Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A felnire annyi nem? Mert én arra gondolok h az oldalidomon az ezüst rész arany. Legalábbos gugli dobott ki ilyen képet h van ilyen.
csáó. igen asszem +40.000ért...de sztem fölösleges...
Ti hallottatok olyanról h a "kívánságlistán" van olyan h a midnight black yamahán az ezüst helyett aranyra legyen festve? Ma olyan sok újdonságot hallottam.
Mellekesen, holnap ( vasarnap ) kekestetore megyek par Debreceni baratommal, aki ara jar irjon ( Kari? josz? )

Balesetmentes kilométereket mindenkinek!
35 Wattos szetbe aligha van jobb egy Evolution Német Digitális 35 Watt Can Bus H7 Xenon készlet 36 hónap Extra Garanciás Xenonnál :) és Ára: 34,990 Ft

Tiszteletem :)

( www.martincaraudio.hu )

egy alap valami már 10 ezer Fttol található.. az exibit 17 ezer .. mindenki döntse el és vegyen amit akar..
55 W os szettek drágábbak de felesleges motorba.
35ezer forintos xenon szettnél azért vannak lényegesen drágább szettek is! Viszont vannak olcsóbbak is kb 15ezer ért de nem sokat érnek! A 40ezer forint az olyan közép érték... Csak onnan tudom hogy világítástechnikával foglalkozok és meg kellett tanulni a témát.
6878 km erben járok pontosan :)
Holnap meg egy kékestető is beleszámol.
Azert a 45 ezer Ft os szet ...kissé túlzás..
Én egyik legdrágább digitalis rendszernek való szetet tettem bele 40 ezer Ft ért( ebben benne van a beszerelés is 5.000).
Természetsen 12.000.Ft tol lehet már Xenon szetet a motorba tenni.
amit ajánlok mindenkinek 35W os szetet tegyetek.
H7 foglalatnak.
Hali
Jah és köszi Próbálkoztam, de most egy darabig hanyagolom a dolgot Egyszer-egyszer még próbálkozom! Kinek hány km-er van a mocijába? Ki a rekorder? Nekem 6300 körül van
Igen nagy valószínűséggel jövő ősszel adom el, ha addig nem jön közbe semmi hátráltató tényező... Pl.: baleset...
Ha nem veszed tolakodásnak... Ivancsaghost ,jövőre adod el az R125-öt?
Ahoz képest amilyen egykerós vidiket láttam R125-ről még akkoris te nyomod a legjobban
Amúgy igen én vagyok azon a youtubos videón! És én se hívnám egykerekezésnek, de ezt a címében is feltüntettem, hogy csak próbálkozás!
Visszamenőlegesen! R125 sima lámpájába xenon izzót nem tudtok rakni, mert a xenon gázt egy teljesen más gyújtórendszerű foglalat tudja működtetni, ahoz hogy xenont tudjál rakni bele kb 45ezer forint körül tudsz venni egy pár xenon foglalatott ami elrondítja és talán bele se fér (hasonló a működési elve mint a neoncsőnek)Ebbe a foglalatba ami nekünk van csak xenon hatású izzót tudsz rakni... A képen látható az a szerkezet amit be kell szerelni!
ezek betegek, de jól küldi a kecóval...
ezt nem hívnám egykerónak:D
szerintem rossz hsz-re ment a válasz tudtommal nem madi vagyok és a zenei kérdésbe a te pártodra álltam
nah off:off

Te Madi ezt ugye csak poénból mondtad, mert ilyet sztem barátnőm 7 éves huga és 4 éves öccse hallgat csak magyarul esetleg.
szívemből szóltál
_\m/
Ha a zenéről beszélünk, azt kéne hallgatnom egész nap magas fa, rövid kötél! Maradok Paradise City és társainál.
nekem nagyon bejön
Vmi borzalamas az a zene ami alatta megy.
csááóósztok... díííík zurááán nyomja... nekem még ennyire nem sikerült megemelni az elejét... a stoppie-t meg még nem mertem kipróbálni...
A Magyar féle videó ha nem tévedek Ivancsaghosté
Ezek meg hülyék, de legalább normális videó... :)