Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez így van
Gyere le egyszer Pestre. Ott nem lehet szarozni, vagy mész szabálytalanul vagy telibevernek
Huuuhhh...
Már akkor többet tudtok rólam mint én saját magam..
Nem szerettem az iwiw-et csak azóta nézem meg minden nap amióta fórumozok...
te nagyon elöl jársz ezekszerint :D
ezerkilencszáz vmennyi
Csoola, természetesen ebben igazad van, aki motorozik az biztos segítőkészebb, de mondjuk en is félek a kocsiktol, attol függetlenül hogy most jó szándékú e vagy sem :)
wow, mekkdonálcban dolgozik :)
hát én valami mosonmagyaróvári lányt találtam szal inkább megnézem még1x :DDDD
Segítségképpen 153 ismerőse van iwiwen, 5kép van a galériájába és Zagyvarékas van városnak írva.
Ennyiből már csak megtalálod :D
hááát én megtaláltalak de nem biztos? egy csaj jóbarátoddal vagy fenn egy reg alat wiwen? kicsit kavar :DD
Már tudod...
Nah sziasztok.. megyek napozni..
nekem sikerült :P mondjuk nemtom h visszaigzoltál e msnen, de asszem felvettelek :D
van kivétel, föleg azok akik motoroznak is, ezt lássuk be
de én csak azt mondom h elég bizalmatlan vagyok az autosokkal szemben, és nem is ok nélkül...
Már egyszer írtam, h aki akar az keressen meg... ;)
Deh úgy látom sikerült
Na csoola azért ez nem egészen így van.
Én 11 éve vezetek, és mostantól motorozok, legalábbis felétek nem tudom, hogy van, de itt Debrecenbe nagyon kulturáltan vezetnek és .. és.. SŐT! még helyet is csinálnak, amikor a kocsik közt ÉN szabálytalanul cikázok, de nem azért mert beszarnak, hogy, jaj hanem eleve már húzódnak le illetve csinálnak helyet.
Sőt megálltak rengetegszer és elengedtek...amikor rákanyarodtam főútvonalra..
Szóval ez nem igaz. Annyira ne légy elfogult..
Autósok közt is vannak hülyék, de motorosokban is láttam eleget.
Tubarossi, 870 km ben vagyok most jöttem a szervizből.
12 ezer körül volt, szerintem nagyon reális.
és hamar ment 3 óra alatt.
nemtom de lassan viheted
nekem is ha kibirja a nyarat a kékség akkor kellene vinnem mert nemtom mikor volt utoljára és sajnos a KM-ert sem tudom benne :S 1000-es nagyszervize persze már volt, de a könyvében nincs többröl infom
Kari most nekem sem ir vissza, majd meglátjuk, én nem régota kértem, de a maffia kapcsolataim megtalálták
amugy igen, az autosokrol nekem is megvan a véleményem, szentül hiszik hogy mindig elsöbbségük van mert dupla annyi a kerekük... vagy mikor egy jobarátom mesélte, h haverjával mérték be régi motorját, haverja egy pegasoval volt, 120nál beszitált a kormány és 100al elesett, ott fetrengett az uton, az autosok meg kikerülték némelyik meg még ki is röhögte... szoval ezekröl ennyit...
És ebbe nemis számoltam bele a kaját,meg azt,hogy a Bencét felkell majd ültetnem valahol egy körhintára,régi vágya hogy beleüljön egy terepjáróba!
Nem vagyok fillér baszó,de anyagilag nem állok a toppon ,hogy csak ugy eldobjak 13 ruppiát,de sztem ez érthető....
Atta jól beszél! Nekem azis elég ha valki beül az otoba:)
Mennék én,de mivel nincs motor,így auto marad,de egyedül semmi kedvem nincs ennyit autózni,anyagiakról nemis bezsélve csak az út lenne 13!Már kérdeztem emberkéket ,de senki nem jön
930 km.
Kérdés: Az első szervíz mennyibe kerül
ááh... hosszú... buktam fater robeszával... kijöttek elém... fékeztem... nem vettem észre a patkát...aztán fogtam egyet.... és szépen csúsztam...rendőrök,mentők...autós persze elhajtott...ezen nem is vagyok meglepődve...amien faszok a magyar autósok nagyrésze(persze kivétel aki nem )...szall... nem ért meglepetés...asztán bevittek a kórházba... 2 napig ott kellett maradnom kivizsgálásra... röntgen,utlrahang meg ilyenek...aztán 6 hetet mondtak mire ugy-ahogy felépölök... most vok az 5.be de már ujra fitt-nek érzem magam persze vannak még kisebb gondjaim a lábammal...de az már mellékes ..aztán most ujra tekerem a gázt

am... nemtudom... de KaríííR125 nekem nem ír vissza...írtam neki még én is régebben h hátha felvehetném msn-re... v. iwiw-en megkereshetném de azóta is semmi