Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most kezdjük h hehe az olasz szarodrol ne magyarázz?
csakvicc ne vedd fel, én se teszem

vegyél inkább te is zxr-t
"egy 125 ös nem beszitál be."

Nem is feltétlen, csak ha yahama
ne szorakozzál már,
egy 125 ös nem beszitál be.
valami nagyon nem frankó a motoron.
nézesd meg.
nekem nem válaszolsz z3?

egyébként nem kötöszködésképp, de nekem 15e km alatt soha egyetlen egyszer még egy hangyafasznyit sem szitált a kormány. Pedig szoktam szarabb utakon is tempósan menni
Igen az Écs-i
én meg még eggyetse láttam
én is láttam, el se hittem. A múltkor kéket meg pirosat láttam, ez nem illett a képbe.
beszarok Z3, ennyi a nagy szerelemnek?
említettem, hogy lehet a futómű nem olyan tuti.. Ránézésre
Kormánygátlót rá, azt tartsd meg :)
Ma valaki 3/4 3 körül vásárhelyen, sárga r125? Mentem uténa szimóval, de nem is értem hogy hagyott le.
Z3 ha komolyan gondoltad akkor add meg msn címed...érdekelne
rábaringen?
te most arról beszélsz ami Écs-en van?mert elvileg az a rábaring.
ha kell érte egy DT odaadom, söt, elintézem h menjen 120 fölött és nem fog csapkodni a kormányod!
fasz vagy ! mit szolsz bele?
Pöcs vagy most vetted!
kell valakinek?mármint a motor?á olyan árat ugyse mondtok amilyen tetszene
Hát igen!
Azok a fekete botok!
Ma gyorsultam egy CBRrel a rábaringen ügyes volt rajtnál elment,110körül kezdtem utolérni de a pálya vége jött én fékeztem, ő is így egy kicsit vert rám.Aztán mentünk az oválpályán 120nál úgy otthagytam mintha 110zel ment vna ,pedig neki is 120at mutatott.Igaz én már plexi mögött voltam ő nem szal 1-1.Húzos napvolt és majdnem elpereceltem 100nál...megyek lakott területen kívül, elkezdett csapkodni a kormány (tanktól tankig) de vagy 10mp-n keresztül csinálta, ezalatt meglepődtem majd kirántotta a kormányt a kezemből "ráestem" a tankra lecsusztam a motorról,de megfogtam a kormányt és vissza kerültem vhogy...bőrruhán meg a csizmin kis nyomott hagyott a kaland...és rázza a kormányát a rohadék,autópályán is 120 enyhe kanyar és rázza a kormányát...
motoroztam vagyis 9:32?épp egykerekeztem,bocsi sajnos nem önszántamból
HI Zoli. Azt a k... telefont vedd már fel. Fontos.
Sziasztok! Zoli, Ádám szervezi a jövőhétre a kanbulit nektek. Vhogy próbáld szabaddá tenni magad.
Ma direkt vettem spéci hússütő cuccot.
mondjuk az télleg valami :D majd rakok képet rola, most elég rusnya, de foltozva lesz mert nem akarom szijjeszenni
Teleszkóp bazzeg azt írjad aszittem telefon...egyik osztálytársam is mindig eszondja hogy tegnap bicóztam...na és merre?bicepszre gyurtam te...szal...
ELSÖ TELESZKOPSZÁRAKRA
boldog lehetsz engédzs XD
ENGÉDZS? KÚÚDÉ?