Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát, úgy érzem, nem én leszek a te embered!

Zsuu... igen olvastam, de ha most már sikerült akkor no gond. nekem is hétfőn lesz a mindent eldöntő vizsga, ha az meglesz már sokkal könnyebb lesz a védés. de valójában csak azért mert ott nem lesz az a tanár aki itt van sajnos...

a szakdolimat elfogadták, 4es értékelést ajánlottak meg. vagyis védésre bocsátható.
mi is kéne pontosan? szívósor alatt mit értesz? karbi sort? vagy a csöveket amik a karbikra mennek rá?
rajta vagyok ....
bár az a helyzet hogy amivel én szemeztem bolt az beszopatott mert szimplán ennyit válaszoltak amikor kérdeztem a sisakra árat...:Sorry, but we do not ship Internationally at this time.
szal talán hangyán keresztül megoldható de körül nézek ebayen is.
Hello

Segítenétek megnézni, hogy mennyibe kerülne amcsiból egy új szívósor?!
(sajnos én nem tudok angolul)
szió olvastam ,hogy s mint vagy! hát ! látom te se valami fényessen,
nem tudom ,hogy olvastad -e,hogy Timinek nem sikerült a pótvizsgája
ma ment harmadszor,egy jelentéktelen tantárgyból,60-ból 57-buktak! szép?
de álitólag ma sikerült,a köcsög tanárnak ez a élvezette,mert nem tudtak bejárni az órájukra a hallgatók,mert más órával ütötték egymást
de túl vagyunk rajta hálaistennek!
HÉTFŐN SZÓBELI NYELVVIZSGÁBÓL!
ÉS HA SIKERÜL ,JUNIUSBAN SZAKMAI MEGVÉDÉS!
ÉS HA VÉGE ELMEGYEK TEMPLOMBA EGY IMÁT MONDANI
Embereeeeek!

Szó sincs itt indulatokról. Attól azért értelmeebbnek tartjuk magunkat. Ez csak véleménycsere volt! Bocs, ha kicsit durcásnak éreztétek.

Azt azért még elmondom, hogy nemcsak a pénzről van szó. Egyszerűen csak fosok, hogy lekapcsolnak gyorhajtásért. És az a pénz már sok lesz!

És ne gyeretek itt a rendszámokkal, hogy hátul van, meg meghajtom...
Az egésznek semmi értelme, hacsak nem autópályán mész. Mert közúton, városban, szemből mérnek, és ha jelez a radar, akkor ott helyben félreállítanak, akkor meg ba**hatod a hajlított rendszámodat...

Persze ezze nem azt mondom, hogy szigorú 50; 90;110; 130 al megyek, csak egyszerűen óvatosabb vagyok.
Háj mindenki!

Hajjaj,de beindultak az indulatok...A tempóhoz csak annyi így hirtelen, hogy mindenki annyival megy amennyi neki a biztonságos. Nekem személy szerint 110-120km/h kocsival (bár azt majdnem mindenhol ), de motorral más. Ott nekem ami "kényelmes az 120Km/h mert egem csapdos a szél, bár itt még egyenesen ülök. Ha emelem a tempót akkor már mindegy mert fekszek , ,de akkor szint megállíthatatlan vagyok... 2 hete voltam ugye egy túrán amit említettem korábban és nekem egy a tank 405Km-re volt elég átlag 120-130-al. Asszem ez kurva jó fogyasztás. De a héten ill múlthéten megnéztem, hogy mit tart gyorsabb tempónál ami azt jelentette, hogy helyenként 250km/h (bár még ment volna csak mindíg közbejött valami), cibálva a gáz félig egykeréken pörgetve... 210-220km-t tudtam elmenni. Ami ha az arányokat vesszük elég jó szerintem.

Én azt mondom, örülök, hogy rátok hallgattam amikor megvettem ezt a gépet mert tényleg nagyon jó minden szempontból talán ami kicsit zavart, hogy reggel 8-tól este 6-ig ültem a gépen szinte folyamatosan és fájt a seggem,de talán csak azért mert kicsit szélesnek találom az ülést.

Na így röviden ennyi. Most hétvégén irány a balaton...mérem az időt, hogy mennyi lesz mire leérek Aligára . Én a trafi dolgot, meg úgy oldottam meg hogy kicsit hajlított rendszám van mikor nagyon és mivel van egy 9-es a táblámon egy darab szigszallag és hoppááá 8-as lett belölle.
Na üdv mindenkinek....
Félre ne értsetek, én is amig fősulin voltam a seggemet ledolgoztam mellette, hogy tudjak motorozi. Most már 2 éve kereső ember vagyok. Másképpen gondolkodom. Az előző motorom egy 60 lovas gép volt. A mostani kb 105. Így nem nagyon érdekel hogy mennyit eszik. Csak amikor meghúzom neki akkor menjen.
Amúgy én kijárok évente 2x pályára.. De csak a Kakucsra. Ott ahol max csak 2-esbe tudok végigmenni. Nem vagyok a száguldás nagy híve. Csak szeretek haladni. Ennyi.
Én nem akaratam ellenszenves lenni, bocs.. De ha úgy gondolod, hogy lassabban mész és kevesebbet eszik.. Akkor az egész motorozást ott szart sem ért. Akkor kár az egészért. Nem lehet élvezni. Tudom nem olcsó.. De tényelg nem ér az egész semmit.
azért szerintem ne nagyon rágódjatok ezen az ösztöndíj dolgon, örüljetek ha van/volt. Más kemény pézeket fizet hogy tanulhasson. Nekem egy félév 135ezerbe kerül (csak a tandíj) a Közgázon. És azért fizetek mert 3emelt szintű érettségivel meg nyelvvizsgával, meg kiemelkedően magas átlagokkal és eredményekkel is csak a Költségesbe fértem bele.

A sok hülye meg azt hiszi hogy leszavaztuk a tandíjat és már nincs... hehehe Nagyon szívesen pofájuk alá dörgölném az évi 2db csekkem 260ezer forint befizetéséről.
... jah és köszi a kép gratokat...

erről jut eszembe itt a gomba és a lábtartó közelibe, amiket valszeg Gabin keresztül fogok küldeni d2moto soknak mert ugye kérték...
Sráácok nyugee!

Mindenkinek igaza van. Abban is hogy ha valaki ilyenbe vág és kiad rengeteg pénzt, nem nagyon lehet elhinni, hogy nincs pénze utána benzinre. Meg abban is, ha valaki tanul még, és nem dolgozik, és maximum az ösztöndíjából él, akkor minden egyes fillérélrt, ami jelenleg 5 ft meg kell küzdeni és félre kell tenni.

Sajnos együtt tudok érezni Phoenx el. A télen egy szigorlat végett buktam az ösztöndíjamat, ami az egész évemet meghatározta volna ugyanis kb 150 ezret kaptam volna. De nem kaptam lfszt sem. Így én is máról holnapra élek pár ezer ft ból. Tavaly sem engedhettem meg magamnak sajnos nagyobb túrákat, csak "kisebb" karikákat, olykor máskor egy nagyobb lélegzetű valamiket, de így idén sem. Továbbá elárulom, ha nem kapnék segítséget itthon, de legfőképp a bátyámtól, akkor csak ülnék és nézegethetném a motorom, mert nem lenne pénzem tankolni. Egyetlen keresetem a nyári fizetésem, amire elég sok mindent alapozok.

Szóval nyugee srácok, inkább menjetek egy kis karikát a géppel. Erről jut eszembe, énnemtom, de nekem tök min1 mennyivel közlekedek, de még nem éreztem magamon azt, hogy kényelmetlen lenne motoron ülni.
OK! De nem vesz az ember minden évben ruhát, meg láncszettet!
Másrészt életem álma volt ez a motor! És képzeld ráment a gatyám is, hogy megvehessem. És nekem az az egy-két liter plusz fogyasztás is sok, ha egyetemistakén havi 16000 ft ösztöndíjból kell kijönnöm.
Harmadszor, azért mert sportmotorom van még nem kell száguldoznom. Arra ott van a pálya, ott úgy megyek ahogy tetszik, és nem büntet meg senki.
Negyedszer. Az ok h hátul van a rendszám, és előről mérnek, de mit csinálsz akkor, ha ott áll a rendő az út szélén és kiáll eléd, hogy félreállítson, h közölje veled, hogy gyorsan mentél, itt a csekk.
Nekimész, kikerülöd, elhajtasz? Vagy mit csinálsz?

És végül nem vagyok az a fajta ember, aki nem vállalná a tetteiért a felelősséget.

(én 186 vagyok és semmivel sem kényelmetlenebb a motorozás 110-nél, mint 150-nél
Most a pénz dolgot nem értem, hogy mire érted..

Ha arra, hogy a sokat eszik úgy a motor ha hajtva van.. Akkor ne haragudj, de azt mondom, hogy hagyd abba az egészet: amit eddig ebbe az évbe motorra költöttem: 55000 gumi, 45000 láncszet, 150000 ruha, plusz. stb. stb... tehát az az 1-2 liter igazán elenyészik pénzben.

A büntetés: Általában jelenznek a kocsik ha trafi van. De ha le is fényképez a rendőr. Csak előről teszik.
Többnyire. Nekünk a redszám hátul van. Szóval ez bukta. Nem tudja, bebízonyítani se utolag.. se helyben, hogy az a motor az enyém. Ha hátulról fényképez . .akkor ez bukta.

Tényleg ne haragudj, de én azt javaslom neked, hogy vegyél inkább egy banditot. mert az kurva kénylemes motor 100-110-nél és keveset is fogyaszt.. De az én 174 cm-el ez a tempo hihetlenül kényelmetlen.
Igazad van! Én is mennék annyival, ha a pénztárcám engedné (fogyasztás)
Ja! És ugye máj 1-től zéró tolarencia

Ha tégen 90 helyet 160-n0l belőnek az helyből 90.000 pénz, de már 110-nél is 30.000
Szóval

http://www.cegesauto.hu/files/...
Hát ha te egy ilyen motorral képes vagy menni 100-110-et akkor érdemes sporolni. Mert nekem ha ilyen
tempot kellene mennem 20 km-en keresztül akkor a sírhatnék kerülgetne.

Ok: Nem emel ki a menetszél és az egész felsőtestem súlya a csuklomra nehezedne. Kurva gyorsan
elfáradnék. De hát ez én vagyok. .Nekem a kényelmes tempo a motoron 130-150. Alatta kurvára nem. Felette még a 160 is kényelmes. De ehhez egy jó légvonalas sisak kell. A Lazer Verigo 130 nál már vitte el a fejem jobbra, ballra. A mostani még 200-nál sem csavarja el a fejem.
Na bejelentettem ma a moccot karbiszinkronra! Holnap vihetem is.

----------------------------------

Ezek szerint kényelmes 100-110-es túratempóval nem pörgetve, hatodikban lehet, hogy beérné kb 5,5 literrel?
Jo hallani az ilyen infokat.Igy is minden nap a juliusi hazautat varom
Meg amugy is mocskos mod hianyik a motorozas,de mar holnap mehetek.Ugyanis ma megyek vissza egyik szemem sir a masik nevet.
Vannak tipusok PL(FJR)amik 300km-is elmennek egy tankolással
na. 1400 km 2 napon a motorral, tapasztalatok:

Kényelmes és erős,. A Conti Sport gumi hiheteltlenül állat..
160Km/h -órás átlagnál megeszi a drága a 8,2-8,4 et.
90-130 km/h- de pörgetve rendesen (folymatosan előzni) csak 6,2 körül a fogyasztás.

autópályán mivel üres volt haladtam vele átlag 200 km/h- folymatosan és bizt. lehet vele menni.

Ami nem jó . hogy ha folyamatosan megyek vele egy ídő után elkezd a kilométer óra rezegni. Kb egy 10 km/h órás részen ugrál. De ha megállok. és folytatom ugyanolyen sebességgel akkor nem csinálja. Nem értem.. hogy miért teszi.
Ja, és csak az a baj, hogy kb 200-220 km-ként meg kell állni, tankolni. De ez minden motornál így van..
na hali

Gratula a fotósorozathoz jól sikerültek
Szép jó napot!

Hosszú idő után ismét felbukkantam! Azonban szomorúan látom azt a tényt, nem sok minden történt azóta mióta nem jártam itt. Nah jó tudom motorok meg a nők az elsők, de azééé pár üzi a haveroknak sem elhanyagolható.

Na de akkor, hogy valami történjen, megkértem Hoszi barátomat, aki nagy photos csináljon már jópár képet a cicáról, hisz elkészültek az átalakításaim, többet nem fogok a géphez nyúlni, így marad. Ezeket a képeket nézhetitek meg itt a sportmotor képgalériájai között.

Továbbá a gombatémához. Én az alsó pöcökre tettem, mert szerintem oda való, és ott néz ki jól, de én azt gondolom valójában teljesen mind1 ki hova teszi.

Tegnap volt szerencsém résztvenni az RTF re való felvételi eljárás kapcsán egy egészségügyi/pszhiológiai vizsgálaton átesni, ami eléggé alapos vizsgálatot jelentett. Szó szerint tetőtől talpig megvizsgáltak, még a khm.... emet is. Továbbá volt szerencsém személyiség tesztek és inteligencia tesztek után egy pszhichomóókussal beszélgetni, aki megállapította, hogy nem vagyok elmebeteg, és beszámíthatatlan. Így mivel minden okés volt azt kaptam, hogy alkalmas vagyok. Egy lépcső van vissza, a tanulmányi átlag, amit majd juniusban tudok meg éretségik után, hogy felvettek e vagy sem.

A jelenlegi sulimhoz hozzátéve, nagy a hajtás, tanulok mint a barom hogy idén be tudjam fejezni az egészet, így még az elkövetkező rövid időszakban továbbra is ritkán látott egyén maradok.

De nyugee, amint végzek, minden megy a régiben! Addíg is kitartás, jó kép nézegetést és sok sikert a hozzám hasonló végzősöknek!
Na hy all!

Megint 80Fok meleg és itt rohadok az irodában ahelyett, hogy mennék valamerre rángatni a gázt, lesni a csajokat. Na azért remélem valakinek sikerül egy kicsit gurulni és élvezkedni.
Na üdv mindenkinek megyek vissza gájázni.
Nem rossz
En is mar keszulok a nyari turara.Angliabol haza kicsit tobb.3 nap a terv ,de abbol egy kis idot Szombathelyen toltunk.De majd menet kozben kiderul mennyi ido lesz az ut
Hali!
Tud vki vmit mondani a szolnoki Yamaha Zakarrol hogy milyen a szervíz?Drága-e?Jo fejek?meg ilyesmik!Kösz
Vasárnap reggeli csendélet.................