Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha unatkozol akkor se itt éld ki magad mert még azt hisszük h egy hülyegyerek vagy, hülyegyerek
Zorró voltam... ZZZZZZZZZZ
Nah hali mindenkinek.....
Elis takarodok,csak ezzel anynit akartam,lehet nem tünt fel senkinek,De itt annyiira rávagytok gajdulva 'szerencsétlenre' hogy elképesztő.....levegőt nem kap sztem....iwiw myvip..stb
Háth igen...
Am meg az nem az én számom természetesen! Sohasem adnám meg idegeneknek.. főképp nem nyilvánosan...
Nah majd ha eltűnt jelentkezem... sziasztok!
tünés innen, menjél apuval a játszotérre ne itt idegesits másokat
Ja már látom
Cseles
És természetesen szégyelje el magát!
Fúúúújjjjj
Nem tudom, h ki volt az deh nagyon nyomorult és ez undorító poén... ráadásul mind a 3 í hosszú...
Nah sziasztok.... majd leszek ha a hasonmás távozik..
Hát ezt,nem látod?
Mit mit mit?
EZ MIIII?!
EZT KI CSINÁLTA?!
Hát ha ez tényleg a te számod akkor ez nagy hiba volt
06202941280 De csak neked
Jham igen McDonald'S-ban ;)
De segíteni nekem se segítettek még soha, még akkor se amikor vértől tocsogva támolyogtam a motor felé
Jham nekem eddig az volt a legjobb .. h menetem este a 32-es főúton haza és megelőzött egy kamion.. nem jött vele szembe semmi, deh azért leszorított az útról... Köszikeh!
Nah nah.., így is mindent tudtok már rólam anélkül, h mtam vna vmit is... deh m1.. ami iwiw-en illetve myvip-en van publikus... viszont a számom nem véletlenül nincs feltüntetve... ;)
Na akkor megteszem a következő lépést. Mi a telefonszámod?
Jajjj de megrohamoztátok
Én a változatosság kedvéért Myvipen jelöltelek
Már ha nem probléma természetesen
Engem eddig csaK kikerültek, de haverom elesett így körforgalomba, mert bevágott neki egy autó, aztán az autós ellépet, haver meg ott feküdt és dudáltak rá az autók hátulról hogy menjen már...
Sajnos
:S
engem is kiröhögtek anno autósok amikor esőben kicsúsztam az egyik kanyarba városközpontban, a másik örömmel közölte velem hogy ne itt gyakoroljak... (tzr-el)