Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja azt kihagytam,hogy az ace vert minden kocsit...lamborgini,porsce gt3 audi r8,stb
En csak azt tudom,hogy iden nyaron par mocit gyursultattak a jelenlegi legjobb sportgepekkel.....a lenyek az volt hogy minel olcsobb,es nem 1-2 eves mocit vettek elo....mint p.ace,suzuki katana...honda goldwing stb
őő....igy van
Tényleg 5 sebességes. Nekem az öt jobben bejön, mert könnyebb 5-ig számolni mint 6-ig . .. . .
No de tényleg tovább tart egy sebességtartomány, és az kényelmesebb.
vagy vmi csavarbolt ott is töredéke
de azé kíváncsi lennék mivel nyújt többet egy ace, mint egy cat.
érdekess, nah aki erre tudja a választ az ő !
en is csak egy ujsagban olvastam,hogy 5...ezert kertem Piet-tet adjaon infot
áhh, nem éri meg.. én bemetem fater haver műhelyébe és kerestem csillogósokat. különben is egy villanyszerelős bóltba tuti olcsóbb...

de ennél tudok dúrvábbat is. Elszállt még régen a kis nsr emben az a kis bizba, ami az elektronikai mittomén micsoda, ilyen kis izé, ha elszakad nem megy. nem jut eszembe

nah full gás vhol 1000 ft körül, autós ból 10 ft db
ismerős nekem a legalső volt beletőrve ,multhéten operáltam ki ,néztem is fém csavart motorosboltba 4000 ft vmi 6 db kb ott is hagytam
őő egy megfontolt ember, nem próbálta!

télleg 5 sebességes? szerintem 6 de lehet rosszul tudom.
A te gepednek mennyi a vege?Marhogyha probaltad...meg ugy tudom,hogy csak 5 sebesseges?igaz?

itt is van fejidom rögzítéses konzol vagy mi, csk el van dugva, ha arra a fekete vasra gondolsz, amire a tükrök is van szerelve...

eccer volt alkalmam a plexi csavar törése végett szétszednem az egészet mire sikerült kieperálnom. az tuti, hogy fémcsavarokat kap majd tavasszal.
igen arra
Látod milyen tévhitben éltem?
A fekete konzolra gondolsz?
jah csak nálunk meg merevítés nincs a fejidomnál
miért, ez kérdés volt?
Tényleg? akkor a tietek gyorsabb moci
ööö 300as óra van benne, de szerintem hasonló
Én a caten a hátsó kapaszkodót irigyelem
A Müszerfal a tieteken ugyanigy néz ki mint az Acén?
Ügyes gyerkőőőc, meglássuk majd nekem is menni fog ééé....
nyáron meg majd nekünk örül akkor a fejünk
Ha mer kepeket rakunk
Annyira azert nem mert lehet hogy itt nincs hideg e esobol van eleg...nyaron meg foleg
Legjobb idom oktober volt
én mááá megszoktam!