Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

imerős ,én még 500 ért is képes vagyok tankolni a kuton
nem egyszer voltam úgy 1000-1500 ftért... csak had guruljak picit.
ja az a fránya benzin is ,vmi olajkutat kéne furni
hát nem.. és ez mind mind a benzinpénzből megy el sajna...

ráadásul nekem még dob is kell.
jaja értem én ,meg nem is olcsó dolgok ezek
naja, de ez is majd arra tavasz felé fog eldölni... most számomra a gumma volt a nagy szó.

aztán most olajozgatok.
megfontolandó tényleg
okee, én jókat hallottam erről a tomtechről, igaz 12 ezret a gombára, ami azért nem kevés, de a "biztonságot" meg kell fizetni.

mondjuk már 2en vagyunk rá, akkor már olcsóbb picivel.
hát nem tom még ki kell kérnem egy naon jó motoros és szerelő véleményét ,őő benne bízok
te gomba terén hogy miben gondolkodsz?
jóó köszi szépen meglátjuk még de rendes vagy
mellesleg ez is jóó!
okee, csak gondoltam, ha már gumma kőne, akkor beajánlom az enyémet, emrt amint kijön a jóidő le vetetem és megy be az hirdetések közé...
jó majd tavaszig kiderül,mert ígértek már h tesznek félre egy jót
direkt ugyan olyat szerettem volna, ami nekem hátul volt D207.
és ez mien tipusu guma?
ami most rajta van nekem, ami nekem arra kellett mert 0án volt az első gummám. és használtam pár hónapot.

megmérhetem a mélységét neked, de szinte csak annyira használtam, hogy a gumidarabokat leszedtem a nagyobb felületéről, mert pályáztak vele, így a két szélén koptatták, de rendkívül jó bordázattal rendelkezik.

ez nekem úgyis lekerül mert a supercorsa fog rámenni, és én nem tudnék vele micsinálni, max feldobnám a hírdetések közé.
jaj tényleg hátra fékbetét , és mien első guma lenne?
gumi már ott figyel a motor mellett ebből adódik, hogy lehet tudok egy faintos első gumit szerezni nééked!

most olajokat nézegetek, ez lesz a januári project, olaj, motulban gondolkodok, + olajszűrő. aztán februárban -márciusban, lecserélem az olajat mikor már jobbacska az idő, és elviszem szervízbe, ahol fékbetétet cserélnek.

és vmikor kap egy gombát, haverral már megbeszéltük ő is és én is tom-techtől fogunk rendelni.

és vmikor tavasz végefelé, nyár eleje, mikor hogy állok anyagilag, majd egy nyitott csövet. nagyjából ennyi.
bukógomba ügy?
huu hát én most szereztem agépet de tavaszra kell neki olajcsere előre új guma meg átnézik
te hogy állsz a géppel?
jaja, egyértelmű... neked hogy van felkészítve a gép tavaszra? mondjuk cseverészhetnék msn en is de abba nincs pláne!
hát ha más nincs én is cseverészek de jobb lenne motorozni már
Én is itt vagyok! a tavaszt már én is várom... én naphosszat elcseverésznék itt, csakhátsosincs senki itt!
én itt vagyok ,élek és virulok ,bár már tavasz jöhetne