Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nah ezt elk*rtam Sebaj lesz ez még ígyse...
Tuning akkor jövőre lehet, hogy már az 1000 is meglesz De ez kicsit reklámra sikerült És a hajam 882km-er és a hajam még mindig tart! Schauma sampont használsz te is?
17400km
882 km :)) Nem semmi! Tök megbízható
tunningmókus!882nél még nálam is minden ok volt és még 2litert se evett
882km :D és minden tökéletes eReS
7970 és elsőfékem még mindig nincs
7713km
9675 km
10108 km
Nah megvan a 10.000km-er
Ha hazaértél vegyél fel msn-re aztán egyeztetünk!
Okes siman mehetunk 1utt. En legtobbszor haverral szoktam gurulgatni fennvan ois forumon (boxymaxy).

Nah de most megyek moccolni! :D
Látom te is Veszprémi vagy! Ha van kedved egyszer csatlakozhatnál hozzánk! Legtöbbször arra mászkálunk!
Tényleg! Akkor nemszóltam
Az az Autobahn.
A Strada nem Németországban van? Ahol meghatározott km-ereken nincs sebességkorlátozás.
NSR 3,9 et evett a sztradan vegig 150 es tempoval.
Srácok srácok!Mostanság óvatosan járkáltam a kis Rrel lévén hogy nincs első fékem...így 364kmet tettem meg 9liter benzinnel (2,4liter/100)(természetesen felét durván kétszeméllyel + táska)Na de ma leugrottunk unokatesómékhoz (éjjen a megyeri híd) szumma szummárum odafelé alig akart menni a gép (elötte tankoltam,nulláztam az órát:) ) barátnőm+tatyó+én+telitank és így ment stabil 105körül néha 110be belenyalt...nem csodálkoztam,tudtam hogy elvan lustulva...na de visszafelé már pofátlanság volt amit művelt.128at mentünk behajolva, kényelmes egyenes háttal 125körül.Természetesen síkúton lejtőn meg volt a 134 Szal kiégett rendesen és az első csík 72,5kmnél fogyott el ami azt jelenti hogy 2,33liter benzin/72,5km...azaz 3,3liter/100km .
http://www.ermax.fr/modele-YZF...

R125 kiegészítők! Ajánlom figyelmetekbe, én rendelek egy kék versenyplexit! Az eurós árat 270Ft-al kell beszorozni és ebben benne van a szállítási kötség is!
Szerintem korrekt ár, például plexiből is van kb 10 féle a repertoárban és 5ezerrel olcsóbb mint a Yamahánál, ahol csak két "szín" választható....
Holnap dunakanyar! Valaki esetleg?
Bevoltb*szva
csodálkozol?:)