Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked nem a Mátrában kéne gyakorolnod
mint itt
"optical illusion" ha sokáig nézed a képet akkor egy hidat vehetsz észre a háttérben
Nekem a soproni Yamahába 5000-ért csinálták a karbiszinront!
A munkadíjat az átlag emberhez mérik. Viszont az alkatrészeket nem érdemes tőlük venni!
nem is vettem észre a hidat a képen amíg nem hívtad fel rá a figyelmet
Dejó csaj
meg annyit
a kep lenyege nem a csajszi,hanem a hid!a hid tervezojenek egyik utoso fenntmaradt alkotasa...a masik a Szechenyi fele Lanchid.
Csak a muvelodes kedveert.Amugy Marloban van
ja
Sracok jo furdozest.En ma is gurultam,de majdnem be kellett raknom a belest a kabatba.Amikor beleptem az ajton,kint elkezdett szakadni az eso. szerencses gyerek vagyok
en 1 honapja voltam Yamahaeknal szervizelni.karbiszinkron ,szelephezaggal volt kemeny 12 ezer....Azt hogy milyen volt a szerelo?nem ismertem..jokepu teletetovalt parasztgyerek szendviccsel a kezeben de legalab olcso volt a motor azota is megy...sot keresztul jottem vele europan ...ugyhogy csak nem hagyott ki semmit
Teljessen igazad van strandoljál csak a mamával meg a gyerekekkel,addig mi szivunk a szerpentinen a melegben,majd motorozol ha leesik az első hó,akkor már nem kell félned az izzadástol,tudod én usziba járok,az olyan hely ahol tisztaság és cigánymentesség van,ugyanis a tisztaság kizárja a cigányokat,tehát délelött motorozok este uszi
Tudom most jön a budai villás duma,pedig ehez ész kell semmi más
Na megyek lepihenek a börkanapémon(bocs ez durva volt tudom de nem hagyhattam ki )
Te kis majom,majd ha neked is lesz porontyod akkor majd nem rázod a tö..öd,hanem nekedis az lesz az első! ( a kocsma után)Én holnap kimegyek a strandra és végre nem csak az izzadságomba fogok fürdeni.Tudod az olyan emberektől dübörög a gazdaság ,mint én.Egyszer én is szeretnék 1 olyan munka helyet ,mint a tiéd,ahol a munka szó elmondása is komoly munkának számít és a szabadságot vég nélkül mérik te KOmunista bérenc!
Inkább a holnapról énekeljél madárkánk jösz vagy megfutamodsz
Helló Mindenki!Igen én is nagyon szeretem azokat akik bőséggel szívják a mardék vérem! El remélem gyökértörött és kivésik B miki agusztus vége szept eleje felétek szervezhetnél valamit!keressünk egy szép szombatot vagy vasárnapot ok?
Persze ez ismeretség kérdése.
Nekem jo barátom,és még nem baszott át soha.
Az munkadijjával se volt még problemám.Persze ez nem mindenkinek adatik meg./sajnos/
na ja ,igazad van , de mi arra a garancia hogy jó a szerelő (mert mondásokra alapozni már kockázatos) pénzben kifejezve
Bocs hogy beleszólok,de egy jo szerelő 5 rugoért megcsinálja a szinkront és még meg is várhatod
A szervizbe meg ott rohad a motor min 1 hétig
nem a lábtartó leérés a lényeg az csak jól esett...na mind1
egyébként meg beígértem már a mátrát szal mindenképpen megyek.
ja ne nagyon szedáld le magad a fogad miatt holnap vagy ha be is szeded a fájdalom csillapítót akkor legalább ne igyál rá nehogy elaludj a fotelben menet közben
üdv a csapatnak Bocsi a távolmaradásért, de küzdöttem szép magyarországért (munka) . De azért infokat begyűjtöttem , hogy milyen szervíz díjak vannak a YAMAHA táján. olajcsere (Yamahalube S4 10W40 "9108 ft" +szűrő 2621ft) légszűrő 6100 ft ; gyertya sac/kb 2000ft/db . Most jön a lényeg carbiszinkron állítás munkadíja 15000 ft. fékpofa 17000 ft. És ez csak egy ártatlan szervízelés lenne . Na ezt übereljétek felül
Na kihúzták a kurva annyába ráadásul gennyes vot ugyhogy nem hatott a fájdalomcsillapitó,különleges élményekbenn volt részem mondhatom
Remélem holnap motorozás képes állapotban leszek
No lám csak uj versenyző tünt elő közülünk,kicsit leért a lábtartó és máris a Mátra réme valaki és az elvek-nem versenyzünk csak könnyed gurulás.
Inkább gyere velünk holnap,vagy derogál feljönni Budafokig
Csütörtökön ugyis megyünk a Mátrába,de ha inkább gyakorolsz nekem ugy is jó
jaja.. azon én is agyaltam de majd meglátjuk... ha sokan lesznek akkor max sokakat kell kikerülni
Én benne lennék,csak fáj a fogam és ma megyek fogdokihoz ha kihúzza akkor aszem holnap még fájlalni fogom,meg gyünnek B mikiék pöstre és megígértem nekik hogy elviszem őket mondjuk egy -Tanpálya-budakeszi-Esztergom-Dobogkő körre persze csak ha akarják,ha nem és a fogfasz sem kínoz meg nagyon végül is miért ne,csak vigyázat mivel holnap huszadika nehogy az legyen hogy mindenki Mátrázik mert nem akar részt venni a szoci ünnepeken
vagy valaki? egy srác jön győrből
El holnap mátra?
Nekem ezek már nem játszanak
Van helyette -baba masszázs-mama masszázs-babakocsi.hu-babahoroszkóp.hu,adjuk el a motort és vegyünk helyette négyajtos családi autót.hu,ne menny állat modón mert már felelős apa vagy.hu
Ami a mult
Pina.hu
Red tube.com
Kimaradás.hu
Nem is baj legalább nem fog ragadni a klaviatura
Hello sracok!
Ma egesz nagy volt a forgalom.Kicsit zavarba jottem amikor megtudtam hogy csunya,diszno oldalakat latogattok.Azt hittem itt tisztesseges emberek kozott vagyok.Amugy a sextv.net is jo allitolag