Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!
Azt a motor akarod megvenni amit itt a neten hirdetnek? ezüst-sárga 28km 97"
azt én is kinéztem magamnak, csak kell rá magyar papír.
áh füstje nincs,na mind1 majd holnap meglátjuk ,köszi a válaszaid!
Ha nem füstöl kéken akkor nincs gond.Bontóban találsz hozzá alkatrészt.
az szép,hát nem hiszem h ojan nagy gondja lenne,remélem
28000=48000 akartam írni.
Az erőből sosem lehet elég. De nekem lánccsere után leforogta a hatodikat! 260-nál már a pirosban volt és még ment volna.Szerintem az a 27000 inkább 47000 ez pedig magyarázatot ad az esetleges blokkzajra.
hát 28 ezer km,de biztos nem valós hisz a moci 97 es,és alég erő vann benne? mondjuk gixibe biztos több
Mennyi km van benne?
Háát. Az az igazság, hogy én már jó idelye nem hallottam Thundercat blokkot. De majd a Döme felvilágosít.
aha sportdob + gyárit is adnak hozzá ,csak oan kis mellékzörej jön a blokból ,vagy ez alap ennél?
Háát ezt így nem állítanám. Az enyém nem volt hú de csöndes de abban 43 000km volt. A gixxrem jobban zakatol. Sportdob van rajta?
,és ez a motor is alapból kicsit ien zakatolósabb? ,mármint a blokk mert ojasmi hangja van ,nem dúrva csak enyhén
Dehogynem.
Úgy 70 000km után!
vezérműlánc feszítővel nem szokott gond lenn?
köszi mindenkinek a választ ,ha minden jól megy holnap meg is lesz a motor
A szintetikus olajat csipegetheti. Ásványit vagy félszintit kell beletölteni.
1-2-es között recseghet a váltó.
Motor tulajdonság: erős motor, ha kell megy is, kényelems motor, a világból is ki lehet motorozni.
Mikor én vettem kb 1 éve nagyon kevés volt az országba, vagy mert senki nem akarta eladni, vagy mert egyszerűen nem terjedt el. Egy tuti, teljesen gyárit, kevés kilóméterrel nehéz kifogni.

Jellegzetes hiba, én nem tudok róla. Én megvettem az enyémet, és csak a szokásos dolgokat kell rajta végezni, olaj, gumi, és majd lánc. kb ennyi.
Helló!
Most készülök venni egy thundercat-ot és meg szeretném kérdezni mi a véleményetek a motorról?
Mik a jellegzetes hibái amire oda kell figyelni?
Havernak is olyan van az sv suzuki-jan...nagyon takaros...en is gondolkodtam rajata,de vegul maradtam a sima mini-nel....bar ahoz kellett vennem egy -ket extra dolgot felfogatni...remelem a tiedhez nem kell ha meglesz tegyel fel rola kepet!
azokra én is kíváncsi lennék...
megjött.. a várva várt.. üléshuzat..az utasnak.. megy szépen a segge alá, hogy ne mozogjon.. tök simán illeszkedett.. és tényleg.. úgy néz ki müködik a dolog..

viszont most megint rendeltem a drága e-bayről. méghozzá első szüllyestett led-eket.. index helyett..
na majd megjátjuk milyen lesz
itt esett egy kis hó, és baromi hideg van, sok sikert az operáláshoz.
Koszi!
Meg nem tudtam valtoztatni a pozicion.A db killert vagy baffle-t, vagy ki ahogy hivja:)))) is ki akarom opralni...akkor fog igazan nagyot szolni...de ugy irtak hogy kiveheto...nekem a hegesztes kicsit mashogy tunik,(ugyanis alul felul kicsit oda hegesztettek), na de majd megoldom...Mar csak az a kerdes,hogy mikor?ma is 13 ora melo volt...honap is kemeny nap lesz(nem hiaba jon a karacsony,meg a sok melo)...raadasul ket napja olyam mocskos hideg van ....gondolom otthon ez nem ujdonsag de itt most koszontott be a tel....
Jo hetveget!
egy tuti, szépen szól!