Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En is neztem, hogy kene meg egy kicsit mozgatni valamerre...szerintem megoldhato,de tegnap elegge sietosen dobtam fel...idom sem volt,meg nagyon kivancsi voltam a hangjara,de majd meg alakitok rajta
csini, de olyan érdekesen áll rajta, nem lehet kicsit feljebb húzni az a dobot, nagyon "lóg" vagy nem tom...
Felkerult a dob....tetszik a hangja is...felvettem ..nem a legfaszabb a hang, de majd felrakom.
Ez lenne!
Holnap reggel(pontosabban ma) dobom fel...mar nagyon varom,hogy meghallgassam
ez az a cucc? csini
Megjott a "vasdarab"...Remelm holnap nem fog esni es fel tudom rakni...mar nagyon varom
38 oval...
váárom...
Az olcso az 110 font..ami kb 38 ezer forint korul van
Most mindjart meg is veszem..Majd ha megvan teszek fel egy videot a hangjaval
jah bocsánat...
nem a motorod.....téged!
kb ja erről ennyit, de hát lehet a tapasztaltabbra kell hagyatkoznom.
Szánalmas.
jah és lepuhapöcsözték a motorom, egy rs es srác! úgy érzem le kell cserélnem, mégpedig egy rs re...
nem hallottam még róla, de csinos, ha még a hangja is, akkor meg végképp tetszik. mit jelent hogy olcsóbb?
Igy nez ki.
Hali mindenkinek!
Valaki esetleg tud valamit a "carbon can co" kipufogokrol?Talaltam ujjat eleg olcson ebay-en.Youtube-on megneztem par vidit...szerintem szep hangja van...Gondoltam megkerdezem hatha valakinak van,vagy ismerosnek...ugy lattam sok van belole amerikaban,meg angliaban,de hatha valaki tud valamit..
Lengyelekrol nem sok jot tudok mondani en sem.Tisztelet a kivetelnek.Angliat hihetetlen modon elleptek.Mar itt kulon lengyel orvosuk van,banki alkalmazottak,langyel boltok,tescoban kulon lengyel polcok...A legroszabb hogy nem tudnak viselkedni..Nekem van par lengyel ismerosom,ok azt mondtak az a baj hogy az alja nep jon ki angliaba...bar van olyan hely ahol a magyarokat nemszeretik...szerencsere nem ahol en lakok
A minap mesélték a TV-ben hogy a Lengyelek meg előszerettettel a kanyarban előznek.
Jaja...meg jobb labamnal van a valto
Egyebkent nagyon gyorsan meg lehet szokni....meg az a jo hogy nem kell tartani attol hogy elozes kozben radhuzzak a kormanyt ,mert mas is elozesbe kezd...ugyanis itt a balfasz atovezetok nem elozgetik egymast...ha nagymami 30-cal megy varoson kivul a kozepkoru uzletember totyog utanna a ferrarival...nem egyszer lattam emiatt elegge besurusodik a tomeg minden fele...altalaban 5-6 kocsit kell elozgetni..kis szunet utanna megint ami meg jo hogy altalban tablaval,fehet csikokkal jelolok a kamerakat...ami kb 50*50 es fenyvisszaveros sarga doboz ami csak hatulrol mer....persze vannak mozko kocsik is...amik a feluljarokon alnak hatalmas kamera van az oldalara festve es az is hatulrol mer...viszont ha egy elkap nagyon nem jo...meg eddig megusztam..szerencsemre..
naja...
Biztos a gépe is jobbkormányos, bár nem látszik a képen
Hmm, de fura a bal oldalas közlekesé, és termsz némi irigykedés is van a hangomban.
Valahogy ugy!
Tegnap nagyon fasza ido volt...Talan az elmult par honap legjobb motorozasan vagyok tul...Nem is az ido miatt,hanem a forgalom(sehol senki)...Itt mindig hatalmas forgalom van Neha penteken nem is megyek emiatt,estlag nagyon kis utakon...Csinaltam par kepet ..ilyen ido volt...Napersze ma szabad voltam..egesz nap esett
Akkor meg öszekötötte a kellemest a hasznossal, egy tesztkarikát megérne a dolog az tuti.