Na. srácok kissé elfáradtam, hétfőn ledarláltam 670 km-t a macskával, egész erdélyig..
Holnap meg vissza. csak érjek haza.. kissé kurvára fársztó a dolog.. 3 nap alatt vagy 1300 km? na?
Csösztök voltunk Frenky-vel motorostalin és ivott a drágám egy korty pálinkát és azota nem bir észhez térni,olyan mint egy kislány,a sört sem birja szegény mert érzékeny a bele
Ma állitolag rak föl képeket meg vidit,persze csak ha lessz hozzá ereje,viszont az autot férfi modon rugdosta ezért grat.neki
szia!
Elvileg akármelyik helyére fel tudod tenni. Nekem a szerelőm azt mondta, hogy szerinte a felsőhöz tegyem, mert az van közelebb a vázhoz. Így kisebb annak a lehetősége, hogy egy esetleges burulásnál a gomba miatt törjön vagy repedjen a tartó vagy a váz. Tudod: távolabb van - nagyobb a nyomaték karja - nagyobb a kár
Van ilyen....meg kell mutatni mit tudunk...de ha nem megy be kell latni nem mi vagyunk a legerosebbek....ettol meg nem vagyunk rosszak
Szep jo hajnalt...
Ma jövök vissza Sopronba Nagycenk felől. Szemből nem jött semmi, úgyhogy szépen elkezdtem előzni a kocsisort. Olyan 180 környékén voltam, mikor beleállt egy bmw z4 a seggembe. Na mondom mi a szösz?!
Szépen tolt le az útról. Intettem neki, hogy menjen el. Akkor láttam csak, hogy egy M-es z4 volt ráadásul magyar rendszámmal. Na mindegy kezdett elhúzni, én meg gondoltam megyek vele. Úgy előzgette az autókat, mintha legalább bicikliseket kerülgetett volna. Gondolom hajtotta őt is a versenyszellem, mive szorosan követtem. Aztán már 230-240et mutatott az óra, mikor úgy döntöttem, hogy OK azért meghalni nem fogok.
Úgyhogy szépen elvettem az gázt. Anyám mindig azt mondja okos enged...
Vissza az egész én kú**am el!
nem vettem észre hogy nem egyform a két gomba mert az egyiken van egy kis kiállás és az kerül jobb oldalra! Szóval minden OK!
Viszon bal oldalról nem tudom kicsavarni a gyár csavarokat. meg se moccan! Már 2 db kulcsot elhajtottam...
Na mindegy
Holnap folyt. köv.
csá Ati én még nem is üdvözöltelek. szal üdv magyarhonban. egyébként valóban lelalssult az élet itt...
de chris ugye tanul hangya dolizik én szintén 7 nap dolgozok a 7en. ma reggel jöttem haza szolgáltaból átöltöztem majd mentem másodállásba. 6 körül értem haza és holnap megint megyek. hétfőn meg szolgálatba... szal kezdek lemerülni...
hiho!
eddig már 3-4 emberke felrakta neked is fel kell hogy menjen. megnéztem mindegyik ugyan olyan volt kivéve egyet ami hosszabb egy inch-el de az bognar gabihoz került szal vagy a motorod más mint a miénk vagy valamit nem jól próbáltál
gomba se egyforma azt is nézd egyiknek van kis pöcök másiknak nincs, amikor kiveszed a csavart a vázból akkor meglátod melyik gomba hova fog kerülni.
chris azt mondta azt hiszem hogy két csavart kaptunk a bukógombához és az egyik hosszab mint a másik ,mert őt is majdnem megszivatta a gomba ,tehát nézd meg a csavarokat vagy a gombát ,nem mindegy meik meik oldalra megy
Repült már vkinek menet közben egy madár? Mert nekem ma szerencsére csak a lábamnak repült egy k.....a galamb,utána gondolkoztam h még eggyet rá is kellet volna rúgnom
Udv!
Kicsit jon a joido es mar meg is halt a topic?
Nagyon nincs kedvem visszamenni.Csak a moci hianyzik.Bar ocsem robogoja nagyon brutalis...nagyon megy
Na nem vagyunk az asszony rabjai csak amikor kell (arra az 5 percre) ezután meg motor. Na de sajnos most nem is látom a gépemet csak a ponyva alatt mert annyit dolgoztam a héten . Múlthéten hazajöttem a túráról és annyi. Remélem nem macskásodott el a gépem. holnap is kommmunikációs trainingen vagyok a cégnél (legalább fizetik hétvégi túlórában), de anniy, ha j az idddő akkor bemegyek a géppel és remélem haza is jövök. Vasárnap meg vissza a gyökerekhez gipszkartonfalat csinálok. Ha minden jól megy akkor talán hétfőn tudok menni egy kanyart.
Remélem ti jobb helyzetben lesztek. Na mindenkinek melómentes, széles utas, tapadós gummás és telitankos hétvégét kívánok!
Holnap meg vissza. csak érjek haza.. kissé kurvára fársztó a dolog.. 3 nap alatt vagy 1300 km? na?