Ahogy elnézem nem csak én meg Chris álltunk le a fórumozással. Ti sem viszitek túlzásba. Sok a meló? Vagy folyton a motoron ültök.
ÁÁÁÁÁ
Tudom mi van! mindenkit leba***tt az aszony, hogy mindig csak a fórum meg a motor, velük meg senki sem foglalozik, aztán most próbáljátok behozni a lemaradást?!
Chris bakker sajnos ezt nem tudtam,de lesz még ilyen gurulásuk arrafelé meg földváron is szállunk meg megint. Ott volt az egyik srác nyaralója. Aparttól egy utcára. Ha megint arra gurulok akkor hívlak. Bár szerintem nem is lesz annyira soká. Lassan beindul Siófok jönnek a gyönyörű magyar lányok meg egy két német és lehet szépen megkapatni velük a Hangyát .
Hello Mindenki'
nagyszeru itthon.mar az elso napom is meses volt.Sok szep lany.Koztuk a volt sogornommel kocsmaztam egy kicsit.Delutan meglatogattam a yamahat.Lebeszeltem a szervizt nyarara.Nagyon varom mar a juliust hogy motorral jojjek.A yamahas faszitol kerdeztem par dolgot,de utanna elkezdett beszelni az uj r6-rol.Kozel 1 orat.Mostmar mindent tudok az ujjitasokrol...es arrol, hogy miert JO a yamaha
jok a turas kepek...nekem is nagyon hianyzik ,pedig meg egy het no motor
Talan ocsem keresztapja elvisz egy korre az FJR-rel
ja és 1-es kép Mecsek valamelyik ágában egy étterem elött. Ajánlom mindenkinek mert nagyon jó a kaja és jófejek a cincérek.
2-es kép Inalon egy termálfürdő,de mire odaértünk már csak fé órát volt nyitva azaz 7-ig .
3-as pedig Balatonföldvár kikötő. Van ott is egy jó kajálda bár nem olyan olcsó viszont aki szeretni a halat ill harcsát akkor ajánlom a Rántott Harcsafilét hasábbal és tartállal vagy ki, hogy szereti ja és persze egy jó hideg sörike.
Na hy all és hy sattilus. Isten hozott a Balkánon. .
Jól elvoltam tűnve a héten én is csak olvastam a forumot , de fáradtságomban nem tudtam írni. Jó volt a hétvégi 2-napos túra. hát a Balcsi környéke úgy volt inkább, hogy Mecsek, Dombóvár és aztán a balaton,de azért teszek ide egy két képet, hogy mikkel is voltunk és hol.
Üdv Mindenkinek!
Ha már ennyire belemásztunk a mit mree meddig hogyan, találtam egy ilyet... (futómű állítás), viszont nem igazán tom értelmezni, valaki hozzáértő esetleg?
Szia!
Nekem van egy 3-4 darabra törött sárvédőm aminek a bal oldalából hiányzik, ha érdekel a dolog lefényképezem hogy lásd miről van szó vagy ha elküldöd kicsi pénzért meg is csinálom.
...attól függ mekkora a sérülés... mert szerintem pótlással is meg lehet oldani a dologt.
a bontóról, meg eleve 2őt mondtunk neked, és van egy pest alatt is valahol. http://www.auto-tuning.hu/ ahol új idomot is gyártanak, ha nincs használtba nekik.
ÁÁÁÁÁ
Tudom mi van! mindenkit leba***tt az aszony, hogy mindig csak a fórum meg a motor, velük meg senki sem foglalozik, aztán most próbáljátok behozni a lemaradást?!