Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hahóóó! Meghalt mindenki?
Azért, mert tél van, még nem kell kihalnia a fórumnak!
A pénztárcám is sajnálta. Na mindegy. Elmúlt. Idén nem estem!
Akkor jó . . Azért sajnálom hogy elestél
Nekem is Tőle van. Márm kettőt elkoptattam. Nem tépett ki semmit.
Hát jah el kell rajta kondolkozni,de viszont az előnyét is figyelembe kell venni
vagy elhajlik... és visz mindent...

hát nem tom. ne megyszerű téma
Hát még nem szüreteltem gombát
Szoval még nem került bevetésre, de még nem hallottam rosszat róla.A srác gsxr-en már többször bevettette és szerinte jó.
Elvileg ugye két dolog lehet vagy túl gyenge és letörik, vagy túl erős, merev és kitörik a blokkból/tartóbol és akkor nagy baj lehet.
és mien jól megcsinálja? vagy nem tudom ezekbe mi számít jónak
vélemény?
Nekem is tőle van
tom-tech 12 ezer
és van vmi oldal esetleg ahol néztél már? vagy jó áron tudsz
nem nem, de gyártatsz magántól, vagy esztergáltatsz általad elkészített rajz alapján...
hmmm hát engem is érdekelne a gomba ,úgy tudom nekünk furni sem kell az idomot
haha
szerintem finom,legalábbis én szeretem.főleg az őzláb gomba!
Hmmm! Srácok gombája nincs senkinek? Érdekelne a dolog ki mit gondol róla...
Nekem a mocim tavaj karácsonyra kapott egy Giviszettet 33l-es dobozzal összessen 45 e Ft volt (konzol+platni+ doboz (ez volt 16 eFt) Én igazábol még sose használtam, mert nem volt szükségem rá.
én 193 vagyok és 250es FZR van (lásd képeim). nekem bejött, volt hogy begipszlet alkarral-kézfejjel (kézközépcsonttörés) mentem 500km-t egy nap. nekem volt hogy nagyobb motorral kényelmetlenebb volt.
Mindennek megvan az ára Pl egy bicigli sokkal olcsobb, mindkettőnél.
ÜDV
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hátsó dobozt milyet és hogy lehet felrakni cicára?
Meg kb mennyibe fáj?nincs valakinek véletlenül a gépén doboz? esetleg tapasztalat is érdekelne felőle(érdemes-e rakni rá?, mennyiben zavarja a motor viselkedését?, van-e elég hely az utasnak? stb)
már alíg várom a nagy túrákat, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül
előre is köszönöm!
meg drágább is!
Thunderacéra nem gondoltál? Majdnem ugyanugy néz ki, talán valamivel nagyobb, de biztos hogy erősebb Akár az enyém is eladó-nagyon megkimélt-tényleg
most ajánlanám az enyémet, mert erről tudom hogy én nem hajtottam szét, vigyáztam rá, de ez meg nem eladó.
csáó!

és vhol 185 felett vagyok, és azt tudom mondani, rendkívül kényelmes motor, kicsit túrásított is, ezért a világból ki lehet vele motorozni. Természetesen e mellé sportotssága sem elhagyagolható az a 100+ Le s teljesítménye és kezelhetősége.

hogy hol kapnál megkímélt jó gépet? hát igazából ez zsákba macska...