Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv márkatársak:)

Gondoltam beugrok erre a fórumra is, valakinek éppen kellene ilyen alkatrész. Bedobom ide a linket.

http://kepesmotor.hu/yamaha-sp...

Köszi,sziasztok:)
A tegnap termése:
Sziasztok.van egy 95-ös yzf-750-em.tudni szeretném hogy az r6-nak a faridom rámegy-e?vagy nagyon át kellene alakítani?ha valaki tud segíteni megköszönöm...ja vagy ha az nem akkor milyen motorét tudnám könnyedén rátenni?
Te mit irinkálsz ide,mennyé a haverjaidhoz a tunderkot oldalra a sportmotor nem neked való ide csak tökös gyerekek járnak
Amugy meg krisz meglátja letépi a töködet
Hello Ya ! Vegyél nyugodtan fel megy
Sziasztok. Yamaha YZF600R Thundercat-em van. Gumit szeretnék cserélni rajta. Most 160/60 van rajt. A kérdés az lenne, hogy a 180/60 rámegy-e. van most egy olcsó jó állapotú, de csak az a méret. A választ előre is köszönöm.
Pink Motors. Nagyon olcsó. Nekem is onnan hozatták az ACEmhoz.
yamaha yzf 750 R hez kellene nekem teleszkószimering nem tud valaki valahol eladót mert nem találok neten!

köszi
kösz azért jólenne ha tudnék valahonnan!
270km után tessék tankolni és akkor nem lehet nagy baj...
Hellósztok!
alkatrész kellene a cicámhoz, a tankjelző megdöglött, és nem látom mikor van benn kevés benzin, ha van valakinek elfekvőbe otthon kérem irjon!
Köszi!
Kösz de kicsit messzire van
YA Pilisvörösváron van 1 faszi..
THUNDER CAT ? A Yamamam legszebb,legjobb motorja volt!
4600 km az alpokban hibanélkül, kényelmesen.
Fasszopó topmanagerek miatt, már csak ronda szarokat gyártanak, mint pl. az új Fz1 S GT motorom...
eladóThunder Cat, ÚJ, jobboldali műszerfalidom
eladó baloldali műszerfalidom FZ1 S re (2008-tól) -ÚJ-
Fz1 -re gyári,érintetlen,szűz,0-kmes kormány
Heló
Valaki tudna segíteni doboztartóban?
hali!
Menj az adatlapomon található oldalra ott tedd fel a kérdésed már nem nagyon használjuk ezt az oldalt
Sziasztok!
Nézelődöm YZF 600R -után és meg szeretném kérdezni mik a tapasztalatok főleg az évjáratok terén. Mennyire megbízható, kopó alkaterészek terén milyen árkategóriába sorolható a motor. Főleg túrázásra két személlyel használnám jól megpakolva, ekkor mennyire érezhető a tömeg illetve alacsonyabb fordulaton milyen a nyomatéka? Üléspozíció mennyire kényelmes (188cm) illetve utas hogy érzi magát hátul? Köszia a válaszokat...
Helló! Thundercat-hez fordulatszámmérő óra vagy komplett műszerfal érdekelne. Köszönöm a segítséget.30/946-9595
nem a fékhatás volt a cél, hanem a gusztusos megjelenés
emelt kormány került rá
szerintem kifogástalan a gyári Cat-fék
és jobb lett azzal a fék? csak mert mentem fazerrel azon sokkal jobbnak tűnt a fék mint a cat-en
nekem van 1-2 gyári , kibaszottdrága 7-8000 Ft-os matricám!
előkeresem őket , mik is pontosan
Fazer főfékhengert vettem rá az olyan fekete, koczka és teljesen aloménium és sokkal szebb (de drágább is) mint a gyári "vizeletgyüjtő kacsa" műanyag hengeres tartályka
megkérdezhetem miért cseréled le? esetleg egy radiális raksz fel helyette?