Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hi mindenki!
Rendszámtábla-tartót keresek az r125-ösömre. Jó pici legyen, indexszel és kifizethető áron.
Kösz előre is.
E-mail: conen@freemail.hu
Mikor én Brnoba voltam már ott mondták a srácok hogy ennyi volt kint van az összes...folytatás 2009ben
nyíregyházán sincs már
huhh de régen voltam már fenn a fórumon, 2 hónapja kb ! Z3 tudja mi az oka 7800 a km állása és továbbra is kitűnő a gép ja amúgy debrecenben elfogyott az R125 nincs több, majd csak jövőre hoznak:S
na ennyi! csáó vezessetek óvatosan!
Nah megjöttem Nekem mostmár csak szakmai óráim vannak De kibírható... hétfőn 9 óra kedd 7óra szerda csütörtök péntek gyakorlat fél7-től fél 1-ig
Ma nekem is 9 órám volt, bár olyanok amiket szeretek. :D Most qrvajó órarendünk van igaz szinte majdnem mindig 7 óra. Szerda Csütörtök qrva xa de péntek az meg mintha tanításmentes munkanap lenne (számomra olyan órák amiket szeretek ). Én még egyetemista se vok de már általánosba akarok visszamenni.
Azt én is visszasírom Az volt az igazi élet Habár nekem ma 'csak' 7 órám volt
Vissza is fogom! De inkább az ált.isk-et Az volt a laza élet
életed legelső vizsgaidőszakának legelső vizsgájára való tanuláskor visszasírnád te azt a napi 9órát a gimiben, hidd el nekem :)
Akarom mondani CSICSIKA
Jól megy egyeseknek.. Nekem CSAK 9órám volt ma Fél órája értem haza, mindjárt megyek lehúzok egy 100km-ert a mocival aztán csicska
nem, elég volt nekem az a 4év. :D
lennél te még gimis
az már más kérdés nappali, hogy vizsgaidőszakban meg szopjuk a faszt, de azért most jó a gimiseket szopatni ilyenekkel :D
én nyertem....2óra.. :D (akinek nincs ma suli az nem játszik)
nagy cucc ,nekem meg délben :D
nekem biciklivel 5 percre van a suli
és fél 9kor van első órám ma
Majd legközelebb Meg ott allul ahol az olajat lehet beönteni, ne színezd pirosra azt is Nah go suli
lebuktam ezt én csináltam
Z3 ez egy kicsit photoshopos kép látszik a farokidomnál is kifelejtette az ezüst csíkot átretusálni
ez meg a blackred 09es szín az új akra rendszerrel
csáó... hja az oldalidom... azt nem tudom... szerintem csak felniből lehet arany színűt kérni... a gugli legtöbbször kamuskodik...
Átszámolva ~103.000 Ft. Mivel Magyarországon vagyunk ezért gondolom 110-20 körül lehet.
link £346.95
Szissztok lenne egy fontos kérdésem!A Yamaha YZF-R125-ös motorra leo vince kipufogó mennyibe kerül?