Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kari felvettelek msnre
miért kellett kihagynod? amugy jo a rendszámtartod, a gyári cuccok közül az nem tetszik csak:P
csáóka nekem most 647 km van benne... 2 hónap kihagyás után végre megint hajthatom a gépet
xD
hány kilométert tettél bele az R125be? amugy ez mindenkinek szol
Páratlan tojó.. igaz Fucky?!
Am van elég ilyen lökött tyúk mint én hidd el nekem...
arra kíváncsi vagyok h mi lett belőle
neki vagy 200 km van, na mind1 jön azt kész.

ha addig kész a sport pro viszem azt is
áhh, motorbol van másik, de te páratlan vagy ezt ne felejtsd :D
MSNedet megadod? meg ha van más Dunaföldvár környékénél, bárki, az adja meg MSNjét vagy vegyen fel, csoola@freemail.hu egyszer gurulhatunk vagy valami :) csak kevesen vannak errefele forumrol :S
tudom már 3 napja ez a téma de ha akarna le jönne kocsival nem hal bele 160km...
de addig idegesítem h csak lejön
ja kuki az jönne kézzel lábbal, csak nemtud kivel, mivel, norbival jönne szívesen csak az meg nem hozza
hát nemtom, szerintem mi a depóba fogunk letelepedni, de attól még alvás előtt lehet odakint nálatok baromkodni
Ja az lemaradt, hogy feltéve ha pénteken átvehetem a motort!
mi pl norbival(fucky) pénteken megyünk még tomit(00rs125) kéne rádumálni csak lusta meg..
próbáld meg te is rádumálni
Atta mi igen, csak Diával...de jön Gozsi is...meg Bence! Szóval elleszel te velünk! Majd msnen megbeszéljük! Jövőhetet meg ne feletsd el!
ti sátraztok? én még nemtom hogy szombaton menjek e vagy vasárnap reggel

Köszönöm, deh sztem egyértelmű, h a motor!
Kunmadarasra ki jön hétvégén?
jól mutatsz a moccodon :D ammugy meg ne foglalkozz velük, majd rájönnek :)
amugy nem tudom eldönteni h motor szebb vagy te :DDD (nah jo azért persze te:D)
Már nincs semmi baj, megbeszéltem a sráccal... mondjuk ott vannak még akik nem mondják a szemembe..
Nem érdekel már.. tényleg
Köszönöm
Ne foglakozz velük Kari
Egyesek irigységből beszélnek.
Amúgy meg ne foglakozz velük szard le magasról a rosszindulatúakat, annál inkább fognak idegeskedni.
Mellesleg ma Lazával nagyon jót motoroztunk. csináltunk is pár képet, felteszem a galériába:)
Üdv mindenkinek
és balesetmentes kilométereket!
u.i. Motoroztam már egy RS125 össel is és nem az volt hgy pff neked 4T motorod van hanem igenis megcsodálta. Senki nem fikázott semmit.
jó éjt nektek
azonnal viheted 600-ért vegyél fel msn-en
Szia Bence!Nagyon szép a motorod,nagyon tetszik!Énis ilyet szeretnék,nem eladó a tied?Adnék érte 600.000 Huf-ot!Csak nekem elég sűrgős lenne hm?Üdv.peti
ezvan