Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hiho!

holnap pilot race előre :D
ma meg volt egy kis szlovákia túra... ledobtam ugyanis a szar szivacs markolatot frenky meg chris látta ja meg hangya is. na szal vettem sárga fekete progripet... és gondoltam kipróbálom. egy tank benya bánta, de én nem .
egyébként tavalgy suzi napon eleinte felvezető nélkül lehetett menni, aztán vmi gyógyegér szviftes papper
kölcsönzött egy rucit és rápattant egy 1000-es gixxerre majd egy kör alatt 3X! dobta el ezekután ott is volt felvezetés. nem éppen majrécsík eltüntetős tempóban.
Frenky!
Sajna nekem a citadella tali stornó...
A hosszúhétvégén az asszony vtr-ét kell kezelésbe vennem
Ez igy van,a csizmák orrészén az a cserélhetö koptató azt hivatott szolgálni
Bmiki mi hír a pénzről?
Ja és ne bánkódj a tesztmocik miatt,mert a felvezető elég visszafogott tempót diktált.
Hát olyan 2-3 körül úgy gondolom,de van saját fórumuk.Pénteken nézz rá de még kérdezősködöm addig El fent van a tükör?
Hi El!

tiszta ciki, de a flaszter többször le akarta venni a csimmámat és csak itthon árulták el, hogy lábújhegyen kell motorozni a bevállalós kanyarokban
Csösztök remélem mostár tényleg összehozzuk azt a buzi citadellát 5km-re lakunk tőle(Frenki1km-re)és 8-éve nem sikerült kijutnom,bár Frenkit évekig nem engedte az előző nője tehát neki van olyan igazolás féle,de hála istennek ennek vége és remélem egy két motoros talin is ott lessz
BMiki grat a majrécsik eltüntetéséért ugye nem is volt olyan nehéz,mész jön a kanyar azt ledöntöd,karcol azt mérgelödsz hogy megint esztergáltathatsz koptatokat a lábtartora,mindenesetre baszottul bánt hogy nem tudtam ott lenni és kipróbálni azt a kib@szott tounot szét gyilkoltam volna az tuti, megint kitiltottak volna mint egyszer a YAMAHA nyilt napon
Na hy all!

frenky mikor lenne ez a citadella tali? Mert én pénteken megyek egy Balaton környéke túrára és sombaton jövök fel pestre de legkésöbb szerintem olyan 1fele ott tudnék lenni. Majd max egy kicsit jobban jövök visszafelé .
Helló Mindenki!óvatosan jegyezném meg szombaton Citadella.El és jó magam ott leszünk. Aki gondolja és ráér......
Üdv Mindenkinek!

Ma hringen az aprilia napon saját motorral is lehetett közlekedni.
Nekem volt szerencsém 3x20 percet menni.
A gumik a gépemen kifejezetten túra verziók, elöl Maxxis - hátul Conti Road Attack.
Ennek ellenére mindegyik jól állta a nyúzást(szépen rojtosodtak,hátul majrécsík zéró)
A conti sport ezeknél biztosan jobban tapad
Bigrip!

Hogy vált be a SportAttack Kakucson? Jól jönnének a tapasztalatok. Én is ilyen gumit akarok venni!
Chris!

Gondolkodtam a gomba dolgon. Nem lenne egyszerűbb, ha postai utánvéttel elküldenéd? És akkor nem ellene vinni szombathelyre , meg nekem sem kellene most lemenni oda. (Baromira nem járok arrafele)
Szóval nekem így lenne a legjobb.
Nagyon köszönöm annak aki kitöltötte a piackutatás kérdőívemet! Aki még nem, az kérlek tegye meg, még kb. 15 kitöltött kérdőívre lenne szükségem. 2perc az egész, és sokat segítenétek vele. Ha kitöltöd, küldd el kérlek a tyt@vnet.hu címre. A kérdőív: http://www.tar.hu/tyt/kerdoiv....
Az automata váltós autókkal kapcsolatos. Köszönöm!
Na hy all!

El én is ezen a véleményen vagyok, hogy a hátsó cserés. Amint összejön egy kicsit megen lém akkor cserélem is mert érzem, hogy szar. Amugy az idő szép kicsit itt északias a szél,de pont arra jó, hogy guruljak egy kicsit a környéken.
Majd este jövök.
szió milyen telepátia van köztünk ,pont most akkartam neked írni
köszönjük a kívánságot ránk fér! de rád is ,ugyan ezt !
sok sikert mindenhez!
Timi holnap vizsgázik,amiből meghuzták ,kedden ,szerdán is vizsgázik,és PÉNTEKEN LESZ A NAGY NAP,A NYELVIZSGA! JAJAJ!
a SZAKDILIT MÁR LEADTA! VÉGRE!
Üdv Mindenkinek!

Pár napra eltüntem az éterbőőől! De már itt vagyok! Adok egy kis helyzet jelentést, mi volt mi történt.

Sikerült elkészítenem a szakdogámat, így holnap megyek köttetni... továbbá, ugye felvételiztem az rtf re, amire a fizikai kondi felvételi a héten volt csütön. Az eredmény alkalmas, amit 1 perc alatt 40 fekvő 40 sec lógás a vason, 260 cm helyből távol és 8 min körüli 2 km es futásnak köszönhettem.

Viszont nálam vannak a d2motos cuccok. Mikive épp ma találkoztam, így már csak Bognár Gáboré és Phoenxé van nálam. Az adott személyekkel még folynak a tárgyalások ki mikor jutna hozzá a gombájához.

Továbbá én feltettem őket, de képeket még nem csináltam mert nem igazán volt rá időm, de ami késik nem múlik.

És akkor nézzük az aktuálisokat. Én ezt a témát már kb 1 éve kiebéltem az akkori forumozókkal, hogy 180-170-160as gumma e. Az eredmény: 180as nem igazán fére fel, de ha fel is férne, akkor sem nyújtana olyan menettulajdonságot amit a 170es, vagy a gyári 160as nyújtana. Ezek után mindenki eldöntheti ki milyet rakattat, vagy próbál fel rakattatni. Idé 170es volt az enyémen, most kipróbálom a 160ast. Aztán meglássuk mi lesz!

Ui.: Sok sikert Timinek!
A macadam egy szar,megsporolod vele a sürű gumicserét,de a korházi kezelést meg a motorcserét mindenképp bele kell számolnod ha azt használod
Dejó a tükör
Helló Mindenki!A 180-as gumi be fér kényelmesen nekem is az van.
A sárvédőtől bemegy a 180-as? Nekem úgy tűnik, hogy most is mm-ek vannak a gumma és a sárvédő között. Azt meg nem akarnám leszedni.
160-as ban necces de pont ezért gondolkozom a vágott slicken 180as vágott slick biztos tapad és elég hegyes is ahhoz hogy aránylag könnyen lehessen dönteni
Na hy all!

Akkor ma megyek és megcsinálom a guminyomást viszont. Az első kerekem nekem is Michelin Pilot Race, de hátul Michelin Macadam 90x-van. Tegnap keresgéltem a neten róla leírást, de van jó is és rosz is. Asszem le kell cserélnem a hátsót mindenképpen mert így para fektetni.

guen, ha netán találsz Miclein Pilotot hátra akkor szólj légyszíves. Na szép napot mindenkinek.
Na.. hello.. nem jön ki senki ma a Kakucsi ringre? 3000 forint fél nap.. és kb félórás váltásokba lehet
menni a gokartosokkal.. de a pálya a legjobb tanulópálya egész M.O.-n..

a cattel..én csak 2-esbe tudok végigmenni. mivel a pálya 1100-m hosszú.. és jóformán csak kanyar van rajta.. nincs hely száguldozni.. ellenben kanarodni.. térdelni .. annak van..
Mikor a Banditom volt eldölt egy szép napon és a gyári kormánynak nevezett vizvezeték ugy ráhajlott a tankra mint a szar(suzuki ),elmentem az aunerbe és vettem egy Renthal alu kormányt az nagyon bika, töb perecet is simán tulélt,és nem enduró kormány volt hanem sima, gyárt a Renthal utcai emelkedésűt is