Tuning akkor jövőre lehet, hogy már az 1000 is meglesz De ez kicsit reklámra sikerült És a hajam 882km-er és a hajam még mindig tart! Schauma sampont használsz te is?
Srácok srácok!Mostanság óvatosan járkáltam a kis Rrel lévén hogy nincs első fékem...így 364kmet tettem meg 9liter benzinnel (2,4liter/100)(természetesen felét durván kétszeméllyel + táska)Na de ma leugrottunk unokatesómékhoz (éjjen a megyeri híd) szumma szummárum odafelé alig akart menni a gép (elötte tankoltam,nulláztam az órát:) ) barátnőm+tatyó+én+telitank és így ment stabil 105körül néha 110be belenyalt...nem csodálkoztam,tudtam hogy elvan lustulva...na de visszafelé már pofátlanság volt amit művelt.128at mentünk behajolva, kényelmes egyenes háttal 125körül.Természetesen síkúton lejtőn meg volt a 134 Szal kiégett rendesen és az első csík 72,5kmnél fogyott el ami azt jelenti hogy 2,33liter benzin/72,5km...azaz 3,3liter/100km .
R125 kiegészítők! Ajánlom figyelmetekbe, én rendelek egy kék versenyplexit! Az eurós árat 270Ft-al kell beszorozni és ebben benne van a szállítási kötség is!
Szerintem korrekt ár, például plexiből is van kb 10 féle a repertoárban és 5ezerrel olcsóbb mint a Yamahánál, ahol csak két "szín" választható....
Nah de most megyek moccolni! :D
R125 kiegészítők! Ajánlom figyelmetekbe, én rendelek egy kék versenyplexit! Az eurós árat 270Ft-al kell beszorozni és ebben benne van a szállítási kötség is!
Szerintem korrekt ár, például plexiből is van kb 10 féle a repertoárban és 5ezerrel olcsóbb mint a Yamahánál, ahol csak két "szín" választható....