbe is kinézek :D
csáó... nyáron ?! még mostis... szinte minden péntekenként este 9-fél 10től 11-éjfélig megtalálható vagyok
Madi, te voltál kinn nyáron a kerközbe gyorsulásin párszor?
ahhoz képest h mostanába mit kínálnak az uj gépekhez: alapgép+ha jól tom csuklópánt + 32MB memkari...
csááó... hát szerintem egyáltalán nem kérek érte sokat.... a legújabb legolcsóbb is 47.000FT... és ahhoz h az vigye a m.kártyára tett játékokat(tehát az iso-t) ahhoz a programjával(Firmwire-val) kell valamit baszni... azt egy jó hozzáértő ember 8-10.000FT-ért csinálja meg... és akkor már 57.000ftnál vagy és semmi memókarid nincs meg játékod...
én meg 50.000ért adom: legújabb Costume Firmware(3.81 M33-4), 4GB MS Pro Duo High Speed mem.karit(legjobb minőség ez is kb. 7-8 rugó), 109 játék(12 DVD-nyi), fekete szövettok, csuklópánt+ gyári doboz természetesen,papírok...és karcmentes ! attól hogy 9 hónapos hibátlan állabotban van !. Hozzáírva: bónuszba adok hozzá +2GB MS Pro Duo High Speed mem.karit. !
Sztem megéri ! a "plexin" még a védőfólia is rajta van !
Csááóó
Kicsit sokat kérsz érte, nem gondolod?
hát én amennyire néha tudom utálni az E50et anynira tudom néha szeretni...igazából egy JACK dugós E51re várok
bocsika egy kis off:

Fekete PSP (Fat) 9 hónapos, kitűnő állapotú, 109 játékkal, 4GB MS HS, friss firmware(3.81), fekete szövettok, Irányár: 50.000 HUF .

akit érdekel hívjon ezen a számon: 30/213-23-02