En is ugy emlekszem hogy 2,9-et toltottem bele.En is jovohonapban tervezem a cseret.Milyen olajat veszel.Nekem felszintetikus castrol van most.De valoszinu megint az lesz.Lehet most ra is nezek az ebayre.Ott kicsit olcsobb.
Mindenkinek szep napot.(itt esik)
Most megyek olajat venni, és nézem ezt a szar manualt!
Ha csont szárazra kifolyatom a blokkból a cuccot, meg j szűrő is lesz természetesen , akkor mennyi olajat kell vennem? 3 liter? 4?
Udv mindenkinek!
Regen irtam.Bar gondolom nem hianyoztam
Itt megint tel van .hideg,eso szel.Bar vasarnap hatalmasatt gurultunk.Egyik haver jott a hornet-tel.Orult modjan bir vele menni.Nagyon elveztem a mocizast.Eleg jol ismeri kozep angliat.El is vitt olyan utra amilyet meg itt nem lattam.Jo minoseg kis forgalom rengeteg kanyar.Vegre en is tudtam boritgatni a gepet.Alig varom hogy megint mehessek.Na de az idojaras az ur
Mar csak egy szuk hetem van es kishazamban ehetem a toltott kaposztat,marhaporit,stb.stb
Anyam minden nap kerdezi mit akarok enni...Haver is izzitja a bogracsot, hazi borral var
Nem tudom mit kivanhatok meg.Csak a motor fog hianyozni Bar eddig mindig kifogtam tesztnapot..
Pedig igaz 6.-ban magbuktam Oroszbol meg Matekbol és anya sütött egy nagy tortát hogy átengedjenek a pótvizsgán,régen falun ezt libával oldották meg,csak nem volt ithon liba
kiartÁs tudom nincs vÉge azt hiszem junius17- szakmai -vÉdÉs,,ha sikerÜl a nyelvizsga ,mert ha nem ,nem mehet szakmaira,És +félév lesz!
tehÁt nagy a tÉt!
Én meg addig dilihÁzba megyek,pl ha minden sikerÜl neki ,És elmegy ,És itt hagy
na akkor nem tudom milesz, nem is gondolok mÉg bele!
Nekem semmi bajom a Conti Sport Attack-al. Kiválonan vizsgázott. Hátul teljesen lement a por. elől kb 5 mm maradt érintetlenül a peremből. A szar technikám miatt nem tudom azt az 5 mm-rt leszedni róla..
De a haverom Gsxr 600-al a Kakucson ugyanilyen Conti Sporttal- teljesen letisztítja a gumit.. Ő végig karcolja az aszfaltot.
Összegezve.. én csak ajánlani tudom.. Szerintem jó vásár volt. Párban vettem 51800HUF. Elől 120/70 hátul 160/60.
Hála istennek az én tanáraim hamar felismerték hogy agyi kapacitásom max a 8-álltalánosra elvégzésére elegendő,és mondták muternak hogy hülye a kölke, ő meg belenyugodott és nem eröltette a további tanittatásomat
Én ma adtam le a szakdolit véglegesen, kinyomtatott kötetett formában... viszont nincs megállás 2 hét múlva szigorlat... rá 2 hétre angol... rá 2 hétre záróvizsga... finom lesz.
Mindenkinek szep napot.(itt esik)