Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

En is ugy emlekszem hogy 2,9-et toltottem bele.En is jovohonapban tervezem a cseret.Milyen olajat veszel.Nekem felszintetikus castrol van most.De valoszinu megint az lesz.Lehet most ra is nezek az ebayre.Ott kicsit olcsobb.
Mindenkinek szep napot.(itt esik)
hali
úgy emlékszem 2500 körüli köbcm van a blokkre írva de nekem állítólag pont 3 bobozzal ment bele tehér 3 liter
Jó reggelt mindenkinek!

Most megyek olajat venni, és nézem ezt a szar manualt!
Ha csont szárazra kifolyatom a blokkból a cuccot, meg j szűrő is lesz természetesen , akkor mennyi olajat kell vennem? 3 liter? 4?

Hilfeeeeee!
Udv mindenkinek!
Regen irtam.Bar gondolom nem hianyoztam
Itt megint tel van .hideg,eso szel.Bar vasarnap hatalmasatt gurultunk.Egyik haver jott a hornet-tel.Orult modjan bir vele menni.Nagyon elveztem a mocizast.Eleg jol ismeri kozep angliat.El is vitt olyan utra amilyet meg itt nem lattam.Jo minoseg kis forgalom rengeteg kanyar.Vegre en is tudtam boritgatni a gepet.Alig varom hogy megint mehessek.Na de az idojaras az ur
Mar csak egy szuk hetem van es kishazamban ehetem a toltott kaposztat,marhaporit,stb.stb
Anyam minden nap kerdezi mit akarok enni...Haver is izzitja a bogracsot, hazi borral var
Nem tudom mit kivanhatok meg.Csak a motor fog hianyozni Bar eddig mindig kifogtam tesztnapot..
az mééé baj?
nem-nem szándékos nemtudom mivan evvel a rohadt géppel,bíztos szorakozik velem!
a bízalom a legfontosabb!
neked is szép estét !
Halál komoly ráadásul a bajt még tetézi hogy borász a szakmám
háát meglássuk mi lesz! azért én bizakodom...

Amúgy szándékosan írod az ékezetes betüidet naggyal? Na de min1... most fexem, fáradt vok!

Szép Estét!
most ez tÉnyleg komoly? vagy csak hÜlyÜlsz?
de neked is menni fog ,mert te is eljutottÁl idÁig
utÁna talÁlkozunk ! remÉlem És ÜnneplÜnk?
Pedig igaz 6.-ban magbuktam Oroszbol meg Matekbol és anya sütött egy nagy tortát hogy átengedjenek a pótvizsgán,régen falun ezt libával oldották meg,csak nem volt ithon liba
az érzés kölcsüönös... ha valahol elcsúszok vége mindennek, és marad az ősz... de nyuge menni fog a kislánynak! Ha idáigeljutott!
EZT NEM HISZEM EL!
kiartÁs tudom nincs vÉge azt hiszem junius17- szakmai -vÉdÉs,,ha sikerÜl a nyelvizsga ,mert ha nem ,nem mehet szakmaira,És +félév lesz!
tehÁt nagy a tÉt!
Én meg addig dilihÁzba megyek,pl ha minden sikerÜl neki ,És elmegy ,És itt hagy
na akkor nem tudom milesz, nem is gondolok mÉg bele!
Nekem semmi bajom a Conti Sport Attack-al. Kiválonan vizsgázott. Hátul teljesen lement a por. elől kb 5 mm maradt érintetlenül a peremből. A szar technikám miatt nem tudom azt az 5 mm-rt leszedni róla..

De a haverom Gsxr 600-al a Kakucson ugyanilyen Conti Sporttal- teljesen letisztítja a gumit.. Ő végig karcolja az aszfaltot.

Összegezve.. én csak ajánlani tudom.. Szerintem jó vásár volt. Párban vettem 51800HUF. Elől 120/70 hátul 160/60.
Hála istennek az én tanáraim hamar felismerték hogy agyi kapacitásom max a 8-álltalánosra elvégzésére elegendő,és mondták muternak hogy hülye a kölke, ő meg belenyugodott és nem eröltette a további tanittatásomat
Hmm... respect! Hajrááá a kislánynak!

Én ma adtam le a szakdolit véglegesen, kinyomtatott kötetett formában... viszont nincs megállás 2 hét múlva szigorlat... rá 2 hétre angol... rá 2 hétre záróvizsga... finom lesz.
hu most nagyon kivan! a két napba nagyon sokan voltak! BALLAGÁSOK!
AZTÁN LEHET PIHENNI ,HA HAGYNAK!
PÉNTEK NYELVIZSGA!
Kis kezét... a fodrásznéninek!
Kéz csók
szió
Frenky... jó lenne, de majd legközelebb!

Viszont.. Hagyna! Mit értesz balcsi túrán?
Miki, valami ilyesmi:
Estét Mindenkinek!

Phoenx! Megoldható a dolog... részletek MSN en.
Pénz , ööö majd holnap utánanézek...