En csak azt tudom,hogy iden nyaron par mocit gyursultattak a jelenlegi legjobb sportgepekkel.....a lenyek az volt hogy minel olcsobb,es nem 1-2 eves mocit vettek elo....mint p.ace,suzuki katana...honda goldwing stb
őő....igy van
Tényleg 5 sebességes. Nekem az öt jobben bejön, mert könnyebb 5-ig számolni mint 6-ig . .. . .
No de tényleg tovább tart egy sebességtartomány, és az kényelmesebb.
áhh, nem éri meg.. én bemetem fater haver műhelyébe és kerestem csillogósokat. különben is egy villanyszerelős bóltba tuti olcsóbb...
de ennél tudok dúrvábbat is. Elszállt még régen a kis nsr emben az a kis bizba, ami az elektronikai mittomén micsoda, ilyen kis izé, ha elszakad nem megy. nem jut eszembe
nah full gás vhol 1000 ft körül, autós ból 10 ft db
Tényleg 5 sebességes. Nekem az öt jobben bejön, mert könnyebb 5-ig számolni mint 6-ig . .. . .
No de tényleg tovább tart egy sebességtartomány, és az kényelmesebb.
de ennél tudok dúrvábbat is. Elszállt még régen a kis nsr emben az a kis bizba, ami az elektronikai mittomén micsoda, ilyen kis izé, ha elszakad nem megy. nem jut eszembe
nah full gás vhol 1000 ft körül, autós ból 10 ft db
télleg 5 sebességes? szerintem 6 de lehet rosszul tudom.
itt is van fejidom rögzítéses konzol vagy mi, csk el van dugva, ha arra a fekete vasra gondolsz, amire a tükrök is van szerelve...
eccer volt alkalmam a plexi csavar törése végett szétszednem az egészet mire sikerült kieperálnom. az tuti, hogy fémcsavarokat kap majd tavasszal.
A Müszerfal a tieteken ugyanigy néz ki mint az Acén?
Legjobb idom oktober volt