Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv. YZF-R125 tulajok és mások:)
jövöhét szombaton hozom haza az R125öt! már alig várom...aztmondták a szalonban hogy 1000 kmerig járatós..ti meddig járatátok? és ez alatt meddig pörgettétek? mien benzint szoktatok tankolni? 95 öst vagy valami jobbat,pl. V-power racing? bocsi a sok hülye kérdésért
szerintem ez valami olyasmi logika, hogy amilyen amatőrök vesznek vacsiúj rs125öt simson meg robogó után, nincs annyi eszük h visszaváltsanak, és nem tudják 5 fölé pörgetni. Egyébként én azt mondom hogy tényleg segíti a bejáratást mondjuk 500kmig, de utána kínszenvedés ezzel az elektronikával közlekedni. Az én vasam csak 1-2 seb fokozatban kecmergett át rajta, 3tól felfele nem ment át rajta, 5ezres ford.számnál örökre megakadt (hacsaknem váltok vissza..). Azért is reális h bejáratós elektronika, mert nem tették volna ennyire könnyedévé a fojtás kiiktatását. Szerintem normális aprilia szalonokban 500km után automatice full ingyér ki kéne szedniük belőle a retek átkot. De a gyakorlat azt mutatja hogy ez nem ennyire így van. Pl nekem fél évig a natix + a szentesi aprilia halálkomolyan be akarta magyarázni hogy ez ÍGY JÓ, EZ ILYEN. áhhh
azt mondták addig marad a gari amíg ők csináljál a beszerelést
használt alkatrészre is vállalják
megbecsul*
jaja, en is mentem mar uj rs125el, ha nem is kecmereg at egyet visszavaltassz es akkor meg kap nagyobb fordulatot, tenyleg hulye megoldas, nem ertem miert kell ilyen, akinek van esze es megbeszul egy 1 millio feletti motort az betudja jaratni fojtas nelkul is
Valahogy azt azért SEJTETTEM hogy az előgyulát tekergeti:)
Kis tézinél is létezik 8 tól erősen(nullára) visszahajló elektronika, ha kicserélik akár egy egyenesre , akkor is 12 körül forog, visszahajlóval meg még megy is:) de ennek így középen nem sok értelme.
Ez nem lehet bejáratós elektronika, ez egy teljesen értelmetlen elektronika.
Azt érteném, ha mondjuk 6tól szépen visszahajlana nullához, hogy ne lehessen szétforgatni bejáratósan, de ennek semmi értelme,mert ezen a tartományon aátkecmereg.
Ez valós görbe?
Ezeknek elmentek otthonról?
azért egyszer felgyujtom a natixot az hót ziher :)
köszike, erről van szó. Tisztán látható mit csinál az elektronika. Ami egyébként bejáratós elektronika, csak az itthon magyar köcsög kereskedők 60%a baszik kivenni, sőt még fenyegetőznek is miatta.
Előgyújtást elfokolja, volt erről egy ábrám is, ha megtalálom megmutatom.
nem, hülye vagyok az elektronikához, de ezt kiiktatni nagyon egyszerű. és utána hibátlanul egyenletesen megy a motor.

ennyi kis szar az egész: (bocs az offért)
nem próbáltátok még szkópon illetve strobival megnézni,hogy mit művel a gyula, amitől dadog?
vigyázzatok, nehogy olyan idióta kereskedő legyen mint a natix, mert ők előre megmondták, ha hozzányúlok akkor ugrik a gari.
Aztán fél évre rá felkínálták hogy 25ért kiiktatják. (előtte már volt másik elektronikám, csak szervizre visszaraktam a gyári fojtottat). Némi alkudozás után elmondtam a srácnak hogy 5perces melóért lófaszt kap, nem 25 rugót...
Suttyó népség
lesz az benne, de majd bence kiszedi magának, vagy kiszedem neki:D
Az új RS témához, valszeg nem fog ártani egy elektronika fojtás kiiktatás, hogy ne dadogjon 5-6ezer között. De ha mákod van, a te gépedben már nem lesz meg ez az idiótaság.
fel hát még csak 4-5 kép van fönt...maaaajd most nincs kedvem ezzel szorakozni...de hát mire jó a tél?nem igaz?
Bocs RShez
Bence grat az RS höz! Z3 látom feltoltad a géped Bikepicsre Állat kép
köszi
csááóó... jaja... R15... 150ccm... és csak Indiába forgalmazzák... hála a jó istennek...ezt a gány szart senki nem venné meg... há hogykinéz ez má ?!?!
ja am grat az rshez meg a robihoz is használd egészséggel és tegyél bele millió +1 KMet baleset nélkül.
eléggé
Gusztustalan