ja sárvédő téma : racsidepo pont hu de szerintem drága hely.
én a ronayers.com- ot ajánlom nekik tuti van. igaz amcsiból kell berendelni de még lehet úgy is olcsóbban jössz ki és akkor legalább újat kapsz a pénzedért.
mitől tört ki egy darab a sárvédőből? remélem nem csiszoltad le a cicus oldalát
hiho!
nah megest itt vagyok egy nem kicsit fárasztó de hihetetlen élményt nyújtó sensation white után.
ma már dolgoztam(másodállás) holnap ugyancsak munka de a főállás. az új gumma meg nincs igazán letesztelve, félreértés ne essék ennek a guminak nem a határait szeretném feszegetni csak megnézni hogy én mit tudok vele mert komolyan mondom kéri, kívánja hogy döntsem csak mélyebbre és mélyebbre...
iszonyat jó érzés na de most megyek még van egy kis dolgom.
Frenky pls dobj egy képet a mocid faráról pontosabban a hátsó kerékről hogy pontosan hogy is fér el benne az a 180as gumma mert egyre jobban érik az a vágott slick
Ma megjött a gumim is. Megrendeltem a lánckerekeket, a teleszkópszimmeringeket + olajat, meg a fékbetéteket is. Remélem 7végére összeáll a moci. Jövő 7en meg viszem karbiszinkronra!
Udv mindenkinek!
Remelem mindenkinek kellemesen telt a hetvege.Itt szerencsere jo ido volt,talan most elosszor a homerseklet is elerte a 20-at.
Utolso napomra ebredtem.Holnap ilyenkor mar magyar honban leszek
Hát igen borzalmas ez a lánc téma,de nem baj majd szépen elkopik a motorokról mint a fakerék a taligákról
Eggyes modernebb tipusok már elhagyták ezt a kőkorszaki megoldást,s a modernizáció utjára léptek,megszünt a maszatolás,megnyúlás,ilyen+olyan lánckerékcsere
Tudok is egy jó páldát(mondjuka YAMAHA FJR)
ma sikerült egyet kerülnöm, Mikiék fele vettem az irány, ugyanis Kaposváron jártam. De előtte egy fotózáson vettem részt, megkértem haveromat hozza elő a technikáját aztán csináljuk pár faja képeket, amiket majd közzé teszem, csak még nem kaptam meg, mert nem tom mit kell velük csinálni, ahhoz hoyg képek legyenek!
holnaptól megint kezdődik a szívás... tanulás reggeltől esig. már nagyon utálom...
Helló Mindenki!Nééééééééééé civakodjatok mááááá he! Fő a régi láncot oszt eriggyé.(Kicsit sűrűben nézegesd 1próbát szerintem is +ér)Bátorkodnék el helyezni néhány fotót a tegnapi cicidellás összeröfenésről.Bmiki írt az angol beteg még egyszer +próbálják,szólj ha ott a lé.
Nézd ezen kár tanakodni , egy próbát megér(régilánccal) , és majd meglátod . Lehet ezzel a megoldásoddal te leszel az úttörő számunkra ha eljön nekünk is a csere kérdés
Én oktoberben cseréltem a láncot és a f.kereket. Minden együtt 46000 volt. szereléssel beleértve.
Én biztos mindent lecserélnék. Amúgy én láncból nem a gyárit vettem, hanem egy fokkal erősebbett.
Hajlamos vagyok nyúzni a láncot. Igy 130 lóerő feletti DID láncot raktam fel.
Amúgy miért jó az, ha veszel jó fogaskerekeket és hozzá egy aránylag szar lánc? Ezt nem értem. Inkább minden új legyen.. Így együtt kopnak be, és tovább tart..
Akkor ne cseréld! Hanem csak a lánckereket, aztán meglátjuk mi lesz idővel. A lánckerekek ha jól tudom össz 10 ezer körül van mind a kettő, szóval "nem nagy pénz"... aztán idővel kiderül hogy fog kopni a dolog.
Nos a szerelő azt mondta, hogy a lánkerekek szarok. De szerinte láncot még ne cserélek, mert az OK.
A legnagyobb baja kiskerékkel van. Baromira ki van "cápásodva" , de azért a nagy is elég kopott.
Szal Ő azt mondta, ogy csak a fogaskerekeket cseréljük, a láncot ne! Most abból DID van fent.
Én meg még mindig nem tudom, hogy cseréljem- mégis vagy ne, mert 35.000 körül van.
En is ugy hallottam a zseniktol,hogy egyszerre megy a csere...viszont Mr El-el egyetertek...en sem cserelnem...
Amugy voltam ma is kerulni...es mocskos merges vagyok mert ugyebar nemreg volt az elso fek felujitasom....es megint mocskosul kopog az elso fek ha nem fekezek..amint kicsit s meghuzom a feket ..jon a csend....nem ertem...gyanitom hogy a fekbetetek..de hogy ?valoszinu visszaviszem,de mar csak nyaralas utan...vagy meg esteleg hetfo reggel...
Amugy mindenkinek sok sikert a nyelvvizsgahoz.stb stb....en sajna nem sokat ertek ezekhez a dolgokhoz nekem csak egy felsofokum van (no diploma) az is csak estin
De mar probalom egyre jobban elsajatitan az igazi angolt...nem amit a suliban tanitanak...hanem az igazi komuves angolt...amit szerintem a tanarok sem ertenek hu dö fák á já.... á fákin kil já...csirsz méjt......ju oájt méjt....
ja ...es a viz az nem vótör....hanerm vore
Na eleg a hulyesegbol.Jo k legyetek
szia az eredményről még csak annyit,írásbeli volt,úgy érzi Timi,hogy annyit elért ,hogy menyen szóbelizni, de ,hétfő,kedd,szerda,vizsga az egyik amiből meghúzták ,pótvizsga!
kemény lesz ,mert ha nem sikerűl,tudod milesz!
Hát azért nem egésszen,mert a kis lánckerék elöbb beadja az unalmast,viszont a nagy kibír két láncot is,hacsak nagyon nincs kicápásodva én nem cserélném le mert amikor nagyon ocska kezd lenni ugyis átugrál,a kis lánckerék 2-3ezer forint azt érdemes csak ugy lecserélni viszont a nagyot láncal eggyütt
Hmmm...0:12-nél kikockázva... mintha olyan ismerőős lenne az a gép! Nem de Miki?
Amúgy igen, általában ha lánccsere, lánckerék is, ha lánckerék lánc is... de mondjuk ha lánc csere van, akkor már nem nagy összeg a lánckerék cseréje is, viszont fordítva már kellemetlenebb... Nyomj fel egy képet róla, kíváncsi vagyok mit lát rossznak a szerelő. Amúgy aszongyák az okosok, azért kell cserélni mind a kettőt egyszerre, mert ha nem így teszel, megrövidítik egymás élettartalmát.
Elfelejtettem mondani, tegnap nézte a szerelő a motoromat. Lánckerekeket kell cserélnem. A szerelő szerint a lánc még elég jó állapotú. De én úgy tudom, hogy ha kereket cserélek, akkor láncot is illene vagy hát kellene!
Nekem szerencsére a nyelvvizsga már megvan! Amint mondtam a diplomamunkámat is leadtam már! Szóval jöhet a védés, meg az államvizsga!
Te most fősulira jársz? Csak mert ha jól tudom nekik van szakdolgozatuk.vagy legalábbis áluk hívják így ezt a dolgot. na mindegy...
Igen maradjon a postai utánvét dolog. Persze csakha neked nem okoz ez gondot. Küln ez miatt pesze nehogy elmenj egy postára, majd ha arra fele jársz akkor feladod. Minden esetre nekem így lenne a legjobb. De mondom nekem annyira nem sürgős. Most a tanulás az első neked is
Nos igen, Phoenx, megnyugodhatsz én is szívok nem picit, habár a szakdolgozaton én már túl vagyok, de van elég gondom még a záróvizsga előtt. Egy kis nyelvvizsga meg ilyen finomságok, mostarra tanulok ezerrel, de ígérem amit ez a kaki lemegy, mindennek eleget teszek amit ígértem. Jah Phoenx, akkor hogy küdjem el, utánvéttel? Min1, legközelebb hétfőn reggel tudom ezt megtenni, addíg még egyeztetünk MSN en.
Gabi ötletéből felbuzdulva, erősen elkezdem gondolkodni, hogy én is lejebb tegyem az egész elejét. Pláne mert én ezt a dolgot már pedzettem, azzal, hogy a seggét akartam megemelni. De akkor lehet mind a kettőt megcsinálom. Eccer élünk, max ha nem tetszik visszanyomom gyáriba.
No igen... elmúltak a borus napok, lassan nyár fele keveredünk, és nem csak növekednek az elfoglaltságok, hanem a motorozási idő is növekszik. Így lassan egy tali is érik, amit szerintem majd a nyáron bonyolítunk le valamikor.
Ma is elég szép időnk várható, aki teheti üljön gépre, aki nem, annak kitartás!
Ui.: Amint lesz eredmény Timitől, a topicba várom azt.
én a ronayers.com- ot ajánlom nekik tuti van. igaz amcsiból kell berendelni de még lehet úgy is olcsóbban jössz ki és akkor legalább újat kapsz a pénzedért.
mitől tört ki egy darab a sárvédőből? remélem nem csiszoltad le a cicus oldalát