Elis takarodok,csak ezzel anynit akartam,lehet nem tünt fel senkinek,De itt annyiira rávagytok gajdulva 'szerencsétlenre' hogy elképesztő.....levegőt nem kap sztem....iwiw myvip..stb
Háth igen...
Am meg az nem az én számom természetesen! Sohasem adnám meg idegeneknek.. főképp nem nyilvánosan...
Nah majd ha eltűnt jelentkezem... sziasztok!
Nem tudom, h ki volt az deh nagyon nyomorult és ez undorító poén... ráadásul mind a 3 í hosszú...
Nah sziasztok.... majd leszek ha a hasonmás távozik..
Jham nekem eddig az volt a legjobb .. h menetem este a 32-es főúton haza és megelőzött egy kamion.. nem jött vele szembe semmi, deh azért leszorított az útról... Köszikeh!
Nah nah.., így is mindent tudtok már rólam anélkül, h mtam vna vmit is... deh m1.. ami iwiw-en illetve myvip-en van publikus... viszont a számom nem véletlenül nincs feltüntetve... ;)
Engem eddig csaK kikerültek, de haverom elesett így körforgalomba, mert bevágott neki egy autó, aztán az autós ellépet, haver meg ott feküdt és dudáltak rá az autók hátulról hogy menjen már...
engem is kiröhögtek anno autósok amikor esőben kicsúsztam az egyik kanyarba városközpontban, a másik örömmel közölte velem hogy ne itt gyakoroljak... (tzr-el)
Am meg az nem az én számom természetesen! Sohasem adnám meg idegeneknek.. főképp nem nyilvánosan...
Nah majd ha eltűnt jelentkezem... sziasztok!
Cseles
És természetesen szégyelje el magát!
Fúúúújjjjj
Nah sziasztok.... majd leszek ha a hasonmás távozik..
EZT KI CSINÁLTA?!
Már ha nem probléma természetesen