Spedee szarja még most is eladó csak ő elcserélte egy ilyen kávédarálóra, két hete ne kísérletezz vedd meg azt annak ismerjük az előéletét.
De vedd fel vele a kapcsolatot hogy meséljen ő róla, amúgy nagyon jó választás mert kényelmes és gyakorlatilag nem lehet kimotorozni a határait max pályán de ahhoz is nagy rutin szükséges.
sziasztok szép estét! valamikor a nyáron szeretnék nagymocit venni.és a thundercat elég esélyes.... első szempontom az hogy túra, gyorsasági legyen, de mindkét személy kényelmesem utazzon. előszőr az R6-ra gondoltam, de szemmel látható hogy a thundercat kényelmesebb. néztem is párat. 3 esélyes maradt mindegyikben 30pár ezer km van. kb 6-8száz ezer Ft-om van rá. kérdésem hogy vásárlásnál mire figyeljek? miket nézzek meg a motoron? illetve vásárlás után mit cseréljek rajta? köszönöm
Nincs ezzel baj sok volt a tunderkot 90le-je vettél egy 45le-ős kávédarálot nem szégyen az ha nem bírsz a keményebb gépekkel
Ha az asszonykával sem bírsz dobd be szépen a közösbe majd mi elboldogulunk vele
Kedves minden kedves résztvevő,mikor a halálos ágyamon fetrengek vagy éppen repülök a betonfal vagy a szalagkorlát felé és lepereg elöttem életem filmje ez a buli mindenképpen benne lesz.
Nem azért mert olyan fergeteges vagy mozgalmas volt(bár az volt) hanem azért mert függetlenül attól hogy nem vagyunk gyerekkori barátok úgy viselkedünk úgy fogadjuk egymást, ritka az ilyesmi ezért érdemes rá emlékezni
Persze azért jól bebasztunk és jót motoroztunk
Ja és külön köszönet mindenkinek hogy megemészti a perverz sértő dumámat.
Ez persze nem változtat a tényen hogy Chris pálinkája kurva szar
Figyu szivi töldsd ki az adatlapodat mert így nem tudjuk ki vagy,lehetsz akár egy imposztor is,vagy férfi itt ne perverzkegyé
Ha akt képett raksz fel magadról mi úgy is elfogadunk,vagy ha nem is elfogadunk legalább elnézegetünk.
Nekem gázfröccs nélkül sosem indult hidegen. Melegen igen. És hidegen kell a szívató és tartja is sokáig a 3000-es fordulatot. Melegen pillanatok alatt visszaáll 1200 körülire.
Vásárlás előtt állok, a minap megnéztem egy 2003-as Thundercat-et. Kértem az eladót, hogy hideg motorral várjon. Ő azt mondta OK. Azonban a helyszínen elfelejtettem ezt ellenőrizni a beindítás előtt. Csak a beindítás után kb. egy perccel tapogattam meg a kipufogó leömlőket. Ekkor már eléggé melegek voltak (még nem voltak forróak, lehetett tapintani, de csak óvatosan).
Azt szeretném megkérdezni Thundercat tulajdonosoktól, hogy lehetséges az, hogy kb. egy perc alatt ennyire felmelegedjenek a leömlők?
sziasztok!
nem talaltam igazan passzolo topicot a kerdesemnek, talan meg ide illik a legjobban...
szoval tudnatok par szot mondani az YZF 750-rol (1995 koruli evjarat)? egyaltalan egy hivatalosan forgalmazott tipus Europaban, vagy valami japan/amerikai belpiacos? csak mert eleg keveset talaltam rola magyar oldalakon.
ami leginkabb erdekelne, hogy turazos szempontbol (szelvedelem, vezeto/utaskenyelem, stb) mennyire jo valasztas? illetve mennyire megbizhato konstrukcio?
De vedd fel vele a kapcsolatot hogy meséljen ő róla, amúgy nagyon jó választás mert kényelmes és gyakorlatilag nem lehet kimotorozni a határait max pályán de ahhoz is nagy rutin szükséges.