Ez iggeeeen!Az ilyen bulikat szeretem en is
De mindig az a baj,hogy a tortenet meseloje rendszerint masokrol mesel csak!....El.....Tedd meg...Vald be hogy te is tettel valami hasonlot seggeden van szor?
Haveromnak tetovalo szalonja van....ott tortentek hasonlo durvasagok reszegen....termeszetesen kpek is keszultek de nem tudom miert,mert a tetovalas alltalaban orok..... ....egy csavonak ott is keszultek uj munkak seggere nem hiszem hogy kijozanodas utan buszke volt a muveszre
Dehogy majd csak kedden tegnap ünnepeltünk a gyerekkori haverjaimmal,olyan részegre ittuk magunkat hogy elkezdtük szívni a Farkinca vérét hogy csupa szőr a f@sza erre bebrenkósodott és mondta hogy vágjuk le,de először olloval kellet levágnunk mert olyan dzsánkesz volt és adtunk neki az asszony borotvájával,a baksi meg levideózta az egésszet,sérvet kaptam a röhögéstöl nagyn durva volt.
Na ma már hívott a Farki hogy ég neki meg viszket ugy hogy majd be szarik,nembeszélve arrol hogy az asszonyak még el sem merte mondani gondoljatok bele hogy hangzik majd" szia szivem bebasztunk a fiukkal és a többiek leborotválták a f@szomrol a szőrt"
Azt elmentünk Wigvamba de az már egy másik sztori
Palinkas Jo Reggelt!
Elosszor is szeretnek elsokent gratulalni a tronorokoshoz! nagyon aranyos!
biztos ta vagy az apja? ...tudod ezt ilyenkor nem lehet kihagyni
Lenyeg hogy vigyazz ra!Minel hamarabb ultesd a gepre
Ja....es gondolom lesz egy kis ...iszunk minden ossze-vissza hanyunk,nem birunk menni,osszehanyunk minden,utanna belefekszunk es nem emlekezunk semmire unneples
Azt a red bull izét nyugodtan letörölheted mert már megvan dvd-n,meg amugy is egy szarság,meg ne sirjon a szád más örüle ha egy nyomorult telefonal felvennék,ugyhogy tessék szépen dolgozni vele,a gyik részeket vág ki a menőket mag nyomasd had irigykedjenek
hááát igazából még nagyon sok munka van vele mivel a teljes anyag(a redbull air race-el)2gb
ami ba**ott sok...
szal valahogy meg kéne vágnom meg le kéne tömörítenem
Még mindig nincs meg a baba mondanom sem kell tiszta ideg vagyok,már úgy izgulok hogy csak na,látod milyen jó hogy nálad hagytam a kazit tudtam hogy előbb ledigizitek,lehetne a videó címe hogy langyos gurulás a Mátrában abbol nem lehet baj
ahogy nézem csizmit nem nagyon éri meg kintről behozatni... kb 70ből van bent legrosszabb esetben.
mondjuk itthon 85k