csáó... én az enyémet 46ért csináltattam... Slip-On-Line, Tri-Oval, szálcsiszolt és 400x360mm-es ha jól tom(a 400 az biztos)... Raptor dobok
ott leírja h mikor jött létre a "cég"... a bemutatkozásnál ott van a lap alján h: "Minden termékünket örök garanciával forgalmazzuk!"
sok ismerősöm volt már nála... és tényleg remek munkákat ad ki a kezei alól...valaki már 7 éve azt a motort használja...és semmi baja se a motornak se a kipunak...szall minőségi munkát csinál.. megjegyzem nekem sincs vele semmi gondom...
további jó nézelődést
csááóó
"Benzinben gazdag motort,széles utat és meleg gumikat kívánok mindenkinek !"
Én Mol-on és Omw-n szoktam tankolni! Az OMW-nél Carerra 95-öt és érezhetően megnől az ereje a motornak! Próbáljátok ki szerintem fain! A bejáratás meg a mostani motoroknál meg csak arról szól, hogy az új tulaj megszokja azt a bizonyos teljesítményt nehogy elsikálj a motorral egyből... Én nem járattam a motort 200km-ig 6000nél váltottam utánna meg ahogy a csövön kifért... Ezeket azért nem nyers blokkal adják ki mint régebben!
Az minek rá? Azt úgy is észreveszed, ha megfőtt...De amúgy vannak ezek a hőmérők amikkel a kisbabák vizét nézik, néha beledugod a hűtőtartályba és meg is van oldva a dolog
a fogyasztásra lehet pozitív hatással maximum egy jobb benya,de kb ugyanott vagy.azért nem használ semmit egy v power mert egyszerűen nem ahhoz tervezték.
maximum kicsit jobb fogyasztás tapasztalható,a kérdés h megéri-e...
nem érdemes jobbat. anno a superbike-ban is volt benzinteszt, laboratoriumi.. valami gagyi 95-ös még jobb is volt. de tescosat semmiképp ne tankolj, mol, omv, shell.. a bejáratás meg.. hát, járj vele óvatosan, a lényeg hoyg a nagy terhelést kerüld.. magyarán ne forgasd agyon, de a kis fordulaton nagy gázt i kerüld. kb ennyi.
Raptor dobok
ott leírja h mikor jött létre a "cég"... a bemutatkozásnál ott van a lap alján h: "Minden termékünket örök garanciával forgalmazzuk!"
sok ismerősöm volt már nála... és tényleg remek munkákat ad ki a kezei alól...valaki már 7 éve azt a motort használja...és semmi baja se a motornak se a kipunak...szall minőségi munkát csinál.. megjegyzem nekem sincs vele semmi gondom...
további jó nézelődést
csááóó
"Benzinben gazdag motort,széles utat és meleg gumikat kívánok mindenkinek !"
Van benne v.mi
én is ien motort szeretnék szal véleményeket várok róla!
igaz hogy nincs rajta vízhőfokmérő?
maximum kicsit jobb fogyasztás tapasztalható,a kérdés h megéri-e...