Hát még nem szüreteltem gombát
Szoval még nem került bevetésre, de még nem hallottam rosszat róla.A srác gsxr-en már többször bevettette és szerinte jó.
Elvileg ugye két dolog lehet vagy túl gyenge és letörik, vagy túl erős, merev és kitörik a blokkból/tartóbol és akkor nagy baj lehet.
Nekem a mocim tavaj karácsonyra kapott egy Giviszettet 33l-es dobozzal összessen 45 e Ft volt (konzol+platni+ doboz (ez volt 16 eFt) Én igazábol még sose használtam, mert nem volt szükségem rá.
én 193 vagyok és 250es FZR van (lásd képeim). nekem bejött, volt hogy begipszlet alkarral-kézfejjel (kézközépcsonttörés) mentem 500km-t egy nap. nekem volt hogy nagyobb motorral kényelmetlenebb volt.
ÜDV
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Valaki tudna nekem segíteni abban hogy hátsó dobozt milyet és hogy lehet felrakni cicára?
Meg kb mennyibe fáj?nincs valakinek véletlenül a gépén doboz? esetleg tapasztalat is érdekelne felőle(érdemes-e rakni rá?, mennyiben zavarja a motor viselkedését?, van-e elég hely az utasnak? stb)
már alíg várom a nagy túrákat, de gondolom nem vagyok ezzel egyedül
előre is köszönöm!
és vhol 185 felett vagyok, és azt tudom mondani, rendkívül kényelmes motor, kicsit túrásított is, ezért a világból ki lehet vele motorozni. Természetesen e mellé sportotssága sem elhagyagolható az a 100+ Le s teljesítménye és kezelhetősége.
hogy hol kapnál megkímélt jó gépet? hát igazából ez zsákba macska...
Azért, mert tél van, még nem kell kihalnia a fórumnak!