Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bár nem Geri vagyok :D ha rám értetted...
kedvesem :)
ha valaki nem ismerné :)
Gergőt ismerem csak a felsoroltak közül :)
nagy a kép.. mindjárt..
Igen Geri, kartali lakos vagyok, versegről. Közös ismerősök lehetnek: Lados Gergő, Bocsányi Tomi, Cseke Tivadar, Jakus Tamás,Bereczki Tamás,Lantos László,stb.
ugyanaz a helyiség kicsit korábban
Egy bő vizű felmosás és kész...
Hát ez olyan szép lett,hogy kinyomtatom és kiadatom De ráérünk "Csiga " úr......
Körzeted tényleg kartal? vagy ez csak vmi vicc?
Ez egy jól sikerült kis novella lehet érdemes lenne komolyabban foglalkozni a témával
ehh ma rakok fel képeket hogy mit is csinálok motorzás címszóval...
A cigivel mi lett?
+egy OK hogy miért ne legyél nyomoronc:
Történt hogy az előre elkészített kv-ra megszomjaztam. Vért izzadva kimankózok a konyhába, hűtőből ki, micróba be, majd leesett hogy két kezem van, így esélytelen a csésze szállítmányozása. Két gyerek gondos apja lévén, a mosogatóban kíváncsian néz rám egy fél literes műanyag palack, felcsillant a remény. Tölcsért keresni reménytelen fizikai vállalkozásnak tűnik, így hát öntöm. Nagy a csésze-pohár, lévén sok tejjel kértem még reggel, Reumáshoz hasonlító ( mankózás mellékhatása) kézzel célzom a flakon száját, elenyésző sikerrel, 1/3 siker, 2/3 a konyhamalacé. Miután a Kazinczy díjamra megemlékező mondatok végére érek, mind a 12 fogam közzé harapva az ambróziát tartalmazó parapetet, nagy kilengésekkel elindulok az erkélyre. Mert egy jó kv mellé azért egy cigi is jár. Már 2 lépés után szembesülök azzal a problémával hogy a kilengések hatására az életet adó nedü a foghíjaknál szépen kilöttykölődik az járólapra, keveredve az időközben az ízekre beindult nyáltermelődésem produktumával. Visszanézve nyomaimat nem tudom eldönteni hogy egy sexuálisan felajzott csiga, vagy egy betétjét elvesztett nőnemű lény hagyhatta-e ezeket a kalocsai mintákat. Közben konstatálom hogy a levegő is egyre kevesebb, főleg teli szájjal és az oroszlánketrec szagok is kezdik elhomályosítani az aurámat. A mintegy 12 méter megtétele után háromszoros HURRÁ felkiáltással lehuppanok az erkélyen a műanyag székre, amin persze elcsúszik a párna, sebaj, mínusz még egy fog. Gőzmozdony fújtatás közepette konstatálom hogy az amúgy is megfogyatkozott folyadék szint elérte a kritikus pontot. Sebaj, célegyenesben vagyok, már élvezhetem is a kemény munka jól megérdemelt jutalmát. Emelem a flakont kicserepesedett ajkaimhoz, miközben perifériás hallásom érzékeli egy valószínűleg robbanómotoros kétkerekű jármű közeledtét. Lelkemet elönti a nyugalom, aranysárga fény tölti ki a látómezőmet és megelégedett érzésekkel készülök az első kortyra, AMIKOR a tökéletes gyújtás beállítás iskolapéldájának is beillő robbanó hang hatására összerázkódom, elgémberedett ujjaim közül a flakon kiesik, tartalma lassan de biztosan az alsó szomszéd erkélyére folyik. Néhány mintafolt azért jut az arcomra, pólómra alkaromra. Motoros testvérem, mint aki jól végezte dolgát, felszedi a szőke csajt az utcán és elviharzik a kv ízének illúziójával együtt.
Okuljatok barátaim!
Ki sem néztem belőled ezt a sok okosságot, csak nem a Franky segített?
Osztottam privátban annyi észt hogy az csak csuda
Megkövetlek mindkettőtöket, valóban nem léptem be odaát 2 napig, szánom bánom, de már válaszoltam is....
Tegnap du-tól ismét itthon, már jobban is érzem magam mit a H -ba.
Ha méltóztatna a nagyságos ÚR két varrás és gipszelés között benézni a thunderkot forum szerelés topikjába az jó lenne mert mi Zoole-val már szétszedtük-öszeraktuk-kielemeztük-eladtuk-a motorodat de azt hogy mi lesz csak te tudod és minket is érdekelne
Franky akkor ahogy megbeszéltük, adom is fel a hirdetést, itt az előzetes szöveg:
Motorosoknak végtag foltozást vállalunk rövid határidővel, carbonozással, orális( pálinka) érzéstelenítéssel, jutányos áron, SUFNITUNING jeligére.
Helló Mindenki!Tényleg Ezzel a piszlicsáré,himi-humi ügyel tartsz fel 1 műtőt és 1 kórházi ágyat ...... Hát nem hiszem el.Ezt EL pincéjében 1 üveg pálesz+whisky társaságában max 2 óra és kész Ja és le van karbonozva Egyébként ügyes a fotóshop
Kellesz majd bicinglizni Bal boka törésem után a vádlim nem tudtam hogy hová lett . Ez nekem segített. A közeli kocsma előtt mindig fogsz találni szabad paripát, míg a gazdája a flakonos koccintósnak beszélget te fordulsz egyet a drót szamárral.
25-e óta azért sokat javult a helyzet, fáj meg hasogat meg szaggat rendesen. A doki szerint szépen helyre tette a darabkákat, ki kell várni amíg összeforr. Nem kevés idő....
A jobb combom már ennyi idő alatt is látványosan összement.
De nem sírunk ---gyógyulunk
Hogy van a lábad? Mit mond a doki? Ma este mi sem mocizunk, esett az eső Kartalon. Az aszfalt lukak, nem is lukak szakadékok tele vannak vízzel és nem látni azokat. Remélem ma nem vetődik az utat nem ismerő motoros felénk.