Ti hallottatok olyanról h a "kívánságlistán" van olyan h a midnight black yamahán az ezüst helyett aranyra legyen festve? Ma olyan sok újdonságot hallottam.
egy alap valami már 10 ezer Fttol található.. az exibit 17 ezer .. mindenki döntse el és vegyen amit akar..
55 W os szettek drágábbak de felesleges motorba.
35ezer forintos xenon szettnél azért vannak lényegesen drágább szettek is! Viszont vannak olcsóbbak is kb 15ezer ért de nem sokat érnek! A 40ezer forint az olyan közép érték... Csak onnan tudom hogy világítástechnikával foglalkozok és meg kellett tanulni a témát.
Azert a 45 ezer Ft os szet ...kissé túlzás..
Én egyik legdrágább digitalis rendszernek való szetet tettem bele 40 ezer Ft ért( ebben benne van a beszerelés is 5.000).
Természetsen 12.000.Ft tol lehet már Xenon szetet a motorba tenni.
amit ajánlok mindenkinek 35W os szetet tegyetek.
H7 foglalatnak.
Hali
Jah és köszi Próbálkoztam, de most egy darabig hanyagolom a dolgot Egyszer-egyszer még próbálkozom! Kinek hány km-er van a mocijába? Ki a rekorder? Nekem 6300 körül van
Visszamenőlegesen! R125 sima lámpájába xenon izzót nem tudtok rakni, mert a xenon gázt egy teljesen más gyújtórendszerű foglalat tudja működtetni, ahoz hogy xenont tudjál rakni bele kb 45ezer forint körül tudsz venni egy pár xenon foglalatott ami elrondítja és talán bele se fér (hasonló a működési elve mint a neoncsőnek)Ebbe a foglalatba ami nekünk van csak xenon hatású izzót tudsz rakni... A képen látható az a szerkezet amit be kell szerelni!
Balesetmentes kilométereket mindenkinek!
Tiszteletem :)
( www.martincaraudio.hu )
egy alap valami már 10 ezer Fttol található.. az exibit 17 ezer .. mindenki döntse el és vegyen amit akar..
55 W os szettek drágábbak de felesleges motorba.
Holnap meg egy kékestető is beleszámol.
Én egyik legdrágább digitalis rendszernek való szetet tettem bele 40 ezer Ft ért( ebben benne van a beszerelés is 5.000).
Természetsen 12.000.Ft tol lehet már Xenon szetet a motorba tenni.
amit ajánlok mindenkinek 35W os szetet tegyetek.
H7 foglalatnak.
Hali
nah off:off
Te Madi ezt ugye csak poénból mondtad, mert ilyet sztem barátnőm 7 éves huga és 4 éves öccse hallgat csak magyarul esetleg.
_\m/