Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez teccik! Meg is jegyzem magamnak.
Ja két motoros veszekszik majd azzal válnak el... tudod mit szakadjon el a láncod 200nál...

nem ám hogy akasztanád fel magad...
Ellenségem nekem is akadna. Fölleg az ügyfeleink között!
Na ugye.
Az ellenségeimnek talán még is!
egy tuti... kemény dolog és nem kívánom még az ellenségeimnek se!
Volt egy 1000-es gixxer aminek felrobbant a dugózott hátsógumija 280-nál. A faridomot felhajtotta a fazon hátára. Na most a lánc vajon mit csinálhat? De Kozmax biztos több ilyet látott mint én.
Találkoztam olyannal, hogy szinte ketté vágta a blokkot. Ezért nem mindegy, hogy mire cseréli az ember.
Hát eznagyon szomorú. Nem akarja valaki eladni a gépét 650-700 killa körül?

nem tom hogy ez mekkora erőt bír leadni, de ha a simsonomon lévő lánc elszakadása hazavágta az egész kócerájt hátul, akkor egy 100 le körüli erővel bíró gép nem kicsit vékony lánca mit tud okozni, hát kemény...
Ugye, hogy ugye? Elvesztegettem annyiért. De hát ez van.
Egyre keserítőbb a dolgom. Tudom, hogy ennyi lé-ért ne várja sokat,de azért mégis kicsit normálisabbat szeretnék venni mint mindenki.
Szal. akkor a kék-és az ezöst -piros eddig kilőve így ránézésre?
... hol volt... hol nem volt... egyszer még megvolt...
Ja végül is nem olyan nagy baj. Esetleg kikanyarintott a blokkból egy darabot. De, hogy az undertail kapott az fix. Lehet a vezetőülés alól is kikukucskált.
És az még szép is volt!
Az biztos, hogy ott rendesen megrendszabályozott az a lánc egy-két dolgot!
Mostmár én is a jó szeműek közé tartozok!
Fölleg úgy, hogy mondtad mit nézzek! Na így már én is látom,de gondolom aznem olyan nagy baj?!?
Melyiket javasolnátok 700 killa körül?
pedig ott van, nem is pici! szal az annak a nyoma, nem szerettem volna ott lenni mikor történt...

de úgy látszik nem tod mit kell látni!
http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Erről a motorról beszélünk? Ha igen akkor a lengővillán a matrica előtti vízszintes felületen. A kis háromszög alapján van.
Bakker neked sas szemed van most kivételesen nem azért mert olyan csipás.
De én akármennyire zummolok akkorsem veszem észre a karcot.
Sajnos a dobozosnak nincs is több képe.Már kérdeztem...
Hát, hogy van rajta lánc! Vagy azt a nagy karcolást a lengővillán amit valszeg egy elszakadó lánc okozott.
hmm ezüst piros sztem nem rosz és állítólag anémetek kimélik a motorokat nem úgy mint az olaszok