kb 4000 forint korul volt....amugy az is hozzajatszott,hogy vasarlaskor nem volt a gepen hatsoules es eleg nehezen talalt az ebay-en (persze most mar van egy halom)...es amit talalt, azon volt egy kis serules es ezzel azt is takarja...
Most nezegetem a felhoket es remelem tudok ma gurulni egyet...bar az ut meg vizes na de 3-ig meg sok ido van...minden jot
Havernak megjott a csuszasgatlo csoda boritas az ulesre.Ma ratettem magam a hatso ulesre(mellesleg en nem ertem ki szeret ott ulni mert utalatos dolog)...es hatarozottan fasza....en csak ajanlani tudom mindenkinek, aki nem akarja hogy a kedves partner a puncit a hatahoz nyomja (ami nem rossz dolog) ,vagy a heret a vesehez tarsitsa(ami mar kicsit kellemetlenebb) ...szep napokat mindenkinek
Hali!
En lattam mar egy parat,de meg nem ultem ilyenen.Haver most rendelt a gixxere...a heten megjon ha minden jol megy utanna kiprobalom milyen...o azt mondta fasza(mert o egyszer ult ilyenen)...tenyleg nem csuszkal a kedves utas a kemenyebben rangatod a jobb kezedet...
Koszi!
Meg volt minden...Fasza volt 1 ora zsakolas,fel ora uszas utan a melo ejfelig
Bar a vegen leszaladt par jo fajta spanyol sor is...gongolom az sem frissitett fel
Hazafele pont osszefutottam egy magyar sraccal...tehat holnap egyutt megyunk egy karikara... neki hornetja van, de borzalmasan megy vele....mar csak a jo idoben bizok..
Jo hetveget!
En is mennek,csak hat a melo var.Majd delutan 3-tol van szunetem fel 6-ig akkor meg megyek megverem a boxzsakot,meg uszok egy kicsit....na de majd holnap hatha tudok menni...
a dob meg nekem is nagy tervem.lahet,hogy januar lesz belole
Na megyek sutni egy kis rakot, meg polipot
Hát, az a 40 ezer picit sok, ha színre is van fújv,a akkor már simán okosba megvenni, aztán vkivel lefujatni, csak nem lesz az már annyira drága, viszont a lámpa már keményebb lehet, ha idexeket szerzel is i vhogy okosba, de a lámpa megint húzós lehet.
én úgy vagyok vele, hogy ezt inkább nem, viszont tavasszal vmi dobot mindenképp szeretnék rá.
itt a balcsin most nincs nagyon rossz idő, lehet kitolom picit, vagy megmaradok a simsonnál!
En is kb annyiert lattam,viszont a szinrefujas eleg nehezkes lenne szamomra,bar biztos meg tudnam valahogy oldani..majd meglatom.itt a szinrefujt kb 40 ezer lampa nelkul...
na persze a dobokat is nezegetem....
Ma megint ragyogo napsutes van,de ma csak az edzoteremig megyek majd...
Naja, ilyeneket én is nézegettem már régebben, és én is erre jutottam, ennyi pénz nem igazán ér meg...
Itthon a DangerBikestól tudnék szerezni, közel 80 ezerért színre ledes lámpával mindennel, ezért inkább én ezt nem erőltetném, de ott külföldön tuti van olcsóbb is mint itthon.
(undertail)
a suzukiról még annyit, nem azért nem lesz nekem olyan, mert rossz és mindenki azt mondja, nekem elvből nem lesz suzukim, ennyi.
Nem akarok beleszolni a vitatokba...
Egyebkent haver azert cserelte le a cbr-t mert leg sok gondja volt vele(rossz vasarlas volt ,elkapkodva)amugy meg van meg neki...most nem lehet eladni ..,majd tavasszal....
.....en meg 600rr-t nem probaltam, de r6 es gsxr kuzzul a suzuki magassan elonyben van szamomra...mellesleg azt megjegyzem egyikkel sem mentem tul sokat....a gixerrel is csak egyszer mentem....mentem mar tesztnapon tobszor is k6-tal is....a k4 re viszont rogton a cat utan ultam fel (amivel epp 150 km-t tettem meg) es hirtelen kenyelmetlen volt es eleg kemeny,de meg lehet szokni.... haver nagyon szereti..(eddig meg ugyanis csak 4 hete van meg)...amugy fekete narancs, szerintem jo osszeallitas....
Ja..egyebkent szakacs vagyok.....amive itt lettem...elotte kozom nem volt a serpenyohoz
Meg az erdekelne hogy otthon sok mindenkinek van catre ules alatti idom?...kuldok kepet mire gondolok...mert nekem nagyon tetszik....csak ami szinrefujt az draga..most talaltam olcson portugalbol,az meg nics lefujva....nagyon gondolkodok a dolgon.....persze akkor venni kell hatso lampakat,rendszamtablatarto, .....
Ja és még annyit, hogy sosem voltam suzuki fan amíg nem lett meg a mostani. Imádom, és olyan megbízható hogy az hihetetlen. Egyszerűen meg sem fordul a fejemben, hogy valami baja lehet.
Most nezegetem a felhoket es remelem tudok ma gurulni egyet...bar az ut meg vizes na de 3-ig meg sok ido van...minden jot