Teny hogy nem nagy a porges Na de El...supermoto..hutlen lettel nem eleg hogy 9 ev utani szakitason vagyok tul,meg te is hutlenkedsz nem tom mi johet meg...jo hogy nem a chopperesek kozze mesz mar....na nem akarom oket bantani ..havernak is honda shadowja van...azt legalabb le tudom donteni labtartoig
Jo hetveget.Mar csak holnap,vasarnap,hetfo... es mar otthon is poffeszkedek 11:20-kor
Tényleg elég punnyadt ez a topik el is szokok innen a supermotosok közé,hátha ott nagyobb a pörgés nekem mindeggy az FJR-el ugyis kivülálló maradok mindenhonnan ,különben is a kulagép most dugta meg a stikler mamáját az amerikai pitében
Szep jo estet (ejszakat)!
Megint a szokasos idobem.Fasza a gumma.Ugy erzem mar nyaralas elott nem tudok motorozni,mert meg mindig fos ido van.9 napig motor nelku... Mar csak valami tesztnapban bizok.
Ha nem ,akkor csak az ital tud majd megvigasztalni.Haver is akkor jon haza koszovobol,es negy mennyisegu hazi borral rendelkezik,ami tesztelesre var
Na lepek tentezni.Mindenkinek minden jot.
A kottongumikrol kérdezd ahoz jobban ért
Ezt a gumit éppeszű körülmények között nem fogod megcsusztatni, amikor a lábtartod elkezd karcolni akkor a gumi határait még nem éred el az pedig igen combos dölésszög a YZF-n
Bocsi mindenkitől, hogy eltűntem, de sok volt a hét.
Elösször is Chris sajnos még nem tudom, hogy merre megyünk balatonon mert állytólag meglepi.De ha valaki szintén arra jár csörgessen meg és megmondom a tali miatt. Ma is sikeresen berúgtam Fél lityi sétáló János megittam meg Sprite sört és kellő képpen elfáradtam csak hamar véget ért a buli, bár lehet, hogy folytatom még az éccaka csak reggel korán kelés mert indulunk. Lent is alszunk majd indulás haza szombat reggel, de asszem az is kerülővel (ha nem akkor pálya de nem várom meg a többieket ).
Guen kircsi a gumma.Mostmár ideges vagyok a sajátom miatt,de ha ebben a hónapban nem is cserélem le akkor a következőben tuti szal valszeg megkereslek titeket gumma ügyben. Kell valami tapadósabb mert nagyon a határon motorozok és szerintem nem bír többet a hátsó (még mindíg van a szélétől 1-2cm,de már csúúúúszkál).
Na befejeem így hirtelen mert ilyenkor csak folyik belöllem a szó... Na nagy Csöcs mindenkinek ... széles utat, sok csajt, tapadós gummát, 50Celsiust meg minden amit csak akartok...
AVE ALL!
hiho. nah végülis nem mentem kunmadárra ma nem úgy jöttek össze a dolgok. Első kép a gummáról második pedig arról hogy mibe is ért bele. harmadik pedig hogy mennyit engedtünk be a telón
az első sárvédő hátsó része ami nincs fényezve. az védi a hűtőt a retektől na nekem oda ért bele most egy kicsit faragtam rajta így van kb 3mm a gumi és a sárvédő között. majd csináltatok vmi konzolt amivel kiemelem.
Az uj gumi miatt érzed hogy jobban fordul viszont a feszítgetéssel vigyázni,mert bár pályán tök jó a feszes futómű,utcán kifejezetten hátrány,sokkal jobban csuszik,ezt tapasztalatbol mondom,de másokkal is konzultáltam már erröl és ők is ezt mondták.
Hiho!
nah felkerült tegnap a gumma meg kicsit(10mm) beengedtök az elejét de a melóhelyen nem volt időm kipróbálni így csak hazafelé vettem észre hogy vmi beleér valamibe. valszeg az első sárvédő hátsó kissebbik része ér a gumihoz így azon faragok nemsokára egy kicsit ja meg dobok képet a gumáról is. Állított már vki hátsó futóművet a cicusán? tegnap belőttük az elsőt valamennyire az érzésre jobb lett, legalábbis azon a pár km-en amig a melóból hazaértem de most az elejéhez képest mintha puha lenne a hátulja. Viszont abban az 10-15 kanyatban amiben részem volt a hazaúzon sokkal jobbnak érződik az első gumma. sokkal könnyebben fordul persze ez biztos az eleje miatt is van hogy lejjebb került. na ma talán kunmadárra megyek akkor meglesem milyen is valójában. most meek szögelek valamit azzal a sárvédővel.
Hello Frenky!
Ugy latom eleg egyedul voltal en is mindig a maganyba burkolozok itt a sotet ejszakaban ,hideg kis nappalimban a kanapen aludva...vagyakozva hogy talan holnap nem esik es tudok menni egy kicsit a melo elott
Na ok vege a viccnek... Majd talan holnap nagyobb forgalom lesz itt legyen este mit olvasni.
Minden jot!
Nekem most egy motoros boltban azt mondták, hogy próbáljam ki az IGOL-t. Ez vmi francia olaj, állítólag nagyon jó minőségű! Szóval azt vettem. 2500 pénz volt egy liter. Vettem olajszűrőt is az 1500 volt.
Ja, megrendeltem a gumit is!
A csoper nem is motor csak ugy van akkor már inkább egy robogó
http://www.youtube.com/watch?v...