Pár hónapja elkapott egy érzés, hogy régen elfeledett motoros múltamat (ez nem volt túl jelentős) felélesszem. Az ember megöregszik és elmegy vagy megjön az esze. Hosszas kutakodásaim során akadtam rá a Thudercat-re és egyből beleszerettem. Miután nem értek a motorokhoz hozzátok fordulnék néhány kérdéssel.
1. 192 cm-es magassággal áldott meg a sors, ezzel vajon hosszútávon kényelmesen elcsuroghatok ezzel a motorral?
2. Tudtok nekem megvételre ajánlani egyet, vagy olyan helyet mondani, ahonnan laikus is biztonsággal vásárolhat (mostanában szeretnék egyet megszerezni).
Hali!
Most kicsit italos vagyok,de ha komolyan erdekel a dolog utanna nezek!
Nekem ajandek volt,bar mintha lattam volna mar...de mas mintaban azt hiszme nincs..
polir cucc ..az viszont otthon olcsobb
Szerintem az nagyon jo ar.
Itt kint talan egy kicsit jobban bannak a motorokkal,azert is mert konyebben megtehetik ,hogy rendesen szervizeljek a motorokat..Bar itt is van sok vadallat aki nem kimeli a gepet.Haver is beleszaladt egy jo vasarlasba tavaly.Kivulrol nagyon fasza volt,de amikor muszakira kerul volna a sor..ket oldalnyi lista volt a gondokkal...Mindent megcsinaltatott,de a szertvizkoltseg eleg draga..(kb 150 ezer kotseg rogton vasarlas utan)
Igaz hogy látszik a km is nem is zavar egyáltalán csak mondom ha valaki próbálkozott már ilyennel vagy tud valami olcsó megoldást akkor az lehet érdekelt volna amúgy tényleg nincs sok jelentősége. A gépet itthon vettem 99-es 600 volt+ regadó meg miegymás így kb 720-730 lett. szerencsére jól bántak vele odakint
Hali!
De szep motorod van Ha angliabol van akkor az mutatja a kilometert is, nem...Igaz hogy kisebb,meg raadasul sarga is de azert lehet latni.....Bar mondjuk ez megszokas kerdese
Te hoztad be vagy mar itthon vetted?Ja es mennyiert? Mert angliaban azert olcsobb...
Sziasztok!
Nekem is van egy gyönyörű thundercatom, csak az vele a probléma hogy angliából jött és mérföldbe számol. Ha kicserélem a számlapot akkor jól mutatná a sebességet de a megtett kilómétert nem. Na erre nincs valakinek egy jó ötlete hogy a számlálóval mit kell kezdeni hogy az is km/órával számoljon vagy ki kell cserélni az egészet?
Előre is kösz
Naja, mondjuk én nem hallok semmilyen rendellenes zörejt a blokból, kicsit olyan susogósabb vinnyogós hangja van, de szerintem alapjábavéve halk a gép. pláne mert nekem gyári dobom van. egyenlőőőre...
hali!
Az en velemenyem,hogy nincs semmivel nagyobb motorhangja,mint barmi mas hasonlo modelnek...havernek 3 eves gsxr-e van..az sem halkabb a valtonak viszont tenyleg meg kell szokni a hangjat 2.-ba rakasnal....bar szerintem mar mindanyian tudjuk milyen fordulatnal erdemes...en felszintetikust raktam bele utoljara..nekem bevalt...Nekem ami plusz koltseg volt vasarlas utan ...egy teleszkop szimering...meg muszakinal csereltek egy hatsokerek csapagyat....ja ..meg elszakadt a kuplung bowden ketszer ,de utanna megtalaltam a hiba okat bar meg mindig van egy plusz az ules alatt...remelem tobbet mar nem lesz ra szukseg
Jo vasarlast.....!
Pár hónapja elkapott egy érzés, hogy régen elfeledett motoros múltamat (ez nem volt túl jelentős) felélesszem. Az ember megöregszik és elmegy vagy megjön az esze. Hosszas kutakodásaim során akadtam rá a Thudercat-re és egyből beleszerettem. Miután nem értek a motorokhoz hozzátok fordulnék néhány kérdéssel.
1. 192 cm-es magassággal áldott meg a sors, ezzel vajon hosszútávon kényelmesen elcsuroghatok ezzel a motorral?
2. Tudtok nekem megvételre ajánlani egyet, vagy olyan helyet mondani, ahonnan laikus is biztonsággal vásárolhat (mostanában szeretnék egyet megszerezni).
Elöre is köszi